Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT: Jaimy’s Bakery

Ik kan mijzelf op Instagram verlekkeren aan foodpost van anderen. Foto’s gemaakt door net zulke foodliefhebbers als ik. Soms heb ik al gegeten door alleen al mijn Instagram te bekijken. Of ik doe een hoop inspiratie op of ik zit balend te kijken en denk dan bij mijzelf: ‘Waar halen anderen de tijd vandaan om dat allemaal te maken?’. Maar ach, soms kan het ook gewoon heerlijk zijn dat je met een muisklik iets kan bestellen op het internet, de ander het vers voor jou maakt en het voor de deur wordt afgeleverd. Samen met een blogvriendin maakte ik kennis met Jaimy van Jaimy’s Bakery en testte wij voor jou haar moederdagspecial: ‘Donut Boeket’.

Over Jaimy’s Bakery
Jaimy heeft een online taartenwebshop in de omgeving Rotterdam en Heerenveen. Jaimy vindt het belangrijk dat haar taarten betaalbaar zijn. Voor verschillende gelegenheden maakt zij taarten op maat. Daarnaast biedt zij zich ook aan als partyplanner. Een echte duizendpoot!

Als een cadeau…
Het openen van de grote witte doos voelde als het uitpakken van een cadeau. Jaimy had veel zorg en aandacht besteed aan uitstraling, door gebruik te maken van decoratiemateriaal. Je ontvangt niet een basic doosje met donuts. Door de hele uitstraling konden mijn vriendin en ik niet wachten om onze tanden in de zoete lekkernijen te zetten!

Speciaal voor Boost Your Health had Jaimy twee varianten gemaakt, namelijk vier normale donuts die zij standaard in haar Donut Boeket heeft zitten en twee donuts op aanvraag van ons. Namelijk een healthy variant: uit de oven. En het verschil was voor ons zichtbaar en ook te proeven. Ik vond het al leuk dat Jaimy deze uitdaging is aangegaan om er een healthy variant van te maken, omdat zij normaal deze donuts niet maakt.

Review healthy donuts

Beide vonden wij deze donuts qua smaak het lekkerst. Dit kwam omdat er in deze donuts kaneel was te proeven en dit vonden wij lekker. Het beslag was nog wel compact ten opzichte van de andere donuts waardoor het leek alsof ze niet goed waren gerezen. Hierdoor waren ze voedzaam. Het glazuur was heel zoet en smaakten veelal hetzelfde.

Review gewone donuts

Wat een heerlijke zoetenijen waren dit! Van deze donuts kregen wij geen vette handen en hadden wij na het proeven ook geen vette nasmaak. De donuts hadden ook allemaal een verschillende topping. We vonden het wel jammer dat, ondanks de verschillende toppings, de donuts wel hetzelfde smaakten. We hadden hier stiekem meer smaakvariatie in verwacht. De donut met de bruine topping smaakte een klein beetje naar chocolade, maar dit had zeker meer chocolade mogen zijn! Wij zijn namelijk fan van chocolade! De decoraties leitjes op de donuts leken ons in eerste instantie hard, maar toen we ze gingen proeven, bleken ze juist heel zacht te zijn en heerlijk te smaken. De toppings waren te veel, was te weinig gebruikgemaakt van verschillende smaken en ook de afwerking en decoratie was slordig en zou zeker netter kunnen. De donuts zelf mochten van ons wel wat smeuïger, meer smaak. Misschien ook daar wat kaneel in stoppen, net als bij die healthy donuts? Want daar likte we onze vingers bij af! Al met al was het voor ons een klein feestje om deze donuts te mogen proeven van Jaimy’s Bakery.

Claim je korting als BYH-fan!
Actie: Speciaal voor Boost Your Health is er een unieke korting voor het Donut Boeket, die geldig is tot en met 31 mei 2018. Gebruik de code ‘Boost Your Health 2018’. Ga naar de website en vermeld bij je bestelling deze code en ontvang 10% korting op het Donut Boeket!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .