` HEALTH+WINACTIE: Maak kennis met AOV natuurlijke orthomoleculaire voedingssupplementen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH+WINACTIE: Maak kennis met AOV natuurlijke orthomoleculaire voedingssupplementen

Pure supplementen, ik houd ervan en test ze graag om te kijken of het daadwerkelijk iets toevoegt aan mijn huidige levensstijl. In de zomervakantie ben ik nogal op de proef gesteld. Geen vakantie, maar wel heel veel ziekenhuis bezoeken, onderzoeken en telefonisch overleg over de gezondheid van mijn dochter. Ik heb dan ook niet voldoende energie gehad om tot rust te komen. Gelukkig gaat nu de schoolperiode weer in en dan kan ik eindelijk even tot rust komen. Maar omdat ik mijn energieniveau  wil ondersteunen met vitamines en mineralen, heb ik gekozen voor vier supplementen van AOV om te testen en deel ik mijn ervaringen met jou. Bovendien mag ik 3 x een Multi Probiotica weggeven, dus lees snel verder! 

Het hebben van voldoende energie gaat soms niet vanzelf. Soms kun je gezond eten en toch nog te weinig voedingsstoffen binnen krijgen. Of je hebt in het recente verleden te weinig binnengekregen, ook dan is handig om je energie te ondersteunen met supplementen. Maar ook met gezonde voeding krijg je mogelijk minder voedingsstoffen binnen dan vroeger het geval was. Een supplement kan in die gevallen helpen om tekorten uit de voeding aan te vullen. Soms ook meerdere om jouw gezondheid te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je met gezonde voeding, eventueel aangevuld met supplementen, beweging en voldoende slaap gezond kunt blijven.

Ik mocht zelf een aantal supplementen testen. Ik heb voor deze vier varianten gekozen omdat ik van de meeste geen weet had en ik wilde testen of het bijdraagt aan mijn energieniveau. Ik stel ze hieronder even aan je voor:

Riboflavine | 201

Dit supplement van AOV bevat 50mg vitamine B2. Dit activeert de natuurlijke energie in het lichaam en helpt in tijden van vermoeidheid en futloosheid. Dit antioxidant beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Pyridoxaal – 5- fosfaat | 220

Dit supplement van AOV bevat een actieve vorm van vitamine B6 en hoeft niet door het lichaam te worden omgezet. Het ondersteunt het concentratievermogen, de leerprestaties, het geheugen en de gemoedstoestand. Bovendien draagt het bij aan extra energie bij vermoeidheid en draagt het bij aan een goede weerstand.

Probiotica 4 miljard bacterien | 1201

Deze probiotica van AOV bevat maar liefst 4 miljard bacteriën per vegacaps. Het gaat hierbij om de lactobacillus en bifidobacterium bacteriën van het LAB-4-complex. Door de fijne vegacaps is het makkelijk open te maken en ze tevens door voeding of drank te mengen. 

Andohadin | 1108

Dit supplement van AOV bevat de vitamines B1, B2, B3, B6 en B12 en magnesium ter ondersteuning van een normale energiehuishouding. Deze nutriënten zijn  betrokken bij het leervermogen, geheugen en concentratievermogen. Vitamine B5 draagt bij aan de normale weerstand tegen stress en zink ondersteunt het immuunsysteem.

Wat maakt de supplementen van AOV zo uniek?

AOV natuurlijke orthomoleculaire voedingssupplementen zijn puur en bestaan uit vitamines, mineralen of kruiden in een plantaardige vegan capsule. Ze worden al 35 jaar geadviseerd door gezondheidsprofessionals. Ze hebben maar liefst 165 verschillende soorten supplementen en 80% van deze supplementen is vrij van kunstmatige hulp- en vulstoffen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Je kunt ze makkelijk herkennen aan het witte etiket en zijn verkrijgbaar bij verschillende gezondheidswinkels door Nederland.

Wat vond ik van de AOV supplementen?

Gedurende 10 dagen heb ik alle supplementen ingenomen en getest. De supplementen hielpen goed bij mijn energiehuishouding. Het ondersteunde mijn energieniveau. Zo fijn dat deze supplementen je lichaam zo goed kunnen ondersteunen. Ik ga ze zeker vaker gebruiken en dat ze vega zijn vind ik ook belangrijk!

WINACTIE!

Wij mogen maar liefst 3 x AOV supplementen met 111 Multi probiotica weggeven! Dit zijn multivitaminen in combinatie met probiotica. Het bevat onder andere vitamine B6, B12, foliumzuur, vitamine C, D, zink, koper, selenium en ijzer, allemaal ter ondersteuning van jouw weerstand!

Hoe maak je kans?

 • Laat hieronder weten waarom jij kans wilt maken!
 • Volg AOV en Boost your Health op social media;
 • Deel dit bericht op social media, niet verplicht wel lief!

We maken de gelukkige winnaars bekend op vrijdag 18 september aanstaande.

Waar zijn de AOV supplementen te koop?

Bekijk hier alle verkooppunten door heel Nederland.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met AOV natuurlijke orthomoleculaire voedingssupplementen

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 14

 • Avatar
  reply

  eltje

  15 september 2020

  Ik wil graag in aanmerking komen voor het multi-probiotica supplement. Ondanks goed eten en IF blijf ik moe en het voelt alsof ik iets te kort kom. Wellicht is de opname uit voeding niet optimaal. Het zelf zoeken naar een goede pro-biotica is lastig. Vandaar de interesse in dit aanbod.

 • Avatar
  reply

  Karin

  15 september 2020

  Het afgelopen jaar heb ik 5x een antibioticakuur gehad. Mijn lijf kan dus wel wat goede probiotica gebruiken en met het najaar voor de deur is een goede multivitamine ook erg welkom. 🙂

 • Avatar
  reply

  Martina

  15 september 2020

  💚💚Whoop whoop 💚💚wat een superrrr actie, multivitaminen in combinatie met probiotica. Het bevat onder andere vitamine B6, B12, foliumzuur, vitamine C, D, zink, koper, selenium en ijzer, allemaal ter ondersteuning van je weerstand! Kan ik zeer goed gebruiken ben zeer benieuwd.
  Werk in de zorg ondanks goed eten en slapen ben ik de laatste tijd toch vaak moe en maak ik me meer druk om dit dingen ( stress. Een normale weerstand tegen stress en zink ondersteunt het immuunsysteem. Zeer welkom 🍀🍀🍀#vega 💚🍀👌

 • Avatar
  reply

  Brenda Davids

  15 september 2020

  Voor die extra ondersteuning die je beschrijft, rennen en stilstaan… Ga het ook delen met dochter 14 jr die vooral baat bij de B12 en magnesium sublemen heeft 👌 Gaan we die herft en winter eens goed doorkomen 💪🍀

 • Avatar
  reply

  Martine

  15 september 2020

  Hi Melinda, wat een mooie actie! Ik zou ze graag willen willen. Ik ben herstellende van het nare coronavirus, maar het herstel schiet niet echt op. Al vijf maanden klachten, voornamelijk vermoeidheid. Ik zou graag willen proberen of deze supplementen me verder kunnen helpen!

 • Avatar
  reply

  Danielle Mulder

  15 september 2020

  Hoi hoi,

  Heel graag zou ik ervaren wat het doet met mijn lichaam. Ik heb fibromyalgie, artrose, mijn lichaam maakt geen B12 aan, en pds. Het mindere weer komt er weer aan dus heb ik ook weer meer medicijnen nodig, als ik op deze manier zou kunnen verbeteren graag.

 • Avatar
  reply
  15 september 2020

  Wauw dit wil ik! Ik heb vaak last van blaasontsteking en vermijd zo veel mogelijk de antibiotica, en vandaag is het weer zo ver… ik heb me laten vertellen dat wanneer je dan toch antibiotica slikt je de probiotica bijna verplicht bent te nemen om ook je goede darmflora weer op pijl te brengen. Klopt dat? Daarnaast ben ik vaak moe naar een werkdag, uitgeteld zelfs dus ik ben erg benieuwd als jij zegt dit al na 10 dagen testen als positief te ervaren wat het met mij zou doen?

 • Avatar
  reply
  15 september 2020

  Ik zou dit heel graag willen uitproberen!

 • Avatar
  reply

  Marian zw

  16 september 2020

  Die zou ik heel graag willen proberen! Zeker met de winter straks weer voor de deur. Ik kan wel wat hulp en extra weerstand gebruiken!

 • Avatar
  reply

  Nicole

  16 september 2020

  Yes zou graag willen winnen. Ik heb lange tijd niet goed voor mezelf gezorgd doordat ik veel zorgen had/heb voor m’n zoontje. Maar sinds een paar weken nu wel mezelf op 1 gezet wat lastig is maar ik doe het! Kan dus wel wat aanvullingen gebruiken geloof ik.

 • Avatar
  reply

  Marja

  16 september 2020

  Graag loot ik mee voor deze multivitaminen in combinatie met probiotica.Moet elke winter aan de Prednison maar hoop dat het dan deze winter niet nodig is ,wil mijn weerstand zo hoog mogelijk houden ivm het coronvirus……

 • Avatar
  reply

  Marian B

  17 september 2020

  Mijn energiehuishouding kan wel wat hulp gebruiken. Ik ben wel benieuwd en zou ze graag uitproberen.

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  18 september 2020

  Ik heb al vaker probiotica geslikt. Jaren geleden, op advies van een natuurarts, vrij lang achter elkaar. Ik heb chronische darmproblemen en om die reden werd dit aangeraden. Dat de pijn ooit nog helemaal verdwijnt, daar heb ik weinig hoop op. Maar verlichting is natuurlijk heel fijn. Daarnaast heb ik ook nogal wat huidklachten die de laatste tijd ook weer erger zijn. Ja, volgens mij wordt het wel weer tijd voor een boost.

 • Avatar
  reply

  Mimi

  19 september 2020

  Ik zou graag mee willen doen om mij net wat energieker te voelen, vooral met mijn mentaal en soms fysiek intensieve baan ( gehandicaptenzorg) als ik goed voor mezelf zorg met extra energie, dan gaat de zorg voor mijn cliënten er alleen maar op vooruit😍

Post a Comment