` HOTSPOT: BY AMI Urban Bistro - Rotterdam - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT: BY AMI Urban Bistro – Rotterdam

Naast het welbekende Luxor Theater is een nieuw pareltje te komen liggen. Het is namelijk de hotspot “BY AMI Urban Bistro” en echt een must see! Gisteren heb je al iets voorbij zien komen op Instagram en ik kon het dan ook niet laten om over mijn ervaring te vertellen. Ik ging heerlijk daar lunchen met een vriendin en toen we binnenkwamen viel onze mond open… Waarom? Dat lees je in deze recensie van de geweldige hotspot BY AMI Urban Bistro!

Toen we binnenkwamen eind van de ochtend was het nog rustig en ging net de zon een beetje schijnen. We wisten niet wat we moesten verwachten, maar ik had al wel wat prachtige plaatjes voorbij zien komen op social media. De muurschilderingen waren waanzinnig mooi, het zag eruit of we ineens waren beland op een tropisch eiland met de mooiste kleuren om ons heen van de prachtige geverfde muur tekeningen die je kunt bewonderen. We werden warm welkom geheten door een vriendelijke vrouw met een grote lach op haar gezicht.

We mochten plaatsnemen en dat deden we op de leuke banken vlakbij het raam, zo konden we van binnen en buiten genieten 😉 We bestelden beide een drankje, ik nam een heerlijke warme chocolademelk met slagroom en mijn vriendin nam een heerlijke verse munt thee.

Daarnaast kletsen we heerlijk bij en bestelden een heerlijk lunchgerecht terwijl we genoten van de geweldige inrichting van deze hotspot. Daarom kunnen we je de volgende foto’s niet onthouden, zo mooi!

De gerechten waren eveneens een plaatje om te zien, we hebben dan ook heerlijk gesmuld van de Naan bread Melted Tuna en de Sandwich Carpaccio.

Natuurlijk konden we het niet laten en we zien elkaar niet mega vaak, dus trakteerden we elkaar op een taartje die we samen konden delen. En niet zo maar één maar een heerlijke Rolo Cheescake en niet zo healthy, oeps!

Kortom deze hotspot is zeker de moeite waard voor een bezoek. Fantastisch eten, prachtige ambiance (oftewel #Instaproof) en uiterst vriendelijk personeel.

BY AMI Urban Bistro | Antoine Platekade 983 | Rotterdam | Open van 11.00-23.00 uur | https://byami.nl/

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .