` HOTSPOT: Club Vers - Boost your Health

Member login

[wlm_loginform]

HOTSPOT: Club Vers

Den​ ​Haag​ ​ken​ ​ik​ ​behoorlijk​ ​goed.​ ​Al​ ​moet​ ​ik​ ​eerlijk​ ​zeggen​ ​dat​ ​ik​ ​bepaalde​ ​stukken​ ​altijd​ ​een beetje​ ​vermeed​ ​vanwege​ ​het​ ​slechte​ ​imago.​ ​Heel​ ​erg​ ​onterecht​ ​natuurlijk,​ ​zeker​ ​nu​ ​ik​ ​met eigen​ ​ogen​ ​heb​ ​gezien​ ​hoe​ ​gezellig​ ​het​ ​er​ ​is.​ ​Het​ ​gebied​ ​rondom​ ​Holland​ ​Spoor​ ​is​ ​zo’n​ ​grijs gebied.​ ​Om​ ​de​ ​negatieve​ ​naam​ ​van​ ​dit​ ​stukje​ ​Den​ ​Haag​ ​uit​ ​te​ ​wissen​ ​is​ ​de​ ​gemeente​ ​gaan vernieuwen​ ​en​ ​zijn​ ​er​ ​aan​ ​de​ ​Stationsweg​ ​een​ ​hoop​ ​leuke​ ​en​ ​gezellige​ ​zaken neergestreken.​ ​Zo​ ​ook​ ​Club​ ​Vers,​ ​een​ ​restaurant​ ​met​ ​een​ ​super​ ​sfeer​ ​én​ ​heerlijk​ ​eten.​ ​Club Vers​ ​staat​ ​voor​ ​vers​ ​en​ ​gezond​ ​eten.​ ​Daarnaast​ ​is​ ​de​ ​kaart​ ​vooral​ ​vegetarisch​ ​of​ ​vegan,​ ​en dat​ ​is​ ​een​ ​plus!

Volkomen​ ​verbaasd​ ​ben​ ​ik​ ​als​ ​ik​ ​Club​ ​Vers​ ​binnenstap​ ​om​ ​14.00​ ​uur​ ​in​ ​de​ ​middag​ ​en​ ​ik​ ​zie dat​ ​bijna​ ​alle​ ​tafeltjes​ ​bezet​ ​zijn.​ ​Dat​ ​zie​ ​je​ ​niet​ ​vaak​ ​meer.​ ​Ik​ ​zie​ ​studenten,​ ​zakenmensen, vriendinnen​, een​ ​moeder​ ​en​ ​dochter….ik​ ​kan​ ​dus​ ​rustig​ ​zeggen​ ​dat​ ​dit​ ​restaurant​ ​populair​ ​is bij​ ​iedere​ ​doelgroep,​ ​en​ ​dat​ ​snap​ ​ik.​ ​De​ ​sfeer​ ​voelt​ ​goed.​ ​Het​ ​is​ ​er​ ​open​ ​en​ ​licht​ ​en​ ​naast​ ​de “gewone”​ ​tafeltjes​ ​staan​ ​er​ ​heerlijke​ ​comfortabele​ ​fauteuils​ ​waar​ ​je​ ​lekker​ ​kunt​ ​zitten​ ​met​ ​een kop​ ​koffie​ ​en​ ​wat​ ​lekkers.

Club​ ​Vers​ ​is​ ​7​ ​dagen​ ​in​ ​de​ ​week​ ​geopend​ ​van​ ​09.00​ ​uur​ ​tot​ ​21.00​ ​uur​ ​en​ ​op​ ​vrijdag​ ​en zaterdag​ ​zelfs​ ​tot​ ​22.00​ ​uur.​ ​Je​ ​kunt​ ​hier​ ​dus​ ​al​ ​terecht​ ​voor​ ​het​ ​ontbijt​ ​met​ ​bijvoorbeeld​ ​de kokosyoghurt​ ​bowl​ ​of​ ​een​ ​roze​ ​smoothie​ ​bowl.​ ​Melinda​ ​en​ ​ik​ ​schuiven​ ​aan​ ​voor​ ​de​ ​lunch​ ​en de​ ​keuze​ ​is​ ​enorm.​ ​Als​ ​een​ ​serveerster​ ​ziet​ ​dat​ ​wij​ ​twijfelen​ ​met​ ​onze​ ​keuze​ ​raad​ ​zij​ ​ons​ ​de spinazie​ ​wafel​ ​met​ ​gerookte​ ​zalm​ ​en​ ​de​ ​sandwich​ ​oude​ ​kaas​ ​aan.​ ​Toen​ ​het​ ​opgediend​ ​werd hadden​ ​we​ ​beide​ ​een​ ​momentje​ ​van​ ​stilte​ ​nodig.​ ​Dit​ ​waren​ ​kunstwerkjes​ ​op​ ​een​ ​bord​ ​en​ ​het zag​ ​er​ ​zo​ ​lekker​ ​uit.​ ​Maar​ ​ja,​ ​de​ ​bloggers​ ​die​ ​we​ ​zijn​ ​moesten​ ​er​ ​eerst​ ​nog​ ​foto’s​ ​van​ ​maken voordat​ ​we​ ​konden​ ​gaan​ ​genieten.

Melinda​ ​had​ ​gekozen​ ​voor​ ​de​ ​spinazie​ ​wafel​ ​en​ ​uit​ ​alle​ ​“ooooo’s”,​ ​“mmmmmm’s”​ ​en “zoooooo​ ​lekker”​ ​kon​ ​ik​ ​opmaken​ ​dat​ ​dit​ ​een​ ​juiste​ ​keuze​ ​was.​ ​Ik​ ​moet​ ​alleen​ ​om​ ​dit​ ​te proberen​ ​snel​ ​een​ ​keer​ ​terug​ ​naar​ ​Club​ ​Vers.​ ​Ook​ ​ik​ ​wist​ ​even​ ​niet​ ​hoe​ ​ik​ ​het​ ​had​ ​bij​ ​het eten​ ​van​ ​mijn​ ​sandwich​ ​oude​ ​kaas.​ ​Naast​ ​de​ ​kaas​ ​zat​ ​er​ ​avocado,​ ​kruiden​ ​mayonaise, spinazie,​ ​geroosterde​ ​noten​ ​en​ ​een​ ​gekookt​ ​ei​ ​op.​ ​De​ ​balans​ ​klopte​ ​precies,​ ​en​ ​dat​ ​is​ ​niet altijd​ ​makkelijk.​ ​Iedere​ ​smaak​ ​kwam​ ​goed​ ​tot​ ​zijn​ ​recht​ ​en​ ​geen​ ​een​ ​smaak​ ​was​ ​meer aanwezig​ ​dan​ ​de​ ​andere.​ ​Bij​ ​dit​ ​heerlijke​ ​eten​ ​dronken​ ​wij​ ​beide​ ​een​ ​mega​ ​lekkere​ ​vers geperste​ ​ananassap.

De​ ​locatie​ ​van​ ​Club​ ​Vers​ ​is​ ​ideaal,​ ​het​ ​ligt​ ​letterlijk​ ​op​ ​een​ ​steenworp​ ​afstand​ ​van​ ​station Hollands​ ​Spoor.​ ​Dus​ ​of​ ​je​ ​nou​ ​een​ ​winkeldag​ ​begint​ ​of​ ​afsluit​ ​bij​ ​Club​ ​Vers​ ​ver​ ​hoef​ ​je​ ​in ieder​ ​geval​ ​niet​ ​te​ ​lopen.

Voor​ ​onze​ ​lieve​ ​Regular​ ​Members​ ​heeft​ ​Club​ ​Vers​ ​wat​ ​speciaals.​ ​Je​ ​krijgt​ ​maar​ ​liefst​ ​10​ ​% korting​ ​op​ ​het​ ​“menu​ ​van​ ​de​ ​chef!!​ ​De​ ​avondkaart​ ​is​ ​een​ ​shared​ ​dining​ ​menu.​ ​Dit​ ​houd​ ​in​ ​dat je​ ​verschillende​ ​gerechten​ ​besteld​ ​en​ ​deze​ ​met​ ​elkaar​ ​deelt.​ ​Bij​ ​het​ ​“menu​ ​van​ ​de​ ​chef”​ ​word je​ ​verrast​ ​door​ ​de​ ​chef.​ ​Je​ ​krijgt​ ​6​ ​heerlijke​ ​sharing​ ​dishes​ ​voor​ ​maar​ ​€ ​25,95​ ​per persoon​ ​(vanaf​ ​2​ ​personen). Nog geen member? Word hier member van Boost your Health.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment