Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Verbeter je darmgezondheid met de 1-daagse detox van Vegaqura

Vegaqura Q-Start is de enige ontgiftingskuur in Nederland waarbij de darmen binnen slechts één dag grondig worden gereinigd van onverteerd voedsel en schadelijke bacteriën die daar soms al jaren lang voor veel lichamelijke problemen zorgen. Schone darmen zijn de start van een betere gezondheid en meer vitaliteit. En je hoeft er niet eens de deur meer voor uit. Je vraagt je misschien af hoe dat mogelijk is? Wij mochten het testen, lees je mee?

Wat is het precies?

Vegaqura Q-Start is een unieke methode die je lichaam alles geeft wat je nodig heeft. Denk hierbij aan een voedingssuplement op basis van enzymen, groenten, fruit en voedingsvezels. Het is 100% natuurlijk en vegan. Daarnaast bevat het tevens guargom en konjac, deze hebben beide een positieve invloed op je cholesterolspiegel in het bloed. Je voelt je vrijwel direct energieker en vitaler en het vormt de eerste stap naar een gezondere levensstijl en een betere darmgezondheid.

Voor wie is het geschikt?

Het is geschikt voor mensen met buikklachten, huidproblemen, overgewicht, verhoogd cholesterol, chronische vermoeidheid en andere veel voorkomende gezondheidsklachten.

Wat zijn de voordelen van deze 1-daagse Vegaqura Q-Start detox?

  • Je kunt er snel en effectief mee afslanken;
  • Je darmflora verbetert;
  • Je krijgt meer energie en vitaliteit;
  • Je krijgt een mooiere huid;
  • Je stoelgang verbetert.

Hoe kan Q-Start zo effectief zijn?

Voor de meeste detox- of sapkuren is er minimaal 7 dagen nodig om tot een merkbaar resultaat te komen. Vegaqura Q-Start gebruikt een veel grotere mix aan natuurlijke ingrediënten: wel 150 verschillende soorten groente en fruit. Deze worden ook nog eens drie jaar lang gefermenteerd (gegist), wat ze uitermate krachtig maakt. In een high-tech filterproces worden alleen de kleinste moleculen geselecteerd zodat de opname door het lichaam direct in werking treedt. Een doos Q-Start levert door dit unieke productieproces evenveel voedingsstoffen en enzymen als een langdurige sapkuur. Daarnaast laten de enzymen het darmslijmvlies en de goede bacteriën onaangeraakt waardoor het herstel veel sneller kan.


Wat is mijn ervaring met de Vegaqura Q-Start?

In het begin was het even wennen aan de substantie. De poeder moet je mengen met water op lichaamstemperatuur en de smaak was niet heel lekker, maar ook zeker niet vies. Ik dacht dat ik niet voldoende binnen zou krijgen en toch wat trek zou krijgen, maar niets is minder waar. Het vult namelijk ontzettend goed en de laatste paar keer gingen er dan ook best met moeite in. Ik had geen vervelende klachten, wel wat flinke hoofdpijn maar dat hoort er bij. Voordat ik aan de kuur begon was ik nog naar de toilet geweest en daarna pas weer de volgende ochtend. En wat er toen uit kwam was schikbarend. Zoveel troep en zooi en mijn ontlasting zag er wat vreemd uit. Via de bijgekregen kaart kun je inzicht krijgen over je darmgezondheid door middel van je ontlasting. Mijn ontlasting was donker en was slangvormig met een klein beetje donkere keutels en dit houd in dat ik te weinig voedingsvezels tot mij neemt en daarnaast ook last hebt van af en toe een harde buik, krampen en chronische vermoeidheid of slapeloosheid.

Dat klopt helemaal, aangezien mijn dochter al bijna 4 jaar kampt met een slaapprobleem en ik toch onbewust daardoor ook minder goed of voldoende slaap. Ik ga ik zeker mee aan de slag! Zo ga ik weer starten met psylliumvezels en daarnaast proberen om eerder naar bed te gaan en zo toch voldoende slaap vast te houden. Ook ga ik nog vaker sporten dan 1 of 2 keer per week of maak ik iedere dag een lange wandeling. Het handige van al deze informatie over je ontlasting is dat je de meest extreme gevallen of de lichte gevallen ook kunt inzien en daarop actie kunt ondernemen met de bijgevoegde tips. Tussendoor is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de mensen achter Vegaqura, hun zullen je vragen zo goed mogelijk beantwoorden als je bezig bent. Mocht je medicijnen slikken, dan is het handig om eerst even je huisarts te raadplegen voordat je aan de slag gaat. Ik ben heel tevreden en naast dat ik ruim 1,5 kg kwijt ben, voel ik mij energieker, heb ik geen harde buik meer en ga ik mijn gezonde(re) levensstijl vasthouden. Een echte aanrader als je in korte tijd een flinke gezondheidsboost wilt voor je darmen!

Ook nieuwsgierig geworden?

Je kunt deze 1-daagse detox van Vegaqura Q-Start zelf ook proberen. Hij kost € 119,95 en je kunt hem hier bestellen.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .