` HEALTH: Met deze natuurlijke aromasticks kun je je geest snel positief beïnvloeden - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Met deze natuurlijke aromasticks kun je je geest snel positief beïnvloeden

Afgelopen week werd ik verrast met de aromasticks en werd ik meteen enthousiast. Ik werd al vrolijk van de kleurtjes en de betekenissen die erbij stonden, maar niet veel later wist ik wat ik ermee kon en dat was wel een verrassing! Ik houd van nieuwe bijzondere dingen die bij kunnen dragen aan een gelukkigere mood, meer focus, energie en vitaliteit. Maar dit kan nu met deze bijzondere aromatische natuurlijke inhalators. Wij hebben ze getest en vertellen je alles over deze bijzondere producten!

Niets is zo persoonlijk als geur

Geuren activeren dus het limbisch systeem in de hersenen. Dit is het gebied dat bepalend is voor de balans, stemmingen en emoties. Geuren kunnen je een bepaalde stemming geven, tot rust brengen en meer energie geven. Deze aromasticks zijn inhalatoren gevuld met 100% biologische etherische oliën, die direct je fysieke en mentale gezondheid verbeteren. 

Door gebruik van een gepatendeerde gesuspendeerde filtertechnologie, wordt de geurmelange in een AromaStick zeer geconcentreerd direct in de neus gebracht, waardoor deze veel effectiever werkt dan dezelfde geur opgesnoven vanuit omgevingslucht.

Door geuren samen te stellen op basis van hun functionaliteit en door ze direct in de neus te brengen, is het mogelijk om de zintuigen op de gewenste wijze te activeren. Met de directe link tussen de reukreceptoren in de neus en het limbisch systeem in de hersenen is snel resultaat gegarandeerd.

Voor elke mood jouw persoonlijke en natuurlijke aromastick

Voor iedere mood kun je een natuurlijke aromastick verwachten, zo heb je de volgende exemplaren:

Energy

Deze is voor meer energie, kracht en motivatie en bestaat uit pepermuntolie, rozemarijnolie en grapefruitolie.

Calm

Deze is voor innerlijke kracht, geruststelling en zelfvertrouwen en bestaat uit bergamotolie, citroenolie, cederhoutolie, Clary salieolie en vetiverolie.

Focus

Deze is voor helderheid, aandacht en concentratie en bestaat uit pepermuntolie, rozemarijnolie en kaneelschorsolie.

Balance

Deze is voor rust, controle en evenwicht en bestaat uit pepermuntolie, cypresolie, geraniumolie en gemberwortelolie.

Refresh

Deze is verkoelend, kalmerend en verfrissend en bestaat uit eucalyptusolie en menthol.

Relax

Deze is voor innerlijke rust, kalmte en positief denken en bestaat uit lavendelolie, vetiverolie en mandarijnolie.


Wat vind ik ervan?

Ik heb een poosje de “focus” variant getest en ben onder de indruk van het effect. Het is bijna verslavend, maar iedere keer als ik deze gebruik voel ik mij direct weer meer gefocust op waar ik mee bezig was. Ik was een beetje sceptisch, maar dit is echt fantastisch! Nu ga ik de andere varianten ook testen en ben benieuwd of ik ze ook bij plotselinge gebeurtenissen kan gebruiken en het dan meteen effect heeft. Ik ben heel nieuwsgierig en zal deze unieke aromasticks dan ook van harte aanbevelen bij iedereen.

Ben jij ook zo benieuwd?

Ze zijn per stuk verkrijgbaar voor € 8,99 of per set van 3 stuks voor € 19,99 te koop bij verschillende drogisterijen en via www.vedax.nl

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment