Member login

Username
Password

» Lost your Password?Kom jij ook naar het Beat the Blues Event?

In de donkere herfst- en wintermaanden is het niet altijd makkelijk om goed voor jezelf te zorgen op het gebied van happiness, voeding, beweging en slaap. Om jouw een steuntje in de rug te geven organiseren wij een uniek Beat the Blues Event! We hebben hiervoor ieder jaar de “Beat the Blues Challenge” georganiseerd en dit was enorm succesvol. We wilden het groter aanpakken en een kleine groep vrouwen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen in deze periode en daarna. We hebben gekozen voor een uniek, waardevol, kleinschalig event met 4 powervrouwen die allemaal het verschil gaan maken om jou meer zelfliefde te geven, kleine doelen te behalen, meer in contact te komen tussen hoofd en lichaam, een positievere mindset te ontwikkelen en nog veel meer. Lees gauw verder, want het wordt fantastisch!

Wat kun je verwachten?

  • Een fantastische dag op een landgoed midden in de prachtige natuur;
  • Je brengt positieve veranderingen aan in je leven die haalbaar zijn;
  • Je leert meer van jezelf te houden en terug naar je innerlijk kind te gaan;
  • Je leert minder perfectionistisch te zijn en je krachten te versterken;
  • Je leert je lichaam weer lief te hebben en maak liefdevol contact door middel van meditatie en yoga;
  • Je leert hoe je makkelijk een gezonde levensstijl kunt volhouden door niet te hoge eisen aan jezelf te stellen;
  • Je ervaart hoe je minder stress in je leven kunt hebben en waarom leven in het NU niet altijd werkt;
  • Je ervaart hoe je meer in verbinding komt met je gevoel en wat jouw precies blokkeert om je doelen en dromen te verwezenlijken;
  • Wij laten jou weten waarom een membership van Boost your Health een aanvulling is op jouw leven en je zo nog gemakkelijker en gezondere keuzes maakt.

Maak kennis met de vrouwen die jou die dag handvatten zullen geven om het beste uit jezelf te halen!

Esther Schippers van 100% Yoga

Esther is de enige YogaTrainer in geheel Europa die live online met realtime begeleiding yogalessen geeft. Je kan haar yogalessen volgen vanaf iedere locatie die jou het beste uitkomt, zoals vanuit huis, vakantieadres of onderweg. Esther’s lessen onderscheiden zich door een juiste balans van inspanning, ontspanning en een vleugje humor. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

 

Aniek Jonckers van PUUR POWER

Een van de moeilijkste dingen is een gezonde leefstijl volhouden. Ongeveer 80-90% van de vrouwen die Aniek van www.PUUR-POWER.nl coacht hebben al verschillende pogingen gedaan, maar ze hebben het nooit vol kunnen houden.
Wanneer je gezonder wilt eten, weer wilt gaan sporten of vaker wilt ontspannen, dan houd je die goede voornemens vaak maar tijdelijk vol.
Je valt (grotendeels) weer terug in je oude leefgewoontes omdat je het druk hebt, niet leuk vindt of moeilijk vindt. Aniek kan uitleggen wat er misgaat. Ze legt precies uit hoe je lichaam en geest elkaar kunnen versterken of saboteren. Hoe het komt dat sommige mensen wel een leven lang gezonde voornemens kunnen volhouden en anderen niet. Ze deelt de trucjes voor bewuste gedragsverandering. Je kunt er thuis direct mee aan de slag.

 

Cathy Samé Lottin van New Waves Lifestyle

LEVEN VANUIT JE HART IN 8 STAPPEN
Een Inspirerende en hartverwarmende lezing van Cathy Samé Lottin
“Als je hebt leren vechten voor het leven en nog steeds gelukkig kunt zijn, dan weet je dat de geheime bron van het leven in jou zit. Wil je deze hartsgeheimen ontdekken? Wil je weten welke 8 stappen ik genomen heb om de grootste stressbronnen te overwinnen tijdens mijn 2-jarige borstkankerreis?
In mijn lezing “Leven vanuit je hart” vertel ik openhartig, luchtig, met diepgang en veel enthousiasme hierover. Ik maak gebruik van interactieve oefeningen en meetinstrumenten waardoor het tastbaar wordt. Ook vertel ik waarom leven in het NU niet altijd werkt…”

Cathy Samé Lottin is vitaliteitscoach en bedrijfsoefentherapeut, gespecialiseerd in hartcoherentie, pijn- en stressreductie. Drie jaar geleden verkocht Cathy haar praktijk na een roerige tijd en vertrok voor twee jaar naar de Seychellen om te werken in een luxe privéresort. Een half jaar later keerde ze onverwachts terug toen ze borstkanker bleek te hebben. Ze ervaarde haar 2-jarige behandeltraject niet alleen als intens en moeilijk, maar ook als een fijne, leerzaame en bijzondere periode. In haar lezing vertelt ze met bevlogenheid over en wat haar hielp om zich opgewekt en met een positieve mindset staande te houden.

 

Sarah Grosman van Coachingspraktijk “Dichterbij je IK“

Door de jaren heen en te veel stress raken we soms uit verbinding met ons gevoel. Hierdoor kan je verwijdert raken van de kwaliteiten en wijsheid wat al in jou aanwezig was.

Deze lezing gaat over hoe je dichterbij je oorspronkelijk zelf komt en wat jou blokkeert hoe jij je het liefst zou willen voelen en hoe je de weg weer vrij maakt om jouw doelen te realiseren.

Je gaat niet alleen luisteren, je gaat ook een bijzondere innerlijke kind meditatie ervaren, voor een diepere verbinding met jezelf. Je krijgt inzichten en tools hoe je dichtbij jezelf blijft, hoe je beter met emoties en moeilijke momenten in je leven kunt omgaan.

En dit zonder jezelf te motiveren om positief te denken, kritisch op jezelf te zijn, je gevoelens en jezelf voorbij te gaan.

Maar een ruimte van vrijheid waarin liefde en vertrouwen groeit.

Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman was vanaf baby geadopteerd en maakte vanaf haar kindertijd meerdere trauma’s mee, met als gevolg van burn-out, tijdelijk niet kunnen lopen en herhalingen van depressies.

Haar leven is positief veranderd en zij begeleidt mensen op diep niveau voor een zichtbare verandering.

Het programma

Kleinschalig en intensief

Wij vinden het belangrijk dat jij persoonlijke aandacht krijgt en mooie inzichten en stappen zet tijdens deze bijzondere dag. Dat is de reden waarom wij liever keizen voor een kleinschalig, intensief en waardevol event speciaal voor jou!

Midden in de natuur

Wat is er nu fijner om midden in de natuur op een prachtig landgoed deel te nemen aan dit event. Zo kun je tijdens je lunchpauze nog even een korte wandeling maken even diep ademen of je emoties de vrije loop te laten. Niets is heerlijker!

Yoga en meditatie

Wij vinden het belangrijk dat je naast alle mooie inzichten en volop informatie ook voldoende rust ervaart en hebben er daarom voor gekozen om een heerlijke yoga les voor jullie te organiseren tijdens dit event. Ook zal Sarah een prachtige meditatie verzorgen. Zo kom je even volledig tot jezelf en kun je alles even op je in laten werken.

Heerlijke gezonde lunch

Op dit fantastische event wordt je volledig verzorgd van drankjes en een heerlijk gezonde lunch. Speciale wensen m.b.t. allergie kun je aangeven als je je ticket besteld

Wacht niet langer!

Als je echt voor JEZELF wilt kiezen, kleine doelen wilt stellen, meer van jezelf wilt houden en leren om een gezondere levensstijl vast te houden en meer (stress) wilt loslaten dan ben je aan het goede adres!

Koop hier je ticket en hopelijk zien wij jou daar!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .