` HOTSPOT: Anne&Max - Boost your Health

Member login

[wlm_loginform]

HOTSPOT: Anne&Max

“Vergeet de telefoon, ik ben hier.” – Anne
“Elke slok geeft weer energie voor een uur keihard werken.” – Max

Eventjes onthaasten, even alle drukte ontvluchten.. Dat doe je ergens waar je je thuis voelt. Ergens waar je op je gemak kunt ontspannen. Zoals in je huiskamer..

Dat is het gevoel dat Anne&Max je willen geven: je bent welkom in de huiskamer waar je je thuis mag voelen. Het is er druk & gezellig, het is jouw huiskamer midden in de stad.

Anne&Max wil jouw huiskamer zijn waar je elk moment van de dag welkom bent. Voor vers bereide maaltijden, hapjes en drankjes, die zo veel mogelijk van biologische & eerlijke herkomst zijn. Ze willen jou als gast telkens weer verrassen met pure & eerlijke producten die met zorg zijn bereid en met oprecht enthousiasme worden geserveerd.

Verwacht bij Anne&Max dan ook geen saaie menukaart: de kaart staat vol verrassende drankjes, luxe broodjes en heerlijk luxe gebakjes. Vrees niet: ook voor een heerlijke dampende kop koffie ben je bij Anne&Max van harte welkom.

Tijdens een drukke dag vol afspraken in Amsterdam nam ik de proef op de som. Een pauzeren, even de stress ontvluchten.. Toen ik de deur opende van Anne&Max schrok ik van de ruimte, of eigenlijk het gebrek eraan: de vestiging was zó klein en zat bomvol! Eenmaal op een vrij plekje beland begreep ik echter al snel juist dat dit de charme is van Anne&Max: een drukke volle huiskamer waar je niet het gevoel hebt dat je opvalt, zodat je even in jezelf tot rust kunt komen.

Dat enthousiasme waarmee geserveerd zou worden? Dat was er zeker. De medewerkers waren heel vriendelijk en werkten snel. Met de menukaart onder mijn neus was mijn keuze snel gemaakt: er stond slechts één veganistisch broodje op de kaart en tja, als ik de keuze heb eet ik het liefst volledig plantaardig. Het werd dus een baguette met hummus & avocado, mmm.. Oh, mét een verrukkelijk sapje, daar stond ik werkelijk versteld van!

Het broodje zelf vond ik niet zo verrassend lekker: heel gewoon, zoals ik het zelf thuis ook had kunnen bereiden.. Zou dat ook het huiskameridee zijn? Er was zeker niets mis mee, het was niet speciaal maar wel gewoon lekker. Net als zo’n lekker broodje dat ik thuis voor mezelf zou bereiden.

Mijn conclusie? Ik voel me thuis bij Anne&Max. Op een totaal andere manier dan ik verwacht had: júist dat ik er eigenlijk niets heel speciaal vond, creëerde wellicht dat effect. Het was er druk en alles stond dicht op elkaar, iets waar ik normaal niet zo van houd. Het sapje was verrassend lekker, het broodje niet heel speciaal. Tóch kwam ik een paar weken later terug bij de vestiging in Utrecht. Toch heb ik allebei mijn bezoekjes als heel prettig ervaren. Ik kan er niet precies de vinger op leggen, maar op de één of andere manier creëren ze bij Anne&Max echt een huiskamergevoel waardoor je de werkelijkheid even kunt ontvluchten. Ik vind het gezellig en kom voor een ongedwongen pauzemomentje met liefde terug. Wil ik iets écht speciaals, dan zoek ik wel een ander zaakje. Wil ik echter gewoon even onthaasten, tot rust komen, iets lekkers en eenvoudigs eten & drinken en met vriendelijkheid bediend worden? Dan stap ik graag bij de dichtstbijzijnde Anne&Max naar binnen 🙂

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment