` HEALTH: Met Organic Greens van VITAVIVA krijg je jouw dagelijkse groene boost! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Met Organic Greens van VITAVIVA krijg je jouw dagelijkse groene boost!

Ik vind groenten lekker, mits het ook goed wordt klaargemaakt. Vaak kies ik dezelfde groenten, dat wel! Net als half Nederland heb ik moeite om met sommige groenten toch iets lekkers op tafel te zetten. Neem nu bijvoorbeeld spruitjes, wij vinden dit niet zo lekker en ik weet ook niet hoe ik het wat lekkerder kan klaarmaken. Daarom kies ik veel inspiratie uit kookboeken. Na mijn eetstoornis is het af en toe nog een gevecht om de juiste inspiratie te vinden en ik vind ik de inspiratie voor het avondeten het lastigste. De herfst en winter komen eraan en aangezien we per persoon net niet aan de 400 gram groenten per dag komen, kies ik ernaast een extra hulpmiddel. Zo wordt mijn immuunsysteem blij en kan ik de winter ingaan met minder kans op griep. Ondanks dat ik gezond eet, vind ik Organic Greens de perfecte aanvulling. Lees gauw waarom ik dit vind en of het ook iets voor jou is!

Wat is Organic Greens van VITAVIVA precies?

De supplementen “Organic Greens” van VITAVIVA  zijn een explosie van antioxidanten, groenten en fruit, met als doel een gezond lichaam, een mooie huid en een gezonde darm te creëren. Het is net als groen poeder, maar dan in tabletvorm wat het makkelijker maakt om mee te nemen onderweg. Organic Greens bevat ALLEEN biologische groenten zoals: alfalfa gras, gerst gras, haver gras, broccoli, spinazie, boerenkool, erwten, bloemkool, peterselie, tauge, komkommer, selderij, asperges, rode biet, wortel, tomaat, kers, bosbessen, knoflook, groene ui en groene paprika. Daarnaast ook de fruitsoorten: appel, aardbei, zwarte bes, framboos en tot slot ook gember.

Organic Greens is ook Alkalisch!

Het supplement “Organic Greens” is een krachtige combinatie van vitamines, mineralen en antioxidanten die allemaal een alkalisch effect op het lichaam hebben. Het is belangrijk om te streven naar een goede pH-balans in je lichaam, omdat veel van het voedsel dat we vandaag eten, veel zuur bevat. Deze hoge inname van zuur voedsel kan een uitdaging zijn voor onze darmen en als onze darmen niet goed werken, heeft dit invloed op het immuunsysteem, het lichaam en onze huid. Door je te concentreren op een pH-neutraal voedingspatroon, kun je het optimale chemische evenwicht in je darmen herstellen. Het lichaam heeft een pH-waarde van 7,365 die neutraal is. Alle grondstoffen en voedingsmiddelen met een neutrale balans helpen om de balans in de darm te handhaven, terwijl zuurvormende voedingsmiddelen het lichaam zullen belasten en onbalans en mogelijke ontstekingen kunnen veroorzaken.

Tablet versus poeder?

VITAVIVA heeft ervoor gekozen om de “Organic Greens” als tablet te maken en niet als losse poeder zoals je vaak met dit soort producten terug ziet. Ze vinden het zonde om de smaak van een heerlijke smoothie of sap met poeder te verpesten en je krijgt precies hetzelfde in tabletvorm. Daarnaast is het superhandig voor onderweg, want een pot poeder in je handtas of bagage is niet echt fijn en heeft bovendien het risico om nat te worden of open te gaan.

Hoe moet je het innemen en wat is de juiste dosering?

De “Organic Greens” supplementen zijn makkelijk in te nemen en te slikken. Ze zijn niet mega groot wat het slikken prettiger maakt. Er wordt aangeraden 2 tabletten per dag in te nemen om het juiste evenwicht te behouden. Je kunt het echter ook als een behandeling nemen waarbij de therapeutische dosering 2-3 per dag 2 tabletten is. Dit is gerelateerd aan een zware metalen detox.

Wat vind ik ervan?

Ik slik deze “Organic Greens” nu al een poosje en voel mij er heel prettig bij. Mijn energie lijkt toe te nemen en het helpt bij mijn tekorten aan vitamines en mineralen. Het is makkelijk in te nemen en je houd geen rare nasmaak, wat ik met poeder wel vaak ervaar. Zeker in het najaar en de winter kan iedereen wel een extra groene boost gebruiken!

Korting en meer informatie over de “Organic Greens” van VITAVIVA!

Je kunt de “Organic Greens” van VITAVIVA hier kopen voor € 46,87 voor 120 tabletten, dat is maar € 1 per dag om je gezondheid een boost te geven. Bekijk gelijk hun andere geweldige supplementen en ga nu voor EXTRA KORTING! Wij mogen namelijk een korting geven van 10% met de kortingscode: Boost your Health

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment