Wil je de baby- of kinderslaapkamer uniek maken? Dan is dit mogelijk met prachtige muurstickers. Dit geeft net dat extra wat je wilt en de kids zijn je eeuwig dankbaar. Ik mocht het proberen voor mijn kids en een bloemen variant voor onze eigen kamer en ben onder de indruk. Ik vertel je er alles over en laat je het resultaat zien. Benieuwd? Lees en kijk dan gauw verder!

Mijn dochter is dol op Elsa van Frozen en krijgt er dan ook geen genoeg van. Voordat haar slaapkamer, kleding en alle andere producten van Elsa de overhand krijgen, hebben we wel een limiet ingesteld haha. Daarom heeft ze een witte muur en we zorgen naar een geschikte muursticker om hier Elsa tot haar recht te doen komen. Er zijn namelijk veel bedrijven op deze markt en niet alle bedrijven leveren de juiste kwaliteit. We willen natuurlijk niet dat de muursticker binnen de kortste keren weer los laat, dat zou zonde zijn!

We kwamen al snel terecht bij Muurstickerstunter.nl en waren verrast door al hun voordelen die ze bieden. Je kunt deze hieronder bekijken:

  • Gratis verzending
  • Inclusief handleiding
  • Duurzame muurstickers
  • 30 dagen retourtijd
  • Levering binnen 2 dagen
  • Stickers van eigen bodem. Alles wordt geproduceerd in Nederland
  • Plakgarantie

Door deze voorwaarden wordt het heel makkelijk om een bestelling te plaatsen en verwacht je dan ook goede kwaliteit. Bij aankomst waren de muurstickers prachtig ingepakt en op maat gesneden. Naast dat mijn dochter met een levensgrote Elsa werd verrast, heeft mijn zoon ook een leuke kleine muursticker voor op zijn kamer ontvangen met zijn naam erop.

De mogelijkheden met muurstickers zijn oneindig

Je hebt ontzettend veel verschillende muurstickers. Je hebt ze met bomen en bloemen, dieren, namen, teksten (ook eigen teksten), Disney figuren en nog veel meer. Het is zoveel dat iedereen zeker wel een goede keus kan maken en soms zelfs meerdere muurstickers kiest om de muren in huis een beetje op te fleuren.

Muurstickers speciaal op maat

Het is wel belangrijk om goed te kijken of je muursticker van jouw keuze wel de goede maat heeft. Ze zijn er vaak in meerdere maten en daarom is het goed om je muur goed op te meten en te kijken of het goed passend is. Zo voorkom je dat je de juiste maat niet hebt en kun je meteen checken hoeveel ruimte je ernaast nog hebt zodat de muursticker goed in het zicht is op de desbetreffende muur.

Zorg voor een gladde muur

Het is belangrijk om een gladde muur te hebben, zo blijft de muursticker goed plakken en heb je een strak mooi resultaat. Muren met structuur doen het vaak iets minder goed met muurstickers en dat zou zonde zijn.

Fleur je kinderkamer of babykamer ook op met prachtige muurstickers of kies voor een mooie tekst of print in de woonkamer of slaapkamer. Er zijn zoveel leuke mogelijkheden en voor iedereen wat wils.

WINACTIE!

Wij zijn fan en daarom mogen wij iemand blij maken met een cadeaubon van € 50 van Muurstickerstunter, whoehoee!

Hoe doe je mee?

  • Laat hieronder weten waarom je kans wilt maken en of je al iets moois hebt gezien;
  • Volg Muurstickerstunter.nl en Boost your Kids op social media;
  • Deel dit bericht op social media, niet verplicht wel lief!

Wij maken de gelukkige winnaar bekend op woensdag 16 september aanstaande via Facebook!

– Deze winactie is al gesloten! –

Deel deze post!