Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Met dit Simba matras heb je gegarandeerd een gezonde nachtrust

Een goed matras is zo belangrijk voor je gezondheid, want met een slecht matras kun je diverse klachten ervaren zoals rugpijn en andere ongemakken waar je zeker niet vrolijk van wordt. Wij mochten onlangs kennis maken met Simba, dit revolutionaire matras doet aan alle wetenschappelijke eisen om je optimaal te laten genieten van je slaap. Aangezien veel Nederlanders kampen met slaapproblemen, zou een nieuw matras – in dit geval SIMBA matras – weleens de oplossing kunnen zijn! Wij mochten hem testen en vertellen jou er alles over 😉

Hoe het allemaal begon…
Met maar liefst 30 jaar ervaring op zak begon SIMBA in 2002 eindelijk met het maken van een eigen matras. Ze maken gebruik van speciale garen, traagschuim en pocketveren.  Ze wilden een high-tec en betaalbaar matras ontwerpen. Één high-tech en betaalbaar matras dat zich optimaal aanpast aan je lichaam met een uitstekende ondersteuning.

Ze zijn begonnen met het experimenteren met drie traagschuim lagen – PU traagschuim, hoge densiteit traagschuim en natuurlijke traagschuim – tot ze de perfecte combinatie vonden. Maar ze wisten dat het nog beter kon en zo hebben ze in samenwerking met ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten pocketveren toegevoegd die perfect passen in een opgerold matras. Dit was echt revolutionair! De conische pocketveren waren het ontbrekende ingrediënt: ze hadden hét geheim gevonden voor een perfecte nachtrust!

Simbatex
Vervolgens hebben ze veel verschillende soorten latex geprobeerd, maar geen enkele soort voldeed aan onze eisen. Daarom hebben ze besloten om hun eigen Simbatex-laag te ontwikkelen. De Simbatex is geen latex maar heeft wel alle voordelen van latex. Het voelt zacht en luxueus aan en het heeft een goede temperatuurregeling, waarmee je het nooit te warm of te koud zult hebben.

Grondig onderzoek in samenwerking met het “Sleep To Live Instituut”
SIMBA heeft hun matrassen uitvoerig onderzocht en verbeterd in samenwerking met het ‘Sleep To Live’-instituut. De slaapgegevens van meer dan 10 miljoen mensen werden gemeten en onderzocht en bijna 180 miljoen profielgegevens werden bestudeerd.

Na grondig testen heeft SIMBA de laatste aanpassingen verricht om de matrassen nog beter te maken dan dat ze al waren. Ze hebben de traagschuimlaag verlaagd en de veerelementen flexibeler gemaakt. Op deze manier passen ze zich beter aan naar de vormen van je lichaam, zodat je kunt genieten van een betere ondersteuning en een fijnere nachtrust.

Maak kennis met de Simba Hybrid®
Eindelijk was het zover, wij mochten de
Simba Hybrid® testen en met een dochter met slaapproblemen, was dit zeker geen overbodige luxe. Ik was heel erg benieuwd! Het uitpakken ging heel fijn en er zat een leuk kaartje bij met een klein mesje om het openmaken wat makkelijk te maken. Het Simba Hybrid® matras zag er prachtig uit en bij het liggen was het fijn om niet gelijk een stuk naar beneden te vallen in het matras.

Na een paar nachten geslapen te hebben op het Simba Hybrid® matras, voelde ik mij prettiger, had ik een betere nachtrust, geen zere rug meer en ik kon mezelf omdraaien in een andere rustpositie zonder dat dit moeizaam ging. Je zakt niet in het bed met dit matras en hij is ook niet heel hard, eigenlijk heb ik maar 1 conclusie: Dit Simba Hybrid® matras is echt PERFECT!

100 dagen proefslapen?
Ben jij al enthousiast geworden van de vele voordelen van het Simba Hybrid® matras? Ga dan de uitdaging aan en ga 100 proefslapen, want dan pas kun je het echt ervaren en geloof mij, je wilt niet meer anders! 🙂 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .