` HEALTH: Verbeter je weerstand met liposomal vitamine C van CureSupport - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Verbeter je weerstand met liposomal vitamine C van CureSupport

Vitamine C is een voor ons lichaam essentiële en daarmee onmisbare vitamine. Zeker in een moeilijke tijd zoals nu, waarin wij onze weerstand zo optimaal mogelijk willen hebben en behouden is vitamine C onmisbaar. Vitamine C wordt in hoge doses echter beperkt door het lichaam opgenomen. Daar komt nu verandering in met de nieuwe Liposomal Vitamine C van CureSupport. Dankzij een unieke samenstelling kan deze snel en effectief door het lichaam worden opgenomen om zo de weerstand een krachtige boost te geven. Wij waren natuurlijk heel erg benieuwd en mochten het zelf uittesten, lees je mee?

Waarom je juist nu meer vitamine C in moet nemen

Hoe hoger je weerstand is hoe beter je afweer is tegen virussen en bacteriën. Het is natuurlijk geen 100% garantie dat je niet ziek zult worden, maar het helpt zeker mee en kan voor minder heftige symptomen zorgen en een kortere ziekteperiode. Zo werd het al eerder ingezet in een ziekenhuis in China tegen het Coronavirus. Het is dus zeker niet onverstandig om dit nu extra in te nemen en je weerstand groter te maken en zo naast gezonde voeding, beweging en minder stress je gezondheid te optimaliseren.

Wat maakt deze vitamine C van CureSupport zo uniek?

Bij veel vitamine C supplementen wordt het meeste afgebroken door maagzuur. Dit plas je dus gewoon weer uit. Bij de vitamine C van CureSupport is dit niet het geval en komt het ongeschonden door de maag en wordt tot 98% in de bloedbaan opgenomen. De samenstelling is hoog gedoseerd, vegan, glutenvrij, GMO-vrij en bevat geen suiker of synthetische kleur- en smaakstoffen.

Wat is liposomaal?

De vitamine C van CureSupport is mede uniek dankzij de liposomale, vloeibare vorm van vitamine C. Dit betekent dat de vitamine C verpakt is in microscopisch kleine vetbolletjes. Deze heten liposomen en beschermen de vitamine C tegen het maagzuur en zorgen er ook voor dat deze vrijwel volledig door het lichaam wordt opgenomen. Zo gaat niet 80% maar slechts 2% verloren bij het opnemen van de vitamine C. Hierdoor kan het maximaal werken en zo hoef je dus ook geen grote hoeveelheden in te nemen voor een maximaal effect.

Wat vinden wij ervan?

Zelf was ik al bewust van de voordelen van vitamine C, maar dat het verschil zo groot is tussen reguliere supplementen en liposomale supplementen had ik niet gedacht. Wat fijn dat je zo je weerstand kunt boosten en dat dit daadwerkelijk ook echt in je lichaam terecht komt. Je krijgt meer energie van vitamine C en het helpt om minder snel of langdurig ziek te worden of ziek te zijn. Ik ga deze variant zeker vaker kopen en juist nu vind ik dit heel belangrijk om in te nemen!

Waar is de liposomale vitamine C van Caresupport te koop?

Je kunt de liposomale vitamine C van CureSupport aanschaffen in 2 verschillende concentraties. Namelijk een 500mg ( met sinaasappelsmaak en ananassmaak) en 1000mg variant (neutrale smaak) en je hoeft per keer maar 5ml in te nemen. Elke flacon is goed voor ca. 50 dagdoseringen. Het is te koop bij diverse drogisterijen en tevens online in de webshop van Vedax.nl.

Kies ook voor meer weerstand en probeer ook eens de liposomale vitamine C van CareSupport!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment