` HOTSPOT: De 10 leukste koffiezaken met terras in Den Haag - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT: De 10 leukste koffiezaken met terras in Den Haag

Dat ik van koffie hou is geen geheim meer. Dat ik ervan hou om gezellig ergens te gaan zitten, mensen te kijken en wat lekkers te nuttigen ook niet. En het kan weer, nu de horeca per 1 juni open is! Ik merk wel dat ik het spannend vind om weer deel te nemen aan alle gezelligheid. Met veel mensen ergens binnen zitten (ook al wordt de 1.5 meter nageleefd)  vind ik toch een dingetje. Daarom is het zo fijn dat veel zaakjes ook een mooi buitenterras of tuin hebben. Ik zet mijn favoriete plekjes in Den Haag voor jullie op een rij. Hoeven jullie daar niet meer naar op zoek als je een dagje Hofstad wilt aandoen.

In Den Haag heb je zoveel leuke plekken waar je lekker kunt zitten met een bak koffie, een goede lunch of een borrelhapje. Den Haag heeft veel mooie grachten met terrassen, maar ook ontzettend veel plekken met verborgen tuinen. Als je bijvoorbeeld kijkt naar het Noordeinde, daar hebben vrijwel alle restaurants en koffie zaken een grote tuin, alleen is dit niet zichtbaar vanaf de weg, Dat zijn de verborgen pareltjes. Ik heb heb hieronder een kleine selectie geplaatst van mijn persoonlijke favorieten, maar natuurlijk zou ik nog veel meer verschillende zaken kunnen noemen:

 

  • Lola Bikes & Coffee

Noordeinde 91, 2512 GD Den Haag

 

  • The Bookstor Cafe

Noordeinde 39, 2514 GC Den Haag

 

  • bijClarence

Piet Heinstraat 60 A, 2518 CJ Den Haag

 

  • Juni

Riviervismarkt 5, 2513 AM Den Haag

 

  • Walter Bennedict

Denneweg 69A, 2514 CE Den Haag

 

  • Martes

Hooistraat 5, 2514 BM Den Haag

 

  • Cafe de Bieb

Veenkade 7-9, 2513 EE Den Haag

 

  • Pavlov

Spui 173, 2511 Den Haag

 

  • Schlemmer

Lange Houtstraat 17, 2511 CV Den Haag

 

Wisten jullie dat Den Haag ook een tal van gave trendy rooftops restaurants heeft?! Zo is Bleyenberg aan de Grote Markt helemaal leuk en op het stoere industriegebied de Binckhorst is BINK36 een super plek. Er is voor iedereen wel wat wils, en binnen zitren is dus helemaal niet nodig zoals je kunt lezen. De komende week gaat ook het weer ons weer helemaal mee zitten, dus heerlijk buiten genieten van het zonnetje, alles op een veilige 1.5 meter afstand! Geniet ervan!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment