` HOTSPOT: Bekijk hier de leukste plekken van Den Haag - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT: Bekijk hier de leukste plekken van Den Haag

Ik woon alweer 9 jaar met heel veel plezier in een van de mooiste steden van Nederland, althans dat vind ik zelf. Den Haag is de stad wat ik mijn thuis mag noemen. Den Haag is de plek waar ik het liefst ben (thuis bij mijn ouders even niet meegerekend).  Den Haag heeft ontzettend veel te bieden. Voor toeristen die een dag de stad komen bezoeken, voor ondernemers die even niet thuis willen werken, maar ook voor mensen die in de stad wonen en lekker een paar uurtjes willen struinen. Graag zet ik voor jullie de leukste plekken op een rij. Lees je mee?!

Zoals jullie wellicht al wel van mij weten, hou ik ervan om op verschillende plekken te “flexwerken”. Een andere omgeving kan veel inspiratie geven en het geeft je de mogelijkheid om lekker door te werken zonder gestoord te worden door de dagelijkse huishoudelijke zaken zoals de was, de vaatwasser uitruimen, stoffen en zuigen. De leukste plekjes met wifi voor een heerlijke kopje koffie, iets lekkers bij de thee en een goede lunchkaart zijn voor mij absoluut de volgende zaken:

 • Cafe Blossom – Anna Paulownastraat 70C
 • Lunchroom Martes – Hooistraat 5
 • StationsHuiskamer – Centraal Station 1e verdieping
 • Pistache cafe – Prinsestraat 134
 • Club Vers – Stationsweg 136a

De meeste van ons kennen allemaal wel de bekende binnenstad van Den Haag. Maar de stad kent ontzettend veel leuke, gezellige straten waar je ook heel goed kunt winkelen, een terrasje kunt pakken en kunt lunchen. Dit is mijn top 5:

 • Piet Heinstraat en het Piet Heinplein. Deze straat ligt in het opkomende en hippe Zeeheldenkwartier.
 • Keizerstraat Scheveningen. Dit is de oudste winkelstraat van Scheveningen en oogt door de kleine omliggende visserswoningen heel knus.
 • De weimarstraat. Deze mag je echt niet missen. De straat is 1.5 km lang en loopt van de Koningin Emmakade, dwars door het prachtige Regentessekwartier.
 • Reinkenstraat. Deze straat is echt een authentieke winkel en horeca straat en ligt in de chique woonwijk Duinoord. Je vindt hier voornamelijk veel kleine bijzondere zaakjes, ambachtelijke winkels en luxe woonwinkels en cadeaushops.
 • De Fred zoals wij hem in Den Haag noemen mag in dit lijstje niet ontbreken. De Frederik Hendriklaan is een super sfeervolle straat en misschien wel de leukste straat van Nederland. Veel authentieke winkels, super leuke terrassen en voor ieder wat wils.

Mocht je een dag Den Haag plannen, dan is het natuurlijk wel leuk om er ook wat cultuur aan toe te voegen. En dat heeft de stad in overvloed. Wij hebben ontzettend veel leuke musea waar je een kijkje kunt nemen die niet te veel tijd in beslag nemen. Dit is mijn top 5 (al zou ik hier ook een top 10 van kunnen maken):

 • Escher in het Paleis – Lange Voorhout 74
 • Panorama Mesdag – Zeestraat 65
 • Louwman Museum – Leidsestraatweg 57 (Let op, niet in de binnenstad gelegen)
 • Museum de Gevangenpoort – Buitenhof 33
 • Haags Openbaar Vervoer Museum – Parallelweg 224

Den Haag heeft zo ontzettend veel te bieden. Het is een stad waar je niet in 1 dag uitgekeken bent. Maar waar je dagen zou kunnen struinen. De leuke plekken kunt opzoeken. Prachtige tuinen kunt bezichtigen of een hofjeswandeling kunt inplannen. Den Haag is veelzijdig en ben dan ook benieuwd…

Zijn jullie al wel eens in Den Haag geweest? Laat het hieronder achter in de reacties.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment