Member login

Username
Password

» Lost your Password?HOTSPOT+WINACTIE: VAPIANO Utrecht Hoog Catherijne

Op woensdag 14 maart jl. was de opening van de nieuwste Vapiano vestiging in Utrecht Hoog Catherijne. Namens Boost Your Health waren wij bij deze feestelijke opening. In deze blog vertellen we jou graag waarom je juist naar deze vestiging zou moeten gaan.


Sfeerimpressie

De ingang van Vapiano was voor deze feestelijke opening versierd met ballonnen en een rode loper. Op de rode loper werden wij door drie fotografen op de foto gezet en konden wij naar binnen. Bij binnenkomst konden we onze jassen afgeven bij de garderobe en zijn we vriendelijk ontvangen met een glas prosecco. We werden begeleid naar een afgezet stuk voor de pers. Doordat er zoveel mensen waren, duurde het iets langer voordat het eten er was. Maar toen de hapjes kwamen, hadden we genoeg keus en konden we onbeperkt onze gang gaan. We hebben helaas niet alles kunnen proeven, maar wat we hebben gegeten smaakte erg goed. Je kon proeven dat er liefde in zat en dat alles vers was bereid. Dit was ook zichtbaar door de open keuken.

Menukaart

Bij Vapiano kun je terecht voor versbereide Italiaanse gerechten, zoals steenoven pizza’s, huisgemaakte pasta’s en salades. Sinds kort biedt het restaurant, in alle filialen, glutenvrije pasta en pizza aan. Ook is er voldoende keus voor vegetariërs. Als je niet in het restaurant wilt zitten, is er ook een optie tot ‘Take away’.

Wij hebben kunnen genieten van “Pasta Pesto Basilico”, “Gamberetti e Spinaci” en de “Pizza Pesto con Spinaci”. Als dessert kregen we tiramisu, dit alles was heerlijk en zeker de moeite waard om van Groningen en Rotterdam naar Utrecht te reizen. Kijk hier voor het volledige aanbod.

 

 

Aanrader?

Ja, het is zeker een aanrader! Wat ons als eerste opviel was dat de vestiging direct aan het Centraal Station van Utrecht ligt. Zodra je de stationshal uitloopt kun je het restaurant direct zien. Het zit gevestigd op de eerste verdieping. De buitenkant van het pand is volledig van glas, waardoor het heel ruim is opgezet. Ideaal als je veel moet reizen met het openbaar vervoer en toch van lekkere en verse maaltijden houdt.

Toen we weggingen, kregen we nog een goodiebag mee. Hierin zat een basilicum plant, een huisgemaakte ice tea en een dinerkaart voor twee om nog een keer te komen eten.

Helaas lukt het ons beide hoogstwaarschijnlijk niet om binnen twee maanden nog een keer naar het mooie Utrecht te komen en hierdoor hebben wij besloten om de dinerkaarten weg te geven!

WINACTIE!

Wij geven 2 dinerkaarten weg namens Vapiano!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Beantwoord de vraag “Waarom zou jij graag een avondje willen genieten in dit restaurant en met wie?”
 • Deel dit artikel via social media 🙂

Wij maken maandag 26 maart a.s. de winnaar bekend die iemand mee mag nemen om heerlijk Italiaans uit eten te gaan bij Vapiano!

Comments: 3

 • reply

  Mar//

  22 maart 2018

  Ooh wat leuk! K was al heel benieuwd wat dit was. Ik werk net buiten Hoog Catharijne, en loop er elke dag langs. Graag zou ik met 1 van mijn zussen gaan die ik bijna nooit zie, maar altijd samen kunnen genieten van good food 👍

 • reply

  Mar//

  31 maart 2018

  Al winnaars? 😌

  • Melinda van Rossen
   reply
   1 april 2018

   We maken morgen de gelukkige winnaar bekend, dus je kunt nog meedoen 😉 Liefs!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .