Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH+WINACTIE: Waarom is Omega-3 nou zo belangrijk?

Omega-3, daar heb jij vast wel eens van gehoord? Helaas halen we dat niet meer voldoende uit onze voeding, of eet jij elke dag 4 wild gevangen vette haringen? Lees hieronder hoe je wel voldoende binnen kunt krijgen en wat de voordelen zijn van omega 3. Bovendien kun je kans maken op een gratis vetzuurmeting, zodat je weet hoeveel omega 3 jij hebt in je lichaam, hoe fijn is dat?

Omega-3 versoepelt de celwand, zodat al jouw cellen weer toegankelijk worden voor vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die in de cel hun werk moeten doen ipv dat ze in jouw bloed vrolijk blijven rondtobben. En net zo belangrijk dat de afvalstoffen jouw cel ook uit kunnen, zodat jij energie kunt aanmaken (lipofuscine).

Heb jij last van pijntjes, moeheid, depri, ontstekingen, verminderde weerstand, slechte concentratie, misschien wel de ziekte van Lyme of andere dingen waardoor jij gewoon niet lekker in jouw vel zit, begin dan altijd met de juiste basis.

Die basis bestaat in mijn visie altijd uit een goede vetzurenbalans met andere woorden kies een hoogwaardig Omega-3 product met polyfenolen.

Maar ik slik al Omega-3……Lees dan vooral verder

Ha, top! Jij bent goed bezig, of….?

Helaas zijn de meeste te laag gedoseerd met de werkzame stoffen EPA en DHA, zodat je er alsnog weinig of geen profijt van hebt.

Let op dat er in jouw Omega-3 ook polyfenolen zitten

Polyfenolen zorgen ervoor dat je deze werkzame stoffen goed kunt opnemen en dat het niet gaat oxideren (je de vis weer gaat opboeren), helaas ontbreekt dit superstofje ook bij veel Omega-3.

Wat doet Omega-3 ook alweer?

Het ondersteunt jouw reparatieproces van de cellen, waarmee ze zouden kunnen bijdragen aan:

 • Verlaagd risico op hart- en vaatziektes, zoals hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol;
 • Ontstekingen, zoals reuma, psoriasis, maar ook bv kanker;
 • Degeneratieve aandoeningen, zoals bv artrose, alzheimer etc.
Zwanger?

Van harte gefeliciteerd!

Denk dan als eerste aan Omega-3 omdat het de hersengezondheid bevordert, waarbij je kunt denken aan:

 • minder risico op ontwikkelingsachterstand;
 • minder gedragsproblemen etc.
Maar meten = weten

Met een klein vingerprikje kan ik precies zien hoe het is gesteld met jouw vetzurenbalans.

WINACTIE!

En hoe leuk, speciaal voor Boost Your Health mogen we 10 vetzuurmetingen weggeven samen met een flesje hooggedoseerde Omega-3 uiteraard met Polyfenolen.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Reageer hieronder waarom je kans wilt maken;
 • Volg Lymeherstel op Instagram.
Meer info?

Neem eens een kijkje eens op deze pagina.

Have a (O)mega good day!

Mijn naam is Gerrie Hasselaar, moeder, gescheiden en heb zelf “de ziekte van Lyme (verder Lyme te noemen) gehad. Na jarenlang aanmodderen met klachten als doodop zijn & gekmakende pijnen ga ik nu energievol & pijnvrij door het leven. 🙏 Vanuit verbondenheid en ervaring heb ik nu een praktijk waarin ik met homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde jouw gezondheid zoveel mogelijk probeer te herstellen op een natuurlijke manier. Ik help mensen met alle liefde bij uiteenlopende klachten, maar (hoe kan het ook anders ;-)) gespecialiseerd in Lyme. ❤

Comments: 6

 • reply

  Marie-Louise

  5 november 2018

  Interessant wat je schrijft over de celwanden en opname van vitaminen. Dit maakt dat ik erg benieuwd ben naar hoe het gesteld is met mijn vetzurenbalans. Aangezien ik afgelopen zomer Lyme heb opgelopen en daardoor fysieke klachten heb zoals extreme vermoeidheid en gewrichtsklachten, lijkt dit mij een belangrijk onderdeel om een goede start te maken in het boosten van mijn gezondheid.

 • reply

  Katin

  5 november 2018

  Wat een leuke prijs!
  Ik eet niet vaak vette vis, ik denk dat ik dus wel een tekort zal hebben. Lijkt me wel interessant om te weten, ik doe dus graag mee. 🙂👍🍀

 • reply

  Wensy

  5 november 2018

  Toen ik 34 was kreeg ik borstkanker..inmiddels ben ik hersteld en zijn we 4 jaar verder..natuurlijk wil ik er alles aan doen om gezo d te zijn en te blijven..ik merk dat omega 3 een redelijk mysterie blijft dus ben heel benieuwd hoe je dat meet en kunt optimaliseren!

 • reply

  Anita H.

  5 november 2018

  Alles wat kan bijdragen aan een gezonder lijf, omarm ik. Ik maak royaal gebruik van allerlei oliën, maar of ik echt gezond bezig ben?

 • reply

  Aafke

  5 november 2018

  Wat een goeie winactie, fijn! Ik zou hier heel blij van worden, want ik weet soms niet meer wat voor mijn lijf het beste is. Ik heb veel rare gezondheidsklachten en darmontsteking en zit vaak niet lekker in mijn vel. Ik let erg goed op mijn voeding en ik wandel bijna 15 km per dag. Toch lijkt het niet genoeg te zijn. Ik ben benieuwd wat zoiets dan voor mij zou kunnen doen, want soms weet ik niet goed meer wat ik nog kan proberen.

 • reply

  Marieke Heuvelman

  6 november 2018

  Ik zou gewoon eens heel graag willen weten hoe het wat dif betreft met mijn lijf gesteld is, zeker omdat ik geen vis eet

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .