` HEALTH: Verminder je hooikoortsklachten met Venta Airwasher - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Verminder je hooikoortsklachten met Venta Airwasher

Vanaf januari loop ik al met branderige ogen rond en met een gevoel in mijn neus alsof ik ieder moment kan gaan niezen. Het hooikoortsseizoen is in volle gang. Niet alleen buiten vliegen de pollen je om de oren, maar ook in huis blijf ik last houden van mijn allergieën. Jeukende handen, droge huid, ogen die branden en slecht slapen zijn bij mij altijd aan de orde van de dag. En eerlijk, niet alleen tijdens het hooikoortsseizoen, maar het hele jaar door. Toch kan je ervoor zorgen dat de klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Voor de mensen die ook last hebben van allergieën herkennen dit vast en zeker, de waterbakken aan de verwarmingen en schaaltjes water op de vensterbank. Ook ik heb dit altijd gehad. Het is goed om de luchtvochtigheid in je huis hoog te houden zodat de lucht in huis gefilterd wordt en dit heeft vervolgens weer voordelen op je gezondheid. Maar de luchtvochtigheid op peil brengen en houden kan veel makkelijk. Met de Venta Airwasher haal je echt een stukje meer gezondheid in huis.

Bij Venta hebben ze Airwashers voor ieder budget. Ook voor jou ligt de perfecte luchtvochtigheid binnen handbereik. Je kunt op verschillende manieren de keuze maken voor jou perfecte machine. Mocht je bijvoorbeeld veel last hebben van droge lucht in je slaapkamer (wat overigens heel veel voorkomt) dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Comfort Plus Airwasher dit een ruimte tot 17m2 kan reinigen. Maar je hebt ze zelfs voor 10m2, maar ook voor de grote oppervlakten van 80m2. Het oppervlakte voor het reinigen van de lucht is kleiner dan de oppervlakte voor het bevochtigen van de lucht. Van dit laatste is het bereik bijna het dubbele.

Door het gebruik van de Venta Airwashers zal je huis vrij zijn van pollen, stof, geurtjes en allergenen. De luchtvochtigheid (medisch wordt er 55% relatieve luchtvochtigheid aanbevolen) zal weer op peil zijn en jij hebt je energie weer terug omdat je beter slaapt. Je krijgt meer en beter lucht, zodat je ademhaling meer tot rust komt en hebt bovendien geen jeukende ogen meer en hoeft niet constant te niezen.

Wat ik daarnaast heel leuk vind – en dit heb ik nog niet eerder gezien bij andere bedrijven –  zijn de bio-geuren die je kunt gebruiken in je Airwasher. Naast het feit dat het apparaat zijn werk doet, krijgt je huis een heerlijke subtiele geur. Het zijn natuurlijke en biologische geur oliën. Ze zijn gemaakt uit etherische oliën uit geurende planten. Je moet dan denken aan geuren zoals sinaasappel, citroengras, eucalyptus, pepermunt en lavendel.

Hoe houd jij de lucht in je huis schoon of heb je wellicht al zo’n super handige Airwasher in huis? Laat je tips en reacties hieronder achter!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment