Member login

Username
Password

» Lost your Password?WELKOM BIJ JE MEMBERSHIP!

LIEVE VROUW,

Eindelijk mogen wij jou laten kennis maken met het membership en wat leuk dat je erbij bent! Je kunt hier een korte introductievideo bekijken en verder volgt het zichzelf doordat je op de buttons van je keuze kunt drukken. Mocht je toch nog vragen hebben, mail dan gerust even naar membership@boostyourhealth.nl

Geniet van jouw membership en je ontvangt zo spoedig mogelijk jouw unieke membercard!

a
BEKIJK HIER DE VOORDELEN VAN JOUW MEMBERSHIP!

Maak kennis met onze member mogelijkheden

a

Wat goed dat je een gezonde(re) levensstijl nastreeft en member bent geworden van Boost your Health!

Bekijk hieronder de mogelijkheden van jouw nieuwe membership en ga met ons samen op ontdekkingsreis!

1

Online kortingen

Bekijk alle geweldige webshops die wij geselecteerd hebben en waar jij vanaf nu direct korting ontvangt bij je bestelling!

2

Healthy Hotspots

Hoe leuk is het om met je membercard een bezoek te brengen aan verschillende healthy hotspots door heel Nederland en te genieten van een mooie korting? Neem gauw een kijkje!

3

Deskundigen

Maak 2x per jaar een gratis afspraak met 1 van onze deskundigen!

1

Beauty & Wellness Hotspots

Bekijk alle geweldige kortingen waarmee je terecht kunt bij beauty- en wellnesscentra door heel Nederland!

2

Health & Sport Centra

Ga lekker sporten of naar een gezondheidscentra naar keuze met jouw membercard en ontvang een mooie korting!

3

(Member) Events & E-Courses

Ontvang mooie kortingen op onze (member) events en E-Courses!

a

Make each day your MASTERPIECE!

VIER HET LEVEN MET…

Isabelle & Melinda

Melinda Van Rossen en Isabelle Don Griot zijn beide eigenaresse van het grootste Health & Lifestyle Platform van Nederland: Boost your Health! Ze zijn beide ondernemende vrouwen, 30ers, houden van sporten, gezond eten en vergeten daarbij zeker niet het stukje mindset. Isabelle heeft haar leven drastisch veranderd na een maag verkleinende operatie daarnaast heeft ze ook haar gevecht met depressie en burnout overwonnen en deelt ze haar inspirerende verhalen vaak op Boost your Health. Melinda is heel haar leven al sportief, is vroeger afgetraind geweest, heeft haar eetstoornis Boulimia overwonnen en heeft Boost your Health opgericht na haar postnatale depressie. Ze deelt momenteel alles over haar healthjourney en gewichtsverlies op Boost your Health en veel vrouwen herkennen zich hierin.

Onze missie is om vrouwen met een druk bestaan, die veelal hoog opgeleid zijn, die streven naar een gezonde(re) levensstijl, die maatschappelijk betrokken zijn en sportief en met hun gezin vaak alle ballen hoog moeten houden, om hun in het zonnetje te zetten. Dit doen wij met inspirerende blogs, recepten, events en een speciaal membership. Vaak hebben ze het gevoel dat ze op alle gebieden perfect moeten zijn, maar dat is niet de sleutel naar balans. Stapje voor stapje aan je doelen werken, voldoende ontspanning, genieten van het leven, in beweging blijven, veel lachen en goed voor je lichaam zorgen zijn de dingen die wij mee willen geven. Onze blogs, recepten, events en membership maken wij daarom heel persoonlijk, creatief, soms “out of your comfortzone” en vertrouwd en willen vrouwen laten zien wat er nog meer mogelijk is om je goed te voelen in een druk en hectisch bestaan.

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .