` HEALTH: Met deze non-alcoholische dranken wordt Dry January een feestje! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Met deze non-alcoholische dranken wordt Dry January een feestje!

Joehoe, wie is er allemaal begonnen met “dry january”? Ik doe sowieso niet mee, niet omdat ik gewoon wil blijven drinken, maar omdat ik dus zelden tot nooit alcohol drink. Mijn laatste drankje zal ergens afgelopen zomer geweest zijn. Als ik 1 tot 2 x per jaar een alcoholische versnapering pak is het veel. Toch vind ik het heel erg goed als je deze januari weer begonnen bent met minder drinken. Het is gewoon niet zo goed voor onze gezondheid. Ik kan begrijpen dat je het wellicht mist; en dan waarschijnlijk niet zozeer de alcohol maar wel het “gezellige” wijntje of de leuke cocktail. Vandaar dat ik in dit artikel ga vertellen welke non-alcoholische varianten je allemaal zou kunnen proberen. Keep on reading.

Ikzelf heb er de afgelopen jaren heel wat mogen uittesten. Onderhand weten veel bedrijven dat ik niet graag alcohol drink en zo wordt er geregeld wat opgestuurd. Sommige vind ik niet zo geslaagd, andere zijn juist een mega vette aanrader. Ik ga je een aantal lekkere opties geven die je “Dry January” misschien wel kunnen gaan omdopen tot dry 2021!

Martini

Afgelopen zomer heb ik deze mogen proberen. De Martini Vibrante en de Martine Florale zijn een aanrader. Je kunt er een lekkere cocktail mee maken zoals ik in dit artikel laat zien of je kunt ervoor kiezen om hem gewoon te mixen met tonic. Geloof mij, je gaat je “echte” cocktail totaal niet missen.

Wijn

Wijn is fijn of brengt venijn. Maar met de alcoholvrije wijnen brengt het alleen maar plezier, je krijgt er tenminste geen kater van. En denk nou niet dat je Jip en Janneke wijn hoeft te drinken. Een aantal lekkere alcoholvrije wijnen zijn “De Naakte Druiven”, Leitz en Torres Natureo.

Cocktails

Naast de eerder genoemde Martini zijn er ook nog een aantal andere hele fijne merken waar je perfect een goede cocktail mee kunt maken. Denk ook eens aan “Seedlip”, “Ceder’ Crisp” en  “Fluere”.

Alcohol drinken hoeft echt niet meer als je dit hebt geprobeerd. Ben jij fan van alcoholvrije drankjes ter vervanging van het “echte” werk? Kende je bijvoorbeeld bovenstaande drankjes al? Wellicht heb je nog tips voor andere merken die wij en onze lezers nog niet kennen. Laat het hieronder achter!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment