` HEALTH + WINACTIE: Meer ontspanning bij stress situaties met Bional Stress Balans - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Meer ontspanning bij stress situaties met Bional Stress Balans

HEALTH + WINACTIE: Meer ontspanning bij stress situaties met Bional Stress Balans

Iedereen gaat weleens door een stressvolle periode. Je werkt te hard, krijgt te veel prikkels en bent oververmoeid. Of misschien krijg je meer stress van een persoonlijke situatie die je nu doormaakt. Het is belangrijk om jezelf in acht te nemen in stressvolle periodes en even de rem in te trappen. Gewoon even terug naar de basis en onderzoeken waar jouw stress vandaan komt. Want naast gezonde voeding, beweging en een positieve mindset nog meer kan helpen is de kracht van kruiden. De tabletten van Bional Stress Balans helpen je op weg naar een positievere mindset en geven je meer energie. Wij mochten deze testen en delen hoe wij dit ervaren hebben in een stressvolle periode van ons leven. Daarnaast mogen we maar liefst 3 exemplaren weggeven. Lees je mee?

Let op je ademhaling

Bij stress gaan we vaak hoog ademhalen en ook sneller dan normaal. Dit is langdurig echt heel slecht voor je lichaam en die gaat dan vaak helemaal in stress mode. Probeer minimaal 3 keer per dag eens flink en uitgebreid adem te halen, haal diep in door de neus en blaas zo goed mogelijk uit via de mond. Wees je bewust van je ademhaling en je kunt dit ook handig doen tijdens een rust moment of voor het slapen gaan.

Zoek een rust moment voor jezelf

Het is met een druk gezin moeilijk om naast de dagelijkse dingen, werk, sporten en een sociaal leven nog een moment te vinden om zelf tot rust te komen. Vaak plof je in de avond op de bank, maar dan ben je nog vaak niet alleen. Probeer toch een moment voor jezelf te vinden, al is dit op de toilet of ga lekker even naar buiten voor een stilte wandeling. Of ga bijvoorbeeld eerder naar bed of even lekker een boek lezen. Probeer iets te vinden waar jij meer rust uit haalt en je volledig kunt ontspannen. Zonder ontspanning zullen je stress momenten alleen maar erger worden en kun je zelfs lichamelijke of geestelijke klachten krijgen. Als je goed voor jezelf zorgt, dan kun je ook beter voor een ander zorgen.

Lekkerder in je vel

We kennen allemaal stressvolle perioden en het is belangrijk om hier niet te lang in te blijven hangen. Om lekkerder in je vel te zitten is het belangrijk om nog beter voor jezelf te zorgen. Bional Stress Balans helpt om tijdens stressvolle periodes sneller weer lekker in je vel te komen naast gezonde voeding, beweging en een positieve mindset. Het helpt je minder stressgevoelig te zijn, ondersteunt het energieniveau en ontspant en stelt gerust. De bijzondere combinatie van kruiden en B-vitamines helpen je natuurlijk op weg tijdens drukke en stressvolle periodes.

Meer ontspanning en minder stress

Er zit in deze tabletten koninklijk kruid als Ashwagandha verwerkt dat minder stressgevoelig maakt. Valeriaan en citroenmelisse zorgen voor natuurlijke rust. Dit zorgt voor een goede mentale balans. Het maakt je minder stressgevoelig en helpt bij stress situaties. Het ondersteunt het energieniveau en verbetert de concentratie.

Verhoog je natuurlijke energie

Naast de drie kruiden bevat Bional Stress Balans ook vitamine B5, B11 en B12. Deze vitamines ondersteunen het energieniveau. Zo helpt vitamine B5 bij spanning en geestelijke druk, helpt vitamine B11 bij het krijgen van een betere weerstand tegen stress en draagt vitamine B12 bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest.

Wat vond ik ervan?

Na een week testen merkte ik dat ik rustiger werd en ook minder stress gevoelig dan normaal. Ik werd er gelukkig niet slaperig van, daar ben ik vaak bang voor met zulke producten, maar dat is met deze gelukkig anders! Ik zou het dan ook zeker aanraden aan anderen die wat minder stress willen ervaren en een steuntje in de rug willen met dit fantastische product!

Meer informatie over Bional Stress Balans

Wist je dat Bional Stress Balans naast volledig natuurlijk ook 100% vega- en veganproof is? Ideaal en superfijn dat het voor iedereen ondersteunend kan werken.

Winactie!

Wij mogen maar liefst 3 x de Bional Stress Balans weggeven, hoe gaaf is dat?!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder weten waarom juist jij kans wilt maken;
 • Deel dit artikel op social media.

We maken de gelukkige winnaars bekend op dinsdag 14 april aanstaande via Facebook!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 7

 • Avatar
  reply

  Aafke

  8 april 2020

  Met mijn add en hooggevoeligheid ben ik erg snel gestrest, ik kan mezelf echt gek maken soms hiermee. Nu we allemaal thuiszitten, draaien mijn hersenen soms overuren, waardoor ik minder goed slaap en eigenlijk nog drukker word ik m’n hoofd. Ik gebruik liever geen medicijnen, dus dit zou misschien een gezonder alternatief kunnen zijn. Ik zou heel graag willen proberen wat het voor me doet! Ben benieuwd 🙂

 • Avatar
  reply

  Nicole de Jong-Tukker

  8 april 2020

  Na het lezen van deze blog ben ik nog nieuwsgieriger geworden. Mijn lichaam is altijd allert. Zelfs zo erg dat ik lichamelijke klachten er van krijg. Als het een bij de fysio verholpen is krijg ik daarna weer ergens anders klachten. Ga zeker met jou punten iets doen. Misschien helpt dat al een beetje.

 • Avatar
  reply

  Claudia

  8 april 2020

  De de Bional Stress Balans zou ik graag willen proberen, omdat ik door mijn lichamelijke beperkingen, veel minder energie heb, dit komt door de pijn. Daardoor kan ik moeilijk tegen prikkels en omgevingsgeluiden. De de Bional Stress Balans kan mij helpen bij bv overleggen, bezoek van fam en tijdens een trein/busreis.

 • Avatar
  reply

  Ben

  9 april 2020

  Ik werk met heel veel plezier voor de zorg waar ik elke werkdag twee en half uur met de trein voor  reis (buiten de C-Virus). Daarom kan ik ontspanning gebruiken bij stress situaties op mijn werk. 

 • Avatar
  reply

  Marian B

  9 april 2020

  Het maakt mij wel erg nieuwsgierig. Ik moet toegeven dat ik het thuiswerken in combinatie met twee kinderen waarvoor ik ook juf moet zijn wel stressvol vind. Bovendie word je overspoeld met informatie. Wie weet wat dit wat voor mij betekenen om wat meer te ontspannen.

 • Avatar
  reply

  Marjanne

  9 april 2020

  Kan op dit moment wel iets gebruiken waardoor mijn stress-level wat naar beneden gaat!!! Kan ik wellicht weer meer betekenen voor mijn mede-appartementsbewoners.

 • Avatar
  reply

  Tamara

  9 april 2020

  Dit klinkt als een rustgevend product in woelige tijd!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .