Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Met de coaching van Daisy van Scan4Life werk je aan je gezondheid

Laten we eerlijk zijn, de coachingsprogramma’s vliegen je om de oren. Veel van de programma’s die worden aangeboden zijn online. Je schrijft je in en vervolgens moet je het in je eentje doen. Je staat er alleen voor. Je krijgt via de mail iedere dag een opdracht en dat is het dan. Natuurlijk zal je er wat van op kunnen steken, maar doordat je weinig tot geen goede begeleiding krijgt versloft het allemaal snel weer. Zonde van het geld dat je erin hebt gestoken. Juist met dit in ons achterhoofd zijn we dan ook ontzettend enthousiast over het coachingsprogramma van Scan4Life. We vertellen je er graag mee over. Lees je mee?

Wij van Boost your Health zijn al een hele tijd fan van Daisy die eigenaresse is van het fantastische bedrijf Scan4Life. Daisy heeft al vanaf een jonge leeftijd interesse voor voeding en gezondheid vanuit een holistisch perspectief. Deze interesse heeft ze omgezet in oprechte kennis. Op dit moment beschikt ze over verschillende diploma’s waaronder orthomoleculair voedingsdeskundige, Vitatec Therapeut (de Bodyscan) en een medische basiskennis. Verder is ze met leren nooit klaar en blijft ze zich dmv diverse cursussen steeds verder ontwikkelen op het gebied van gezondheid en het holistische leven. Als klap op de vuurpijl heeft Daisy ook nog een boek geschreven.

Je gezondheid in kaart brengen d.m.v. een holistische bodyscan is iets wat ik iedereen kan aanbevelen. Hoe gaaf is het dan dat deze bodyscan ook het uitgangspunt is van het coachingsprogramma van Daisy. Een programma dat je echt persoonlijk begeleidt, waardoor je je niet verloren voelt in alle informatie die je ontvangt.  Maar wat krijg je precies allemaal tijdens het coachingsprogramma?

  • Intake: vaststellen van jouw persoonlijke doel + bodyscanbehandeling ter waarde van €95.-
  • 1 op 1 begeleiding via WhatsApp voor 1 maand van 8.00 – 20.00 uur, elke dag
  • creëren van het bewust maken van keuzes om jouw doel(en) te bereiken
  • begeleiding in het reflecteren op door jou gemaakte keuzes
  • aanmoedigen en motiveren (soms misschien in combinatie met een schop onder je kont)
  • tips over voeding en gezondheid
  • lekkere recepten
  • deelname in besloten Facebook groep
  • €45.- korting op een bodyscanbehandeling aan het einde van jouw traject

Dit fantastische traject kost maar € 299,-, wat een koopje is voor hetgeen je allemaal ontvangt. Als je in ogenschouw neemt dat de bodyscan t.w.v.
€ 95,- al inclusief is. Wat ik fijn vind aan dit pakket is dat Daisy jouw case individueel bekijkt en beoordeeld, samen met jou. Waar veel andere coachingsprogramma’s welke online zijn een algemeen programma is wat voor iedereen wordt aangeboden. Hoe is dat eigenlijk mogelijk? Wij zijn tenslotte allemaal uniek.

Wij kunnen begrijpen dat je enthousiast bent geworden over dit programma en dat je er nog meer over zou willen weten. Dat kan, klik dan hier. Ook als je meer vragen hebt aan Daisy kun je haar altijd bereiken. Op naar een gezonder en gebalanceerder leven? Dan is Daisy van Scan4Life the way to go.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .