Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT: saladebar Rå – Groningen

Ben je een dagje heerlijk aan het shoppen in Groningen en zoek je voor de lunch een leuke hotspot? Ga dan naar saladebar Rå!

De 1e saladebar van Groningen

In mijn hometown Groningen zitten ontzettend veel leuke food hotspots, maar een saladebar was er tot nu toe nog niet. Twee Groningse studenten, die geen zin hadden in een saai bijbaantje, ‘sprongen’ in dit gat in de markt en openden de eerste saladebar van Groningen. Sinds de opening loopt het storm en als je ziet wat voor healthy food er op de menukaart staat, begrijp je gelijk waarom.

 

Scandinavische taste & look

De naam Rå (= rauw) zegt eigenlijk al genoeg over de menukaart: alle producten zijn biologisch en de meeste producten halen ze op de markt. Je kunt kiezen uit een paar ‘signature salades’ of stel voor ongeveer 7 euro je eigen salade samen. Super handig, want zo is er voor iedereen wel iets wat ‘ie lekker vindt.

 

Maar er is meer! Naast pure salades kun je er ook terecht voor een frisse smoothies en een heerlijk kop koffie of thee. En voor degene die in of om Groningen wonen, je kunt de saladebowls ook online bestellen. Super handig als je een keer geen zin hebt om te koken.

 

My experience

Sinds de opening was ik al een paar keer langs de saladebar gefietst, en alleen om het interieur wilde ik er graag een keer lunchen. Toen een vriendinnetje uit Utrecht een dagje op bezoek kwam dacht ik, dit is mijn kans en zo gezegd, zo gedaan.

 

saladebar ra salade

En weet je, al m’n verwachtingen kwamen uit! Het interieur is helemaal mijn smaak, de salade vond ik verrukkelijk, de smoothie smaakte naar meer en het personeel vond ik ontzettend vriendelijk.

Dus, mocht je een keer in Groningen zijn en een healhty food hotspot zoeken, raad ik je saladebar Rå zeker aan.

Adres: Saladebar Rå | Oude Kijk in ‘t Jat straat | Groningen

Foto’s: o.a. saladebar Rå

Hi ik ben Lianne, een vrolijke en enthousiastste spring-in-'t-veld met een enorme passie voor sporten, koken, mode, beauty, interieur, tuinieren; eigenlijk alles wat met een healthy lifestyle te maken heeft. En nu vergeet ik nog twee hele belangrijke dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: schrijven en fotograferen! Het leuke is dat ik al deze passies ‘kwijt’ kan in het bloggen voor Boost your Health en op mijn eigen website llianne.com. Zelf word ik hier ontzettend blij van en ik hoop jij ook!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .