` HEALTH: Met de app App Strategic Breathing by Max Stroms kun je je gezondheid verbeteren - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Met de app App Strategic Breathing by Max Stroms kun je je gezondheid verbeteren

Max Strom, internationaal bekend auteur, spreker en docent op het gebied van ademhalingstechnieken, lanceert de nieuwe App ‘Strategic Breathing’. ‘Strategic Breathing’ leert een zeer toegankelijke ademhalingsmethode die onmiddellijk een positief en langdurig effect heeft op het welzijn, waardoor slapeloosheid, stress, angst en depressie verminderen. Lees gauw verder als je meer wilt weten!

App Strategic Breathing by Max Stroms

Deze ademhalingsapp bevat Max Stroms baanbrekende Inner Axis methodiek en werd speciaal ontwikkeld  voor mensen met PTSS klachten en voor mensen die veel stress ervaren vanwege een beroep waarbij geen fouten gemaakt mogen worden, zoals militairen, eerstehulpverleners en andere medische professionals. Hoewel de App specifiek is ontworpen om mensen te helpen die lijden aan ernstige en chronische fysieke en psychologische aandoeningen, merkt iedereen met stress gerelateerde gezondheidskwesties zoals slapeloosheid, angst en depressie het onmiddellijk helende effect.

De ultieme gezondheidsboost in maar enkele minuten per dag!

Met de nieuwe App ‘Strategic Breathing’ is de helende Inner Axis methode van Max Strom altijd binnen handbereik. Niet alleen mensen met intense klachten, zoals bij PTSS, hebben baat bij ‘Strategic Breathing’; ook mensen die denken dat hun klachten ‘normaal’ zijn (zoals slapeloosheid en stress) merken het direct helende effect. Het is dan ook niet voor niets dat veel professionals in de geestelijke gezondheidszorg en CEO’s van grote bedrijven baat hebben bij het werk van Max Strom. In slechts enkele minuten tijd verbetert Inner Axis je welzijn en verhoogt het je fysieke en emotionele heling. Je wordt emotioneel gezonder en dit effect is onmiddellijk voelbaar, zelfs na de allereerste keer.

Hoe werkt het precies?

De diepe en kalmerende stem van Max Strom leidt de gebruiker door meerdere ademhalingsoefeningen en bewegingen. De selectie van bewegingen en hun specifieke tempo en herhalingen zijn zorgvuldig verfijnd gedurende meer dan twee decennia van lesgeven, waardoor iedereen zijn instructies kan volgen. De verschillende technieken, bewegingen en houdingen worden vanuit meerdere perspectieven duidelijk geïllustreerd door een CG-avatar, zodat zowel mannen als vrouwen zich met de voorbeelden kunnen identificeren. Motion graphics markeren de delen van het lichaam die specifieke aandacht nodig hebben met betrekking tot uitlijning of beweging. De App heeft zowel staande als zittende houdingen, zodat de oefeningen thuis of op het werk kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast is er een sectie gewijd aan diepe ontspanningsoefeningen tegen slapeloosheid.

Wie is Max Strom?

Max Strom wordt gezien als een grote inspirator op het gebied van persoonlijke transformatie. Hij reist de hele wereld over om lezingen te geven op medische, overheids- en welzijnsconferenties. Max Strom schrijft artikelen voor onder andere The New York Times en Huffington Post, schreef twee boeken (A Life Worth Breathing en There is no app for happiness) én geeft regelmatig TED-talks. Zijn TEDx Talk Breathe to Heal is ondertussen meer dan 1 miljoen keer bekeken.

Wat vond ik van de app Strategic Breathing?

Al eerder heb ik ervaren in een ademworkshop in Ibiza wat ademhaling met je kan doen. Hoeveel het los kan maken en hoeveel ruimte het kan geven als je op een juiste manier ademt. Nog steeds bij stress pas ik deze oefeningen toe en geeft het mij instant rust en meer ruimte. De oefeningen in de app zijn ontzettend fijn om toe te passen. Eerst was het nog wat onwennig bij bepaalde bewegingen, maar zodra je alles meer loslaat gaat het eigenlijk vanzelf. Het voelt heel fijn en ik krijg na de 1e gebruik van de app na de ademhalingsoefeningen gelijk meer rust en een fijn gevoel van vrijheid. In een wereld vol met stress, weinig connectie en huidhonger is het fijn om op jezelf te vertrouwen, op je eigen ademhaling en kracht van het hier en nu. De app “Strategic Breathing” is dan ook een grote aanrader en voor iedereen toepasbaar, want wie wilt er nu niet voluit en goed ademen en meer ontspanning, rust en vrijheid ervaren!

Pak de kans en verbeter je gezondheid met de app “Strategic Breathing”van Max Strom, gewoon te downloaden (helaas alleen nog voor Iphone gebruikers) en superfijn om toe te passen in je leven. Prijs € 9,99 , maar eigenlijk van onschatbare waarde voor je gezondheid 🙂 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment