Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT: Boothstock Festival ‘Unplugged’ in Rotterdam

Op donderdag 19 april was ik namens Boost Your Health aanwezig op het Boothstock Festival ‘Unplugged’ in het centrum van Rotterdam. In deze blog vertel ik je graag meer dit evenement en over het Boothstock Festival dat op zaterdag 9 juni van start gaat!

 Boothstock Festival

Het grote festival zal plaatsvinden aan het strandje bij de Kralingse Plas. Het Boothstock Festival is een van Rotterdams grootste dancefestivals. Verschillende artiesten en muzikanten laten muziek horen van onder anderen house, techno, hiphop en R&B. Er zullen ongeveer zeven muziekarea’s zijn, dus het belooft een heus feest te worden! 

 

Boothstock Unplugged

Dit evenement is georganiseerd om de bezoekers van het grote festival van Boothstock alvast in de stemming te laten komen. Voor dit evenement kon een beperkt aantal mensen zich inschrijven en is in tegenstelling tot het grote festival gratis. Dit jaar was het georganiseerd in Roes Rotterdam, aan de Schiedamse Vest 144. Tijdens deze avond waren er verschillende bands en artiesten die alvast een voorproefje gaven op een akoestische wijze van de muziek die ook op 9 juni gespeeld gaat worden. ‘Unplugged’ stond deze avond centraal: live. Onder anderen muziekgroep Unexeptional Convoi speelde deze muziek. De sfeer was ontspannen en we ontmoette op deze wijze de organisatoren achter het Boothstock Festival en de verschillende labels.

 

 

Tijdens deze avond was het voor ons niet duidelijk wat nu precies de bedoeling was. De organisatie verliep wat rommelig, maar we werden wel vriendelijk ontvangen en kregen uitleg toen we wat vragen stelden over de gedachten achter deze avond. Deze avond was vooral bedoeld voor de mensen die achter de schermen werken bij Boothstock en nu een gezellige avond met elkaar willen hebben waar ze elkaar kunnen spreken en alvast wat sfeer met elkaar kunnen proeven. Wij begrepen dat er zo’n 300 mensen zouden komen, maar naar onze mening kon de locatie zoveel mensen helemaal niet kwijt? Wij hadden veel onduidelijkheid over het doel van deze avond voor andere bezoekers deze avond, aangezien er op Facebook ook de mogelijkheid was om je aan te melden voor deze avond. Het voelde voor ons meer als een vriendenavond. 

 

Wij miste een introductie of welkomstwoord van dit evenement. Het was ons ook niet duidelijk op welke wijze wij gebruik konden maken van de Aziatische streetfood, wat stond aangekondigd in de uitnodiging. Uiteindelijk hadden we ons op een comfortabele bank gesetteld met een verkoelend drankje en wat te eten en genoten we van de muzikanten. Na anderhalf uur hadden wij al genoeg sfeer geproefd!

 

 

Café Roes

Tijdens deze avond konden wij kiezen uit de gerechten kipburger, rundvlees burger en patat. Wij kozen voor de rundvleesburger. Deze was belegd met uienringen, uien die gefrituurd zijn in tempura beslag, oosterse barbecuesaus, groene pepers, rauwe rode kool op een geroosterd hamburgerbroodje. Deze hamburger was goed van smaak. Ikzelf heb een lactose-intolerantie en kreeg op aanvraag kipspiesjes met satesaus en rauwkost geserveerd, maar dit was een uitzondering. Over het algemeen is pindasaus niet lactose-vrij, maar ach, Roes deed hun best en ging ook buiten hun boekje door toch dit gerecht voor mij klaar te maken. Het restaurant heeft een geheel eigen stijl als het gaat om interieur. Maar de aankleding binnen deed ons niet denken aan Azië. Het was voor ons wel een leuke kennismaking met een leuk café in hartje Rotterdam!

 

Ga jij naar het Boothstock festival? Laat het ons weten! 

 

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .