` HOTSPOT: Non Popup in De Lier - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT: Non Popup in De Lier

Vandaag maakte ik kennis met een wel heel bijzondere healthy hotspot in een klein plaatsje in het Westland, namelijk De Lier. Het is echt een aanwinst en ziet er waanzinnig gaaf uit! Ik ging er gezellig met mijn zus lunchen en neem jullie mee in de wereld van Nonon Popup.

Het is niet te missen, het is de leukste hotspot in deze regio en daarom wordt het tijd dat Nonon Popup eens in de schijnwerpers staat! Ze hebben heerlijke gezonde dingen op de kaart, maar ook heerlijke zoetheden zoals zelfgemaakte taarten en SUE bites. Bij binnenkomst was ik aangenaam verrast, het zag er ruimtelijk uit met een urban jungle stijl. Het was superleuk met eigen kussentjes en je naam op een scrabblebord (bij reservering) bij binnenkomst, zodat je meteen weet waar je plaats kunt nemen. Dit maakt het heel eigentijds en persoonlijk.

We werden direct vriendelijk welkom geheten en bestelden een koffie en een warme chocolademelk. Dat laatste hadden ze zelfs in de nieuwe ruby (roze) chocoladesmaak, maar dat vond ik wat te heftig. Er was met cacao een mooie bloem als vorm bovenop gemaakt en het zag er erg mooi uit. (Helaas geen foto van genomen)

We bestelden een shared lunch (verrassingslunch voor 2 personen), maar je kunt er de hele dag ontbijten, er zijn heerlijke gezonde broodjes en er was zelfs een paarse zoete aardappelsoep voor die dag. Wij lieten ons verrassen en kregen 3 heerlijkheden. 1 pastry broodje met pulled kip met saus, 1 zuurdesem broodje met verse eiersalade en rauwkost en 1 zuurdesem broodje met gerookte zalm en rauwkost. Het was echt smullen en we zaten behoorlijk vol. We namen beide nog een heerlijke thee na.

Het was een superleuke en smaakvolle ervaring en misschien wel leuk om te vertellen dat ze tevens de catering verzorgen bij verschillende events.

Meer weten? Non Popup | Hoofdstraat 26 |De Lier | nonpopup.nl

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .