` HEALTH + WINACTIE: 3 Tips voor meer weerstand in de wintermaanden i.s.m. Möllers Omega 3 - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH + WINACTIE: 3 Tips voor meer weerstand in de wintermaanden i.s.m. Möllers Omega 3

In de wintermaanden word je immuunsysteem behoorlijk op de proef gesteld. De dagen worden donkerder, het griepseizoen is weer geopend en je mindset wordt soms ook op de proef gesteld. Nu wellicht zelfs meer dan normaal gesproken door de Corona crisis. Daarom is het de hoogste tijd voor wat fijne en makkelijke tips om je immuunsysteem direct een boost te geven, zodat je hopelijk minder snel ziek wordt en je je energie kunt behouden in deze donkere periode, lees je mee?

Boost je happiness

Ja je hoort het goed, want doordat we in de winter moeizaam vitamine D aanmaken kun je jezelf ook wat somberder voelen. Vitamine D geeft je een happy energie boost en is eigenlijk de dosis zonlicht die je in de winter mist. Het is dus van belang om vaker buiten te zijn, maar vooral ook extra vitamine D in te nemen en dat kan met de handige producten van Möllers Omega 3. Deze zitten boordevol vitamine D en zorgen ervoor dat je somberheid afneemt en je immuunsysteem versterkt wordt. Zo kun je de winter lachend doorkomen!

Goede vetten zijn noodzakelijk!

Wist je dat veel mensen gezonde vetten te kort komen? Gezonde vetten komen voornamelijk uit vis, noten en bijvoorbeeld avocado. Maar als je dit niet met voeding binnen krijgt of toch te weinig, houd je blijvend een tekort aan gezonde vetten. Deze goede vetten geven je immuunsysteem een boost, voeden je hersenen en zorgen ervoor dat je lichaam minder last heeft van ontstekingen. Daarnaast werkt het bloeddruk verlagend, geeft het een natuurlijke glow aan je huid én kan het zelfs depressie verminderen. Deze voordelen en nog veel meer kun je zelf ervaren door het innemen van vloeibare Omega-3 van Möllers. Deze is er in verschillende varianten en zelfs ook voor kinderen. Probeer het nu met maar liefst 25% korting op alle Möllers producten en ervaar de vele voordelen van gezonde vetten!

Eerste hulp bij stress

Magnesium is echt een aanrader bij zere spieren, spierpijn en eerste hulp bij (langdurige) stress. Het zorgt dat je lichaam zich meer ontspant en helpt ook vaak een trillend ooglid voorkomen. Vaak hebben wij te weinig van dit fijne mineraal en deze is dan ook onmisbaar tijdens deze stressvolle periode.

Algemene tips

Natuurlijk hebben wij alles even voor je op een rij gezet en dit zijn onze beste tips voor meer weerstand:

 • Kies voor aanvullende suppletie naast je gezonde voeding, zo voorkom je tekorten. Maak dan de keuze voor Möllers Omega 3, waar ook al voldoende vitamine D in zit. Daarnaast kun je voor extra vitamine C en Magnesium kiezen;
 • Slaap minimaal 7 uur per nacht. Voldoende nachtrust is héél belangrijk, maar ook de kwaliteit ervan is belangrijk;
 • Voorkom stress en zorg voor voldoende me-time;
 • Ga erop uit! Je mag nog steeds met een beperkt aantal mensen naar buiten, dus maak een heerlijke wandeling in de natuur;
 • Zorg ondanks de beperking voor voldoende contact met anderen via (beeld)bellen of social media;
 • Zorg goed voor jezelf, zodat je beter voor anderen kunt zorgen;
 • Wees niet bang om hulp te vragen als het even niet gaat!
Welke tip(s) ga jij toepassen voor meer weerstand?

Cadeautje voor jou!

Wij mogen maar liefst 25% korting geven op alle producten van Möller’s Omega 3, hoe gaaf is dat? Gebruik hiervoor de kortingscode: MOLLERBOOST25 en koop jouw favoriete product(en) hier!

De code is geldig t/m 31/12/2020 en niet in combinatie met andere aanbiedingen/acties.

WINACTIE!

Wij mogen een prachtige pakket met 2 van jou favorieten van Möllers Omega 3 weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder weten waarom jij kans wilt maken!
 • Volg Möllers Omega 3 en Boost your Health op Facebook en/of Instagram;
 • Deel dit bericht (openbaar) op social media;
We maken de gelukkig winnaar bekend op maandag 7 december aanstaande via Facebook & Instagram!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 6

 • Avatar
  reply

  Danielle

  25 november 2020

  Hoi hoi? wat weer een mooie actie,
  Ik wil dan ook samen met mijn gezin lachend de winter door? zeker mijn jongste dochter van 17, die alleen voor haar baantje de deur uit gaat en voor de rest niet echt naar buiten hoeft. Door de corona, geen school. Maar niet naar buiten, dan ook geen goede weerstand en vitaminen, denk ik.

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  26 november 2020

  Alles wat kan bijdragen aan een goede gezondheid, is bij mij zeer welkom. Dus ook dit pakket!!

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  27 november 2020

  Ben erg benieuwd! Gebruik altijd omega 3 capsules en hoor veel goeds over deze. Dus ik doe graag mee!

 • Avatar
  reply

  Kelly Callemeijn

  27 november 2020

  Ik doe heel graag mee omdat ondanks ik super gezond eet ik constand verkouden ben. Hierdoor kan ik niet meer 2x per week naar de fysio voor mijn chronische aandoening. Als mijn weerstand hiervan beter wordt kan ik weer gaan en heb ik weer minder pijn

 • Avatar
  reply

  Marian B

  27 november 2020

  Gezonder leven dat probeer ik alweer een tijdje. Met ups en down soms, de winter vind ik altijd lastig een boost voor deze maanden is dan zeker fijn. Alles voor meer weerstand en een betere gezondheid!

 • Avatar
  reply

  Mark

  4 december 2020

  Boost your health, boost your happines… Hiermee zou ik graag mijn moeder helpen bij het bestrijden van haar winterdip!

Post a Comment