Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Met de My Fit Supply Box ga je gezond het nieuwe jaar in!

Waar ik blij van word? Van cadeautjes open maken. Ik ben zelfs zo erg, dat als ik ga winkelen voor mezelf en ze vragen of het een cadeautje is, ik ja zeg zodat ik het later als ik thuis ben kan uitpakken. Cadeauboxen of verrassingsboxen vind ik dan ook helemaal fantastisch, helemaal als er allemaal healthy producten in zitten! Deze keer laat ik jullie de grote fit verrassingsbox zien van My Fit Supply, lees je mee?

De verrassingsboxen zijn super leuk om jezelf cadeau te doen, maar natuurlijk ook een heel origineel cadeau om weg te geven tijdens de feestdagen of voor iemands verjaardag. Iedere maand is er een verschillende box te koop en daarnaast is er een mogelijkheid de box in twee groottes aan te schaffen. Ik unbox de grote variant welke je kunt kopen voor € 31,95 maar een totale waarde heeft van ruim € 80,-! Dat is nog eens een goede deal.

In mijn box zitten 11 producten welke ik deze maand met heel veel plezier zal gaan gebruiken, namelijk:
 1. Een pot Wheysted Shortcut. Dit geeft je extra uithoudingsvermogen en vitaliteit. Zo kun je net dat beetje extra geven tijdens je workout.
 2. Lekkere mix van Good Stuff Bakery om crunchy cookies te bakken. Wie houdt er nou niet van puur natuurlijke, onbewerkte en ongeraffineerde cookies??
 3.  Voor de snack attack zitten er crunchy triangles in van Terrasana. Een lekkere verantwoorde snack met maar liefst 50% minder vet dan gewone tortillachips.
 4. Een product wat ik al heel lang wilde proberen is Chikko not coffee. Ben ontzettend benieuwd of ik als koffieverslaafde net zo blij word van deze koffie alternatief als van het echte bakkie.
 5. Een flesje Wheysted extreme recovery in de smaak strawberries and cream mag ook niet ontbreken. Perfect geschikt voor na je workout!
 6. 2 x Trek morning Berry Flapjack. Dit zijn handgemaakte, glutenvrije repen vol proteïne, haver en bessen. De repen bevatten wel 10 gr eiwit en is vegan! I Love it!
 7. Love me some chocolate brownie flavoured Powerbars! In de box zit er een en deze reep heeft een zeer  laag suikergehalte en bevat extra eiwit voor effectieve spieropbouw en een snel herstel na een goede workout.
 8. Een dressing op mijn salade vind ik altijd erg lekker. Het nadeel zijn vaak de hoeveelheid calorieën die hierin zitten. Daarom ben ik ook heel nieuwsgierig naar de honing mosterd saus van Callowfit. Deze saus bevat geen vet, geen suikers en geen smaakversterkers! Helemaal super toch?!
 9. De popcorn cheese & Sea Salt van Bazqet moet ik natuurlijk direct uittesten. Allereerst zijn ze super luchtig, maar wel knapperig. De smaak is heel subtiel. Een perfect tussendoortje, want het zakje popcorn bevat maar 110 Kcal.
 10. In de wintermaanden mag een goede multivitamine natuurlijk niet ontbreken. De Pro-Ven Probiotics helpen mee aan een goede weerstand, meer energie en betere spijsvertering.
 11. Alsof ze het wisten, mijn favoriete vrucht zit in de box! Namelijk Mango! De gedroogde mango van Bazqet is heerlijk en krokant. Perfect als snack. Daarnaast zitten er geen toegevoegde suikers, zout, kleurstoffen en conserveringsmiddelen in.

Deze doos heeft mij ontzettend verrast en denk dat dit echt een super cadeau is voor jezelf om iedere maand te mogen ontvangen. Heb jij al eens een My Fit Supply verrassingsbox besteld?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .