` HEALTH: Weg met die kriebelhoest met hulp van Vedax Heemst Keelsiroop - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Weg met die kriebelhoest met hulp van Vedax Heemst Keelsiroop

Ieder jaar is het weer zover, het griepseizoen is weer geopend en iedereen krijgt weer last van hoesten, keelpijn, koorts en andere ongemakken. Zelf heb ik voorgaande jaren (even afkloppen, het gaat nu heel goed!) zeer veel last ervaren van enorme kriebelhoest – die na 5 weken nog niet weg was – in combinatie met keelpijn, soms keelontsteking en zelfs een keer longontsteking. Dat is een zwak punt in mijn gezondheid tijdens het griepseizoen, maar daarbij ben ik zeker niet de enige! Daarom is het nu heel fijn dat er plantaardige keelsiroop bestaat tegen die vervelende kriebelhoest en we vertellen je er alles over!

Verzachting bij hoest- en keelkriebels dankzij 100% natuurkracht van de Heemstwortel

Heemst ( Althaea officinalis) is een sterke, zeer oude plant uit de zogeheten kaasjeskruidfamilie. Deze plant heeft zachtroze bloesems en een stevige, houtige wortel met bijzondere medicinale eigenschappen. In de Middeleeuwen kregen jonge kinderen met wisselende tandjes een stukje wortel van de Heemstplant om op te kauwen tegen ontstoken tandvlees.

Ondersteund op natuurlijke wijze de gezondheid

Deze bijzondere Heemstplant is een natuurlijk middel dat de gezondheid kan ondersteunen. De Vendax Heemst keelsiroop is ontwikkeld op basis van uitsluitend zuivere en plantaardige extracten en is volledig van chemische additieven. Naast de hoge dosering Heemstwortel extract (700 mg Heemstwortel per dagdosering) zijn aanvullend nog natuurlijke ingrediënten toegevoegd die de verzachtende werking van de Heemstwortel versterken, zoals appelconcentraat en zuivere bijenhoning.

Unieke tweevoudige werking

De Heemstwortel heeft een unieke tweevoudige werking. Zo ondersteund het de genezing bij keelpijn of hoest, maar legt het ook een beschermlaagje in de darmen. Een belangrijke grote zenuw die verbonden is met zowel de darmen als de longen, te weten de nervus vagus, geeft dan minder prikkels af, waardoor je ook minder gaat hoesten. Dus de slijmstoffen van de Heemstwortel kalmeren de darmen en de darmen kalmeren op hun beurt weer de longen. Onze darmen en hersenen zijn een belangrijk onderdeel van ons immuunsysteem en daarom is dit ontzettend fijn en een mooie toevoeging om jou gezond te houden tijdens het griepseizoen.

Meer weten?

Vedax Heemst Keelsiroop kost € 11,95 voor 200 ml en is te koop bij diverse drogisterijen in Nederland.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment