` HOTSPOT: Proeflokaal Sneek - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT: Proeflokaal Sneek

Bij aankomst kreeg ik gelijk al een royaal gevoel. Een prachtig, groot, gebouw aan het begin van het centrum: wat dus ook heel makkelijk bereikbaar is, staat centraal op een groot horecaplein. Bij binnenkomst werd ik verwelkomt en rondgeleid door Fardau. Zij is hier medio april dit jaar gestart met Youri. Beide jonge ondernemers met een open uitstraling. Lees mijn ervaring in deze review van Proeflokaal Sneek!

Wat gelijk in het restaurant opviel waren de verschillende sferen. Oud, maar huiselijk. Modern en stijlvol. Heerlijke muziek en fijne open en warme sfeer. Bij de rondleiding merkte ik op dat dit pand vele mogelijkheden heeft. Er zijn in totaal zeven ruimtes waar gegeten kan worden, vergaderingen, workshops én feestjes gehouden kunnen worden.

Hier hebben ze dan ook aangepaste arrangementen voor die op maat gemaakt kunnen worden. Het voordeel van deze ruimten is dat, als je hier behoefte aan hebt, ook met je eigen gezin, familie, collega’s, zonder externe prikkels kan genieten van elkaar. Het nadeel is dat je eventueel dan trappen op moet wat niet handig is als je minder mobiel bent of kleinere kinderen hebt. Ook dien je twee trappen op te gaan om bij de toiletten te komen. Maar ook hier is aan deze doelgroepen is gedacht! Beneden zit namelijk een invalidentoilet met een verschoningsmogelijkheid voor je kleintje. OK, dus dat ene minpuntje viel voor mij ook weg, maar ik moest het eten nog krijgen dus wie weet.

Fardau vertelde mij dat zij een uniek concept hebben bedacht voor zowel de lunch als voor het diner. Voor de lunch kan je namelijk drie gerechten kiezen (meer of minder mag ook) voor maar €10,75! Voor het diner kan je kiezen uit 50 gerechten. Hier betaal je dan €29,50 voor en kan je onbeperkt genieten! Ideaal als je vaak moeite hebt met keuzes maken. Zeker als je ziet wat ze aanbieden!

Wat ik extra leuk vind is dat ze soortgelijk ook voor de kinderen hebben met verse producten. Als groot fan, en expert in, van de MonkeyPlatter zie ik hier hetzelfde idee in.

 

Voor de lunch koos ik voor een marrokaanse soep, zalmsalade en een glutenvrij broodje met hamburger. Nou, het enige minpunt dat ik hier kan bedenken is dat nog wel meer had gewild! Het was ontzettend lekker en heb ik gelijk plannen gemaakt om met mijn gezin en mijn vriendin haar gezin hier binnenkort te komen eten. Kortom echt een must be place als je in Sneek of omgeving bent waar je even heerlijk, en eerlijk, tot jezelf kan komen.

Wist je dat onze members 25% korting ontvangen op de lunchplank t.w.v. € 10,75 en het diner arrangement t.w.v. € 29,50 (uitgezonderd drankjes) met hun membercard? Ben jij nog geen member, bekijk dan hier alle voordelen en word member van Boost your Health!

Post a Comment