` HEALTH+WINACTIE: Vergeet nooit meer je medicijnen in te nemen met de YOS Bottle - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH+WINACTIE: Vergeet nooit meer je medicijnen in te nemen met de YOS Bottle

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het bestaat echt! De ultieme waterfles en pillendoos in één, de YOS Bottle in vele kleuren en super makkelijk in gebruik. De kleuren zijn om op verliefd te worden en makkelijk onderweg je medicijnen innemen bestaat niet. Ik vind het een fantastische uitvinding en kan er geen genoeg van krijgen, dit moet iedereen weten! Wij mochten ze testen en geven zelfs een exemplaar weg, dus lees en kijk gauw mee!

Medicijngebruik

Wist je dat 30% van de Nederlanders medicijnen slikt en maar liefst 68% dit minimaal één keer per maand vergeet in te nemen? In mijn omgeving zie ik veel mensen worstelen met de hoeveelheid medicijnen en ze moeten dit ook nog eens dagelijks goed bijhouden. Oprichter Joop Opmeer van de YOS Bottle brengt hier verandering in. Hij heeft de ultieme waterfles met pillendoos in één op de markt gebracht en het is een groot succes.

Het niet of verkeer innemen van medicijnen heeft verregaande gevolgen voor de gezondheid. Mijn moeder heeft ook eens medicijnvergiftiging gekregen en ik kan je vertellen dat dit heel heftig is. Het was voor het het moment om nog een betere gezondheid te creëren en ze is dan ook in bijna 2 jaar meer dan 30 kg afgevallen. Natuurlijk is niet alles op te lossen met een gezonde(re) levensstijl, zeker niet als je meerder ziekten of aandoeningen hebt is het een uitdaging. 

Met de YOS Bottle willen ze een bijdrage leveren om dit probleem te verminderen en patiënten een oplossing te bieden om waar en wanneer hun medicatie in te kunnen nemen.

Multifunctioneel

Je kunt de YOS Bottle ook gebruiken voor jouw voedingssupplementen of pijnstillers. Daarnaast is het ook handig als je kinderen medicijnen nodig hebben, dat jij ze op deze manier handig onderweg mee kunt nemen.

Duurzaamheid

De YOS Bottle is zo gemaakt dat je hem jarenlang steeds opnieuw kunt gebruiken. Hij is eenvoudig schoon te maken en kan zelfs in de vaatwasser (haal wel even het pillen gedeelte eraf) en is tevens gemaakt van recyclebare materialen.

Stichting Overleven met Alvleesklier kanker

De YOS Bottle kan elke dag iets goeds betekenen voor mensen die ziek zijn of worden en een betere gezondheid nastreven. Ze vinden dit heel belangrijk en geven dan ook 5% van alle omzet aan Stichting “Support Casper” voor research om nieuwe manieren te vinden om alvleesklierkanker te bestrijden.

Wat vinden wij ervan?

Wij vinden dit echt dé uitvinding van het jaar! Het is zo’n fantastisch product en biedt enorme hulp voor mensen die dagelijks medicijnen nodig hebben. Handig voor onderweg en makkelijk schoon te maken. Bovendien stimuleer je ook om mensen zo meer water te laten drinken naast de extra hulp voor medicijnen. Je kunt er ook voedingssupplementen in kwijt en door het mooie design kun je hem overal mee naar toe nemen in jouw favoriete kleur.

Waar te koop?

Je kunt hem hier makkelijk aanschaffen via de webshop. Ze zijn beschikbaar in vele kleuren. Liever niet online aanschaffen? Je kunt bij deze 500+ verkoopadressen terecht om hem te bewonderen en direct aan te schaffen.

WINACTIE!

Wij mogen een YOS Bottle weggeven! Hoe gaaf is dat!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg YOS Bottle op Instagram;
 • Laat hieronder weten waarom JIJ kans wilt maken of wie je de YOS Bottle cadeau zou willen doen!
 • Deel dit artikel op Social media, niet verplicht wel lief!

We maken de gelukkige winnaar bekend op maandag 5 augustus aanstaande via Facebook!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 23

 • Avatar
  reply

  Sylvia holweg

  1 augustus 2019

  Jaaa, die zou ik wel graag willen winnen! Het is een erg mooi design en het lijkt mij heel handig in gebruik. Ik vergeet mijn medicatie namelijk ook wel eens. Helaas wordt in dan binnen een paar uur wel met mijn neus op de feiten gedrukt, maar dan kan ik ze alsnog nemen.
  Of ik ga van huis, neem een klein bakje voor mijn medicatie mee en kom er dan achter dat ik geen water mee heb genomen. Niet zo slim dus..
  Ik verwacht dat deze dingen verleden tijd zullen zijn omdat het 1 artikel is.

 • Avatar
  reply

  Jennifer

  1 augustus 2019

  Oh lijkt me ideaal! Ik slik elke ochtend schildklier medicijnen, en leg ze dan los op me tafeltje omdat ik er eentje steeds moet doorbreken. Ik moet ze een half uur voor me ontbijt innemen dus neem ze vaak half slapend in het donker in, daar door valt er nog wel eens een!

 • Avatar
  reply

  Patricia Lubbertje

  1 augustus 2019

  Ik maak heel graag kans op deze fles. Ik zou deze erg goed kunnen gebruiken voor de grote hoeveelheid medicijnen die ik iedere dag moet nemen. Ik vergeet ze soms mee te nemen, of ik heb geen water bij de hand om ze in te nemen Met deze fles is dat geen enkel probleem meer en kan ik mn energie voor leukere dingen bewaren

 • Avatar
  reply

  Peggy

  1 augustus 2019

  Waw, deze handige kleurige waterfles/pillendoos zou geweldig passen in mijn handtas !!! Daar zou ik nogal gebruik van maken !!

 • Avatar
  reply

  Carolien

  1 augustus 2019

  Dit lijkt me super handig voor me vriend hij slikt dagelijks medicatie en met zo’n mooie fles heeft die water en medicijnen altijd bij de hand waar die ook is

 • Avatar
  reply

  Ingrid

  1 augustus 2019

  Dit lijkt me ideaal om te mogen winnen, aangezien ik soms mijn medicatie vergeet die ik dagelijks in moet nemen. Ik heb nu al van de pillen doosjes maar dit is 2 in 1 artikel. Anders wil ik hem graag cadeau geven aan mijn lieve schoonvader die ook dagelijks pillen moet slikken en soms ook wel eens zijn pillen vergeet.

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  1 augustus 2019

  Lijkt me super om te winnen. Ideaal voor vakantie/hardloopweekenden! Ik doe dus graag mee zodat ik alles in 1x mee kan nemen.

 • Avatar
  reply

  Sigrid

  1 augustus 2019

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter. Ideaal voor haar om mee te nemen, onder andere naar school! Cool en praktisch in één, dat is wat een puber wil 😁👍🏼 Ik duim heel hard eb hoop dat ik haar 5 augustus mag verrassen! 🍀🤞🏼🍀

 • Avatar
  reply

  Sigrid

  1 augustus 2019

  Ik zou heel graag mee doen voor mijn dochter. Ideaal om mee te nemen naar onder andere school! Cool en praktisch tegelijk, dat is wat een puber wil! 😁👍🏼 Ik duim heel hard dat ik haar 5 augustus mag verrassen! 🍀🤞🏼🍀

 • Avatar
  reply

  Martina

  1 augustus 2019

  🍀🍀🍀zeer welkom erg handig voor dagelijkse gebruik,
  deze kleurige waterfles/pillendoos zou perfect passen in mijn tas.

 • Avatar
  reply

  Marja

  1 augustus 2019

  Eerlijk gezegd zou ik het graag mezelf cadeau doen …..Ik slik op verschillende momenten van de dag medicijnen voor oa.mijn schildklier,astma en hoge bloeddruk.En een enkele keer vergeet ik mijn medicijnen inderdaad en met deze fles heb ik altijd bij me .Dus vergeet je wat heb je reserve.Heel erg handig …

 • Avatar
  reply

  Kathleen

  1 augustus 2019

  Met 21 medicijnen te slikken per dag zou dit echt wel een fantastisch hulpmiddel voor me zijn. Daarom ding ik heel graag mee.

 • Avatar
  reply

  Kathleen

  1 augustus 2019

  Met 21 medicijnen te slikken per dag zou dit echt wel een fantastisch hulpmiddel zijn. Daarom dat ik met veel plezier meeding naar deze prijs😎

 • Avatar
  reply

  gerdi

  1 augustus 2019

  Dit is echt het ideale cadeau voor mijn man! Hij is sinds twee jaar chronisch ziek, maar laat zich er niet door belemmeren. Hij heeft een drukke baan, enorm veel hobbys en een druk sociaal leven. Met 8 medicijnen verdeeld over de dag is het altijd zoeken naar het juiste doosje.. Dus dit zou echt perfect zijn!

 • Avatar
  reply

  Iva

  2 augustus 2019

  Oh wauw, wat een geweldige uitvinding! Mijn zusje heeft door haar functiebeperking heel veel moeite met het herinneren van haar dagelijkse medicijnen én drinkt veel te weinig water. Met deze fles slaan we dus twee vliegen in één klap, ik zou haar hier dan ook graag blij mee maken. Fingers crossed!

 • Avatar
  reply

  Joyce Van assen

  2 augustus 2019

  Wauw dit is echt super awesome! Inderdaad ook ik hoor bij die groep de medicijnen dagelijks moet gebruiken. Dit maakt het leven wel serieus een stuk makkelijker.

  Helaas vergeet ik het regelmatig en als je dan onderweg bent kun je het niet meer nemen, Dat kan nu dus wel 😍

 • Avatar
  reply

  Marlies van der Schoor

  2 augustus 2019

  Deze supehandige YOS Bottle wil ik aan mijn zus geven zodat ze altijd haar medicijnen en water bij zich heeft om ze in te nemen.

 • Avatar
  reply

  Jose

  2 augustus 2019

  Al jaren gebruik ik medicatie, zitten standaard in mijn tas, maar als ik wel eens ergens moet wachten, dan is zon flesje ideaal. heb meteen alles bij de hand en hoef mijn tas niet mee te sjouwen. ik ga duimen, want dit is wel een Musthave… Volg ook op insta joseetjesinsta

 • Avatar
  reply

  Marian B

  2 augustus 2019

  Mijn moeder heeft nog niet zo lang medicatie. Het zit nog niet in haar systeem en ze vergeet het nog wel eens. Deze handige fles zal het makkelijker maken om het mee te nemen en niet zo snel te vergeten.

 • Avatar
  reply

  Monique Weber

  2 augustus 2019

  IK doe mee voor mijn een bekende die sinds kort onverwacht regelmatig op juiste tijden pillen nodig heeft vanwege privacy geen naam of link wie . In ieder geval is dat wennen en met deze fles gaat dat stukken makkelijker denk ik

 • Avatar
  reply

  Hannah van Leeuwen

  3 augustus 2019

  Wow! Dit lijkt me heel handig voor mijn mama. Ze neemt dagelijks medicatie, maar op warme dagen vergeet ze wel eens te drinken. Dit combineert medicatie en water in een en lijkt me perfect voor mijn oude dametje!

  gr @fanartmi op Instagram

 • Avatar
  reply

  Valerie

  4 augustus 2019

  Wauw: YOS: de YO Smart bottle! Dit is te handig. Al bijna mijn hele leven heb ik last van migraine, je gaat er zeker niet dood van maar het is wel vervelend en erg pijnlijk. Lastig is het dat ik altijd iets extras mee moet nemen waar de medicijnen goed in bewaard blijven, zonder durf ik nooit weg te gaan. Maar net zoals de medicijnen heb ik dus ook altijd een flesje water bij me. Dit is gewoon de “smartse” oplossing die ik heb gezien. Ja, ik wil heel graag winnen! (Dan is er toch iets positiefs aan iets negatiefs te koppelen 😉

 • Avatar
  reply

  Mariska Dijkstra

  4 augustus 2019

  Mijn moeder is net opgenomen in het ziekenhuis met een hartstilstand en zal vanaf nu elke dag pillen moeten slikken, hoe mooi zou het zijn als ze dit meteen met zo’n ideale methode kan doen.. vooral omdat ze toch niet thuis op haar billen kan zitten en hoop ook dat dit niet veranderd na haar hartstilstand

Post a Comment