Hotspots

Wij delen met jou de leukste hotspots op het gebied van food, lifestyle en beauty!

Lees hier de laatste artikelen

Lees de meest recente artikelen hier en laat je inspireren en motiveren naar een gezonde(re) levensstijl, meer energie en een positieve mindset.

HOTSPOT: Bekijk hier de leukste plekken van Den Haag

HOTSPOT: Bekijk hier de leukste plekken van Den Haag

Ik woon alweer 9 jaar met heel veel plezier in een van de mooiste steden van Nederland, althans dat vind ik zelf. Den Haag is de stad wat ik mijn thuis mag noemen. Den Haag is de plek waar ik het liefst ben (thuis bij mijn ouders even niet meegerekend).  Den Haag heeft ontzettend veel te bieden. Voor toeristen die een dag de stad komen bezoeken, voor ondernemers die even niet thuis willen werken, maar ook voor mensen die in de stad wonen en lekker een paar uurtjes willen struinen. Graag zet ik voor jullie de leukste plekken op een rij. Lees je mee?!

Lees meer…

HOTSPOT: Healthy High Tea by Baker & Moore

HOTSPOT: Healthy High Tea by Baker & Moore

We kennen allemaal de high tea wel, maar deze is niet zo gezond. Vaak zit het boordevol suikers en krijg je erna gelijk weer trek. Vullend, maar niet voedend zegmaar 😉 Deze keer is het anders en mochten wij de healthy high tea testen van Baker & Moore. Het was een bijzondere ervaring, lees je mee?

Lees meer…

HOTSPOT: Saladebar Munt – Nijmegen

HOTSPOT: Saladebar Munt – Nijmegen

Saladebar Munt bestond al even in Nijmegen, maar vanaf begin juli van dit jaar heeft het twee nieuwe eigenaren: Merle en Charlot. En ze zitten helemaal op hun plek, zijn enthousiast, vrolijk, niet opdringerig en gastvrij. Lees gauw verder en ontdek dit pareltje in Nijmegen!

Lees meer…

HOTSPOT: SOEPP IN ALKMAAR

HOTSPOT: SOEPP IN ALKMAAR

We waren deze keer langs bij Soepp in het gezellige centrum van Alkmaar. Begonnen zonder geld maar met behulp van vrienden, familie en de lokale kringloop uitgegroeid tot een hip restaurant..een winkel…een datings cafĂ©…een B&B… en een zelfs een eigen boek. De dames van Soepp hebben het maar goed voor elkaar! Lees alles over deze leuke hotspot!

Lees meer…

HEALTH: Maak kennis met Zlim; gezond afvallen met begeleiding

HEALTH: Maak kennis met Zlim; gezond afvallen met begeleiding

Het is voor mij een geheel nieuwe ervaring om gezond af te vallen. Ik mocht onlangs kennismaken met Zlim in Oud-Beijerland en was onder de indruk van de mogelijkheden. Ik kwam daar voor het eerst en werd gelijk enthousiast welkom geheten door de dames die daar werkten. Eerst had ik een intake gesprek waarin alles omtrent voeding, beweging en mindset naar voren kwam. Daarna moest ik wegen en werd ik nauwkeurig gemeten. Dit doen ze met een speciaal apparaat die ook de hoogte bepaald, zodat je dit echt nauwkeurig kunt bijhouden. Daarna mocht ik voor het eerst gaan sporten in de warmtecabine en dit was wel even wennen. Lees gauw verder over mijn eerste ervaring met Zlim!

Lees meer…

HOTSPOT: Martes – Den Haag

HOTSPOT: Martes – Den Haag

Op dit moment woon ik 8 jaar in Den Haag, maar gek genoeg ben ik pas het laatste jaar de stad en al zijn leuke plekjes aan het ontdekken. De komende maanden neem ik jullie mee naar de gezelligste terrasjes, lunchrooms, strandtenten en restaurants. Sommige zullen gezond en verantwoord zijn, maar er zal vast en zeker ook een keer een blog komen met een suikergehalte waar je glazuur van je tanden van zal springen.

Lees meer…

HOTSPOT: Anne&Max

HOTSPOT: Anne&Max

“Vergeet de telefoon, ik ben hier.” – Anne
“Elke slok geeft weer energie voor een uur keihard werken.” – Max

Eventjes onthaasten, even alle drukte ontvluchten.. Dat doe je ergens waar je je thuis voelt. Ergens waar je op je gemak kunt ontspannen. Zoals in je huiskamer..

Lees meer…

HOTSPOT: BY AMI Urban Bistro – Rotterdam

HOTSPOT: BY AMI Urban Bistro – Rotterdam

Naast het welbekende Luxor Theater is een nieuw pareltje te komen liggen. Het is namelijk de hotspot “BY AMI Urban Bistro” en echt een must see! Gisteren heb je al iets voorbij zien komen op Instagram en ik kon het dan ook niet laten om over mijn ervaring te vertellen. Ik ging heerlijk daar lunchen met een vriendin en toen we binnenkwamen viel onze mond open… Waarom? Dat lees je in deze recensie van de geweldige hotspot BY AMI Urban Bistro!

Lees meer…

HOTSPOT: Engel winkelcafé in Zwolle

HOTSPOT: Engel winkelcafé in Zwolle

Hoe dol ik ook ben op m’n hometown Groningen, ik vind het ook heerlijk om af en toe ‘es een kijkje (klinkt als shoppen) te nemen in een andere leuke stad. Zo kom ik ook heel graag in Zwolle omdat ze er veel leuke kleding- en interieurwinkels hebben Ă©n je struikelt er zo’n beetje over de healthy food hotspots. En eentje daarvan is Engel winkelcafĂ©, lees gauw verder en ontdek deze leuke hotspot!

Lees meer…

HOTSPOT: Kek in Delft

HOTSPOT: Kek in Delft

Als jullie ooit in Delft zijn geweest, dan kun je alleen maar beamen als ik zeg wat een geweldig leuke plaats dit is. En plaatsje met super leuke pleinen, gave trendy winkeltjes en niet te vergeten de goede sfeer die er hangt. Ik kom heel graag in Delft en de laatste tijd ontdek ik ook steeds meer leuke healthy hotspots. Een daarvan die je echt aan moet doen als je in het Delftse bent is Kek. Graag vertel ik je alles over dit leuke zaakje en het heerlijke eten. Lees je mee? Lees meer…

HOTSPOT: Maak kennis met Thermografie Amsterdam en boost je gezondheid!

HOTSPOT: Maak kennis met Thermografie Amsterdam en boost je gezondheid!

Op een regenachtige dag in september gingen Isabelle en ik op weg naar iets geheel nieuws op het gebied van gezondheid. We gingen naar Birgitte van Thermografie Amsterdam en wat was het bijzonder. Dit moeten alle vrouwen weten is het eerste wat wij dachten. Je kunt zoveel aan je gezondheid verbeteren en al gezondheidspreventie inzetten voordat je eventuele gezondheidsproblemen krijgt. Ben je benieuwd wat wij waar gingen doen en hoe je je gezondheidsproblemen al voor kunt zijn? Lees dan gauw verder!

Lees meer…