` Het badkamer ritueel van Eva van der Mei - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Het badkamer ritueel van Eva van der Mei

Deze keer hebben we een sportieve jonge vrouw die haar badkamer rituelen prijs geeft. Ze is geboren en getogen in Amsterdam, heeft haar eigen bedrijf “PR Agency EVDM Agency” en heeft veel passie voor fashion, beauty en lifestyle. Ze sport 3 keer per week bij Slim Living en vind het leuk om nieuwe producten te testen en naar leuke hotspots te gaan. Kortom een sportieve, inspirerende businesswoman waar wij graag meer van willen weten. Lees je ook mee?

Douche of ga je in bad in de avond of in de ochtend?

Ik douche elke ochtend meteen als de wekker gaat. Daar word ik wakker van en krijg ik meteen energie. Vaak ’s avonds ook nog omdat ik 3x per week train bij Slim Living en wel fris mijn bedje in wil.  Ik heb ook een bad en ga daar, vooral als het koud is wel 1x in de twee weken in. Wel moet ik zeggen dat ik er niet altijd genoeg geduld voor hem: als ik er eenmaal inzit, ga ik ma na 5 minuten vervelen.

Hoe lang sta je gemiddeld onder de douche of blijf je in bad?

Ik denk dat ik gemiddeld 15 minuten onder de douche sta doordeweeks. Wel afhankelijk van wat en of ik moet scheren, mijn haar wassen, een maskertje, etc.

Hoe lang ben je gemiddeld bezig om je klaar te maken voor de dag?

Niet zo heel lang: mijn kleding bedenk ik vaak al de dag daarvoor, ik douche een kwartier, ben slecht in ontbijten en mijn make-up routine zit er ook binnen 10 min op. Mijn haar doe ik ook niet heel lang over. Ongeveer tussen de drie kwartier en een uur denk ik?

In het weekend is dit soms wel wat langer, als ik bijvoorbeeld echt mijn haar ga föhnen of stylen.

Hoe vaak per week was je je haar en welke producten gebruik je dan het liefst?

Ik was mijn haar 3-4 keer per week en ben erg fan van de producten van Morrocan Oil: die verzwaren mijn haar niet, ruiken erg lekker en maken mijn haar heel zacht. 

Scheer je jezelf onder de douche, of heb je andere manieren om je te ontdoen van je lichaamsbeharing? 

Ik scheer me nu nog wel, maar ben op dit moment ook mijn benen, oksels en bikinilijn aan het lasren, zodat ik niet meer hoef te scheren. Ik heb nu 3 behandelingen gehad en moet er sowieso nog 3. Dit scheelt me tijd en lijkt me een stuk gemakkelijker.

Welke producten gebruik je al heel erg lang, waarvan je vind dat iedereen ze in hun badkamer kast moet hebben staan?

Biosilk voor mijn haar, tegen pluizend haar, gebruik ik elke dag en is echt een must-have. Daarnaast de Lait Frais (bodymilk) van Diptique. Die ruikt zo lekker en krijg ik altijd complimenten over. Mijn gezichtcreme is van NATURA BISSÉ, de Essential Shock Intense Cream. Die is heel lekker voor mijn huid, irriteert niet en smeert heel fijn. Deze producten zijn allemaal wat prijziger, maar ik merk dat als je ouder wordt, je liever goede producten die goed bij je huid matchen kan gebruiken dan mindere producten die niet het juiste effect hebben of zelfs irriteren. 

Wat zijn je favoriete producten van dit moment?

Sowieso die Lait Frais van Diptique, maar ik ben ook heel erg fan van de parfum van Molecule en Juliette has a Gun. Beide geuren zijn best bekend, maar ruiken op iedere huid anders. Door ze te mixen, creeer ik weer mijn eigen geur en ik krijg er altijd complimenten over.

Als je een partner hebt, mogen de producten dan door elkaar staan of hebben jullie beide je eigen plank / lade in de kast van de badkamer?

Eigen lade en kastje

Zou je iets willen veranderen in jouw badkamer?

Uhm, ik heb eigenlijk een heel fijne badkamer, maar als ik één ding zou mogen veranderen, dan zou ik wel twee spiegels en wastafels willen hebben. Zodat ieder zijn eigen kant en spiegel kan pakken

Draai je muziek in de badkamer, en zo ja, wat is dan de muziek die je graag luistert?

Zeker, ik doe altijd muziek op tijdens het douchen of opmaken. Meestal is die R&B. 🙂

——-

Vind jij het ook leuk om jouw badkamer rituelen te delen? Stuur dan even een mail naar info@boostyourhealth.nl met je motivatie en wellicht zien wij jou hier terug!

Post a Comment