Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Mijn resultaat met Weight Watchers en een superleuke winactie voor jullie!

Eindelijk laat de zon zich weer zien en kunnen we ons gaan verheugen op het voorjaar. Het voorjaar is dan ook echt een seizoen waar ik naar uitkijk. Heerlijk buiten sporten en het zorgt voor nog meer zin om mijn doelen te behalen. Natuurlijk is er ook de extra motivatie van de zomer voor de deur. In de zomer wil ik letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel zitten. Soms is het alleen zo lastig om jezelf te motiveren. Gelukkig hoef je het met Weight Watchers niet alleen te doen en heb je online en offline cheerleaders! In mijn eerste blog had ik mezelf een doel gesteld en de vraag is nu of ik deze heb behaald….ben je ook benieuwd? Lees dan gauw verder!

Je krijgt namelijk door middel van het online abonnement en/of de cursus inzicht en inspiratie van mensen die dit ook volgen. Je staat niet er niet alleen voor. Het is fijn te weten dat je door middel van de chatfunctie daadwerkelijk met elkaar kunt sparren. Soms heb ik na een lange drukke dag totaal geen inspiratie voor het avondeten. Het is dan ook fantastisch dat er in de handige app van Weight Watchers volop recepten staan die je kunt maken waardoor je ook zonder inspiratie goed en gezond eet. Het meest ideale aan de app voor mij is dat je dagelijk je overzicht van de Smart Points kunt bijhouden. Niet meer zelf te hoeven tellen en nergens meer over na hoeven denken is wel een luxe!

Ondanks dat de griep dit jaar meerdere malen heeft toegeslagen bij ons thuis, heeft dat mij er niet van weerhouden om door te gaan met afvallen. Op de dagen dat ik ziek was kwam ik helaas niet aan mijn punten, maar dan is beter worden even belangrijker. Wel zorgde ik ervoor voldoende groenten, fruit en warme soep te eten om aan te sterken.

Het sporten is helaas wel wat minder gegaan en dit moet ik dan ook echt weer opnieuw oppakken. Door de griep en daardoor weinig slaap was mijn energielevel vaak heel laag en heb ik de afgelopen weken de sportschool jammer genoeg wat minder kunnen bezoeken. Maar no excuses, vanaf volgende week ga ik er weer flink tegenaan en deze week pak ik ook het buiten wandelen op. Dat is met dit weer natuurlijk helemaal geen straf!

Wat ik in eerdere blogs ook al uitlegde is dat de Zero Points echt een verademing zijn. Het zijn producten zoals heerlijk vers fruit en groente, maar ook eieren, peulvruchten, kip, magere yoghurt en vis. De lijst is enorm! Ik pak dan ook regelmatig extra producten vanuit de Zero Points lijst, zodat ik lekker goed verzadigd raak en zo minder snel geneigd ben om te snaaien.

Het combipas abonnement vind ik erg fijn, zo kun je gebruik maken van de handige app en alle tools die daarbij horen en als je het even moeilijk hebt dan heb je de mogelijkheid om naar de cursus te gaan om daar in real life motivatie en inspiratie te krijgen. Soms heb ik juist die schop onder mijn kont nodig!

Wat ik erg fijn vind is dat je in het weekend wat extra points krijgt om jezelf iets lekkers te gunnen. Zo houd je het langer vol en blijft het leuk. Vaak gaan mensen heel strikt op dieet en na een paar weken blijkt dat ze het niet vol kunnen houden en vervallen ze weer in hun oude eetpatroon. Dat is zo zonde! Met Weight Watchers is dit een uitkomst en zo kun je van kleine doelen naar grote resultaten gaan zonder het gevoel te hebben dat je jezelf nooit meer mag kietelen.

Maar heb ik mijn doel behaald? Mijn doel was om 10 kg in 3 maanden tijd af te vallen. Op dit moment zijn we nu 6 weken verder en ben ik 5 kg afgevallen en dat vind ik al een heel mooi resultaat. Maar we zijn er natuurlijk nog niet en ik ga die laatste paar weken dan nog even knallen om uiteindelijk een mooi eindresultaat te krijgen. We hebben ongeveer nog 6 weken en 5 kilo te gaan, dus ik ben op schema. Wel wil ik realistisch zijn. De kans bestaat dat ik mijn doel niet volledig behaal, maar ook dan ben ik mega mega trots op mezelf!

Wil jij de komende drie maanden zelf het Weight Watchers programma uitproberen? Stuur mij dan een e-mail naar melinda@boostyourhealth.nl en leg uit waarom jij zou moeten winnen. Ik kijk uit naar jullie reacties!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .