Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT: STEK – Leeuwarden

Ik hou er ontzettend van om in steden alle foodie tentjes te ontdekken en die zijn er gelukkig steeds meer! Hierdoor wordt het natuurlijk wel steeds moeilijker om te kiezen. πŸ˜‰ Mensen die in Leeuwarden wonen, hebben deze hotspot vast allang ontdekt maar voor de andere nieuwsgierige mensen heb ik hier een artikel over geschreven.

De STEK in Leeuwarden blijft voorlopig hoog op ons lijstje staan.

INTERIEUR

Het is zo gezellig en mooi ingericht, je voelt je er meteen thuis en wordt meteen hongerig van al het eten dat je ziet.

Maar goed, ik dwaal alweer af… Het restaurantje heet STEK, maar waar komt dit eigenlijk vandaan?

Er hangt een mooie poster met uitleg, het woord heeft twee betekenissen:

1. Stukje plant waaruit een nieuwe plant kan groeien.

2. Zelf uitgekozen plek.

Deze betekenissen kloppen helemaal, het voelt groen aan en met liefde uitgekozen.

Β Β  Β 

PERSONEEL

Mijn moeder en ik vinden dat het personeel de belevenis voor een groot deel kan maken of breken, wij letten daardoor goed op hoe wij behandeld worden.

Het personeel is absoluut geweldig! Zowel de koks als de bediening. Ze hebben hier een open keuken waardoor je mee kan kijken. Dit vind ik altijd een fijn idee, want zo zie je of de koks het ook naar hun zin hebben. En dat hebben ze! Vol concentratie en liefde bereidden ze onze gerechten voor.

De bediening is erg klantvriendelijk en zorgen ervoor dat we alles krijgen wat we nodig hebben, én meer. 😊

ETEN

OkΓ©, nu toch het belangrijkste stuk: het eten. Zoals ik al zei zie je al direct het goed uitziende eten op de toonbank staan. Bananenbrood, aardbeien, worteltaart, muffins… Ja, menig foodie harten gaan er sneller van kloppen! Voordat we hierheen kwamen zijn we langs een kledingwinkel geweest en hebben we al kunnen genieten van hun bananenbrood die STEK ze daar aanbied.

Toen we bij STEK aankwamen was het lunchtijd en hadden we zin in iets hartigs! Ik had gekozen voor de wrap met hummus en gegrilde groenten. Heel erg lekker! Tot onze aangename verrassing zitten er ook dorritos bij. Als bijgerecht hebben we samen een portie zoete aardappel friet gedeeld. Wat was het heerlijk!

Volgende keer komen we zeker nog een keer terug voor alle lekkere taartjes, want die moeten wij natuurlijk ook nog beoordelen!

Toen we weggingen kregen we nog een klein kastanjeboompje mee om thuis te laten groeien. Dit had een meisje uit de buurt aangeboden aan hun om aan klanten mee te geven. Een super leuk initiatief!

Ben jij hier al een keer geweest? Zo ja, wat vond je ervan?

Post a Comment

Translate Β»
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .