Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Wordt dit het infuus van de toekomst?

Je zult maar een paar weken of zelfs maanden aan het infuus moeten, dat is zeker geen pretje. Je kunt moeizaam naar buiten en alles gaat niet echt functioneel. Alissa Rees bedacht een moderne en functioneel hesje waar je infuus geheel in kunt en je zo ook leuk naar buiten kunt. Wordt dit het infuus van de toekomst? Lees gauw verder!

De afgestudeerde (aan de Design Academy) Alissa Rees (26) is ervaringsdeskundige. Twee jaar lang zeulde ze een metalen infuuspaal achter zich aan. Ze bedacht een alternatief. En wat voor één! Een geweldige fashionable en hippe bodywarmer met een draagbaar infuus erin verwerkt. Alissa Rees kampte 2 jaar lang met acute leukemie en dacht dat hier eens iets anders voor verzonnen moest worden.

Je wordt heel erg beperkt als je langdurig een infuus moet dragen en je mijd langdurig buiten zijn en soms is het juist zo fijn om wat makkelijker mobiel te zijn als je je al niet zo fijn voelt.

Ze is inmiddels afgestudeerd als ontwerper en al 5 jaar helemaal hersteld na een stamceltransplantatie. Ze is terug in het ziekenhuis om haar afstudeerontwerp te showen, waarmee ze maar liefst 2 Brains Awards en een Innovatieprijs voor studenten won voor dit geweldige ontwerp: de IV-Walk, een draagbaar infuus dat in een kledingstuk is verwerkt.

Alissa’s ziekenhuisperiode vormt de inspiratiebron voor de ontwerpen die ze maakte aan de Design Academie. Ze vertelt dat ze tijdens haar ziekte veel nadacht en zo dingen bedacht die beter konden dat nu het geval was in een steriele omgeving.

Lees hier het volledige artikel en ga hier naar de website van de IV-Walk. (tevens bron hoofdfoto!)

Wat is zij een mooie inspiratiebron, het zou er een stuk vrolijker en makkelijker uitzien als we zo een infuus konden dragen. Het is nooit leuk, maar dit maakt het letterlijk en figuurlijk een stuk draaglijker.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .