` HEALTH: Uitwendige borst & deel protheses: one size does definitely not fit all - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?



HEALTH: Uitwendige borst & deel protheses: one size does definitely not fit all

Na een borstoperatie of -amputatie na behandeling van borstkanker, kiezen steeds meer vrouwen voor een uitwendige borstprothese. Reconstructies zijn vaak niet (direct) mogelijk, of er wordt een bewuste keuze gemaakt om geen operatie meer te ondergaan. Hier start de zoektocht naar een (deel)prothese met de perfecte fit. EVE borstprotheses zorgt voor een exacte borst kopie én een perfecte aansluiting met de huid. Wij vertellen je er alles over.

Maatwerk voor iedere vrouw

EVE borstprotheses heeft als missie om maatwerk te maken; elke vrouw is uniek en verdient een écht op maat gemaakte borstprothese om zich weer compleet, vrouwelijk en zelfverzekerd te voelen. “Geen enkele vrouw heeft dezelfde borst, laat staan hetzelfde overgebleven weefsel en littekens na een operatie of amputatie. Mijn persoonlijke ervaring heeft me op dit spoor gezet,” aldus Norman van Beek, oprichter van EVE borstprotheses.

EVE borstprotheses voor een 100% match

EVE borstprotheses maakt gebruik van innovatieve technieken om (deel)protheses te realiseren. Met een opstelling van 20 camera’s wordt een nauwkeurige 3D scan gemaakt die vervolgens een 0.1 millimeter nauwkeurige analyse maakt.

Het resultaat is een (deel)prothese die zowel een exacte kopie is van de onaangetaste borst en een perfecte aansluiting heeft met de binnenzijde. De prothese vult dus precies op wat er met de operatie of amputatie is verloren.

De borstprotheses van EVE kan in de eigen BH gedragen worden. Gemaakt van silicone materiaal waarbij iedere huidskleur mogelijk is. EVE borstprotheses biedt vrouwen een alternatief dat zo dicht mogelijk komt bij het gevoel van een natuurlijke borst.

Ook mogelijkheden voor een (deel)prothese

Vanaf vandaag kunnen vrouwen met interesse in een (deel)prothese van EVE een intakegesprek inplannen via de website. Met persoonlijke aandacht en de expertise van het team wordt dan de unieke situatie besproken. Er zijn geen wachtlijsten en er kan dus direct hulp op maat worden geboden.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment