Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT: Blushing Rotterdam

Het is niet te geloven, de 3e vestiging van Blushing is onlangs geopend en deze keer was het de beurt aan Rotterdam. Aangezien ik daar niet ver vandaag woon, duurde het dan ook niet lang voordat ik echt een kijkje moest nemen in deze bijzondere lunchroom van Gordon. We waren nog maar net binnen en waren betoverd door de moderne en ruime inrichting van deze locatie en vertellen jou alles over hoe wij het hebben ervaren. 

Deze 3e vestiging van Blushing is gevestigd op de Coolsingel nr 6 in Rotterdam, een drukke straat tussen het Centraal Station en het hart van het centrum in. Van de buitenkant ziet er al feestelijk uit en Karlijn en ik worden dan ook hartelijk ontvangen zodra we binnen zijn. Ondanks de drukte duurt het niet lang voordat we een leuk plekje aangewezen krijgen boven en genieten van de ruimte, de aankleding en moeten lachen om de grote entree die Gordon zelf maakt door een foto van hem op de muur te hangen. Heel leuk, want ondanks dat hij vandaag niet aanwezig is, kunnen we toch even samen zijn 😉

Zodra wij plaats hebben genomen wordt al snel gevraagd wat wij willen drinken, Karlijn neemt thee en ik kies voor de Pre workout shake van Jane Fonda. Deze shake blijkt een schot in de roos, want ondanks de kleur smaakt hij echt fantastisch!

Ondanks dat we graag voor een lunchgerecht willen kiezen, vliegen de heerlijke en gezonde taartjes ons om de oren en deze gaan we zeker nog eens proeven. Jammie!

Vervolgens bestellen wij beiden een heerlijk lunchgerecht, Karlijn kies hierbij uit de Kip Sawadee en ik ga voor de Psalm 50. Haar gerecht bestaat uit een desembrood met kip, tomaat, een gekookt eitje, komkommer, veldsla, koriander en huisgemaakte currysaus en mijn gerecht bestaat uit een desembrood dun besmeerd met light kruidenkaas met avocado, veel gerookte zalm en kappertjes. Ondanks dat de lunchgerechten niet heel goedkoop zijn, is de prijs kwaliteitsverhouding prima. Je krijgt namelijk ontzettend veel!

 

We hebben dan ook heerlijk gesmeuld en zaten helemaal vol en verzadigd na te genieten. Ik nam nog een heerlijke thee en daarna hebben wij nog wat leuke foto’s gemaakt van de prachtige locatie.

Het is dan ook zeker een aanrader en we gingen gezond verzadigd weer de deur uit om heerlijk verder te shoppen in Rotterdam!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .