Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT: Salsa Verde in Delft

In Delft op een hoek gelegen aan de Delfgauwseweg 67 ligt de super leuke lunchroom Salsa Verde. Het is 12 minuten vanaf het centraal station maar het is zeker de moeite waard om vanuit het centrum naar deze locatie te wandelen en je te laten onderdompelen in de gezonde mediterrane keuken met Arabische invloeden en te genieten van lekkere broodjes en salades. Het is goed om te weten dat Salsa Verde niet dagelijks open is. Je kunt hier terecht op donderdag tot zaterdag van 10.30 uur tot 15.00 uur.


Wellicht is het jammer dat ze niet iedere dag open zijn, maar dit komt omdat de hoofd business van Salsa Verde de catering is waar eigenaresse Judith 6 jaar geleden mee is begonnen. Toen zij 2 jaar geleden deze leuke locatie kon huren wilde ze het in eerste instantie gaan gebruiken als productie ruimte. Maar als snel kwam ze erachter dat dit ontzettende zonde zou zijn. Vandaar dat ze naast de 7 dagen catering nu ook 3 dagen open zijn voor de lunch.

Judith werkt met biologisch vlees, zuivel en groente welke ze bij lokale leveranciers afneemt. Zo komt het vlees en zuivel van Hoeve Biesland en de groente van lokale boeren of de groenteboer in de buurt. Een leuk weetje is dat de olijfolie die word gebruikt komt uit de Abruzze in Italië. De schoonvader van Judith heeft hier een huis met een eigen boomgaard. De olijven worden op de traditionele manier koud geperst.

Van alle lekkere geuren in de zaak (Judith en een collega zijn druk bezig met het voorbereiden van een catering en een verjaardagspartij voor die middag) krijg ik ook een beetje trek. Judith stelt voor om een broodje voor mij samen te stellen en na eventjes wachten krijg ik een heerlijke verse bruscetta met geitenkaas, avocado en salsa verde voor mij neergezet. De smaken zijn heerlijk, puur en vers. De kleuren spreken en ik ben helemaal overtuigd. Salsa Verde is een super locatie voor een lunchbreak!

Voor alle Boost your Health members heeft Salsa Verde ook nog een leuke actie. Na de lunch krijgen jullie koffie of thee naar keuze van het huis. Als dat geen leuke afsluiter is!

Salsa Verde catering, gevestigd aan de Delfgauwseweg 67 (hoekje Frederik Hendrikstraat, te Delft). Iedere do t/m za geopend van 10:30 tot 15:00 uur.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .