Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT: Kek in Delft

Als jullie ooit in Delft zijn geweest, dan kun je alleen maar beamen als ik zeg wat een geweldig leuke plaats dit is. En plaatsje met super leuke pleinen, gave trendy winkeltjes en niet te vergeten de goede sfeer die er hangt. Ik kom heel graag in Delft en de laatste tijd ontdek ik ook steeds meer leuke healthy hotspots. Een daarvan die je echt aan moet doen als je in het Delftse bent is Kek. Graag vertel ik je alles over dit leuke zaakje en het heerlijke eten. Lees je mee?

Aan de Voldersgracht nummer 27 ligt het mega gezellige zaakje Kek. In de zomer kun je er heerlijk buiten zitten (al zijn er niet heel veel plaatsen) maar binnen is er vast en zeker wel een plek voor je vrij. Het is een ontzettend populaire hotspot wat ongeveer 5 jaar geleden is gestart. Toen met 3 personen in dienst, nu werken er wel 50 mensen bij Kek! Dat is nou wat ik noem FANTASTISCH ondernemen. De eigenaresse snapt wat men wilt. Dat is een goede sfeer, mega lekker en gezond eten en een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Locals, maar ook toeristen weten Kek te vinden, dus het kan zijn dat je even 10 minuten moet wachten op je plekje.

Wij krijgen een perfect plekje aangemeten en beginnen met een kopje koffie en een verse muntthee. Op het moment dat we mogen kiezen wat we gaan eten ontstaat er wat stress, want hoe kan je kiezen uit een kaart waarop letterlijk alles lekker is? Dat is bijna niet te doen. Wat ik heel erg leuk vond was dat degene die ons bediende goede aanbevelingen deed van de kaart en ook een nieuw gerecht aan mij voorstelde wat nog niet op de kaart stond. Uiteraard ben ik voor die keuze gegaan; ik laat mij graag verrassen. Ik koos voor de mega lekkere breakfast bowl, al kan je deze voor de lunch ook perfect eten, want hij zit bomvol producten waar je goed vol van gaat zitten. Het is een bowl gevuld met boerenkool, avocado, zoete aardappel, veganistische scrambled eggs, gezouten granola, lekkere sla en een bieten hummus. Mijn vriendin koos voor heerlijke avocado toast met een citroen-tahini dressing, chilivlokken, cherrytomaatjes en feta crumble. Ze besluit er ook nog bacon bij te nemen.

Het leuke aan Kek is, naast het heerlijke eten, dat ze er ook een mega leuk winkeltje bij hebben waar ze gave spullen/hebbendingetjes verkopen voor je interieur of om je healthy lifestyle een boost te geven. Leuk om te kopen voor jezelf, of als cadeautje natuurlijk. En weet je wat ze ook verkopen? Het heerlijke zelfgebakken brood! Wij kunnen Kek natuurlijk niet verlaten zonder er eentje mee te nemen, zodat we later nog een keer van het Kekgevoel kunnen genieten.

Conclusie; Kek is een fantastisch leuk zaakje waar je kunt genieten van heerlijke eten en een hele goede warme sfeer! Ik kom zeker nog een keer terug.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .