Member login

Username
Password

» Lost your Password?Image Alt
  /  Kom ook naar de Healthy High Tea + Bloomon workshop

Vier het najaar met Boost your Health!

Na het grote succes van ons Healthy Lifestyle Beach Event vonden wij dat het tijd werd voor een nieuw inspirerend en creatief event.

We kunnen dan ook niet wachten om jullie te ontmoeten op zondag 25 november a.s. bij Puurloes in Papendrecht.

Kom jij ook? En vergeet je vriendinnen niet mee te nemen, het wordt zoooo gaaf!

Maak kennis met PUURLOES!

Puurloes is een superleuke Healthy Hotspot met eigen bakkerij en unieke gezonde(re) producten.

Het is niet meer weg te denken en mensen komen van ver om lekkers te proeven bij Puurloes. Je wordt ontvangen bij deze unieke locatie en kunt de heerlijke gezonde(re) producten herkennen aan het feit dat deze duurzaam, eerlijk, (veelal) biologisch en lokaal zijn bereid. Het is dus met recht een feestje om hier te genieten van een Healthy High Tea! Check de foto’s hierboven en je wilt nooit meer weg! PS: Heb jij een voedselallergie of intolerantie, mail dan even naar info@boostyourhealth.nl en dan houden ze hier rekening mee!

Maak je eigen najaarsboeket met BLOOMON!

Bloomon is opgericht door drie rebellen die niet alleen de bloemenindustrie op haar kop willen zetten, maar mensen ook een goed gevoel willen bezorgen in de vorm van bloemen.

Wil jij kunnen wat de beste bloemstylisten van Nederland kunnen?

Af en toe delen ze hun geheimen met een select gezelschap bloemenfans tijdens een bloomon workshop. Dan vertellen we je alles over onze grootste passie: bloemen! We leren je hoe je ze zo lang mogelijk goed houdt, en de ins en outs van het schikken natuurlijk. De tips die onze stylisten tijdens bloomon workshops geven zijn goud waard, die bos lijkt op de een of andere manier altijd nóg mooier te zijn na hun finishing touch! Dat maakt de bloomon workshops dan ook meteen zo populair, dat het loten geblazen is.

PROGRAMMA

10.30-11.00 uur Inloop met koffie/thee en iets lekkers bij Puurloes in Papendrecht

11.00 uur start Bloomon Workshop

13.00 Start Healthy High Tea bij Puurloes

15.00 uur einde Healthy High Tea + ontvangst bloemen Bloomon en goodiebag Boost your Health

LOCATIEGEGEVENS:

Puurloes
Oude Veer 30
3353 GS  PAPENDRECHT

PRIJS:

Je betaald € 65 per persoon incl. bloemen, koffie/thee en lekkers en een uitgebreide high tea met goodiebag t.w.v. € 75!

Wij kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten!

2018_Boostyourhealth_IBI-0134

Melinda Van Rossen en Isabelle Don Griot zijn beide eigenaresse van het grootste Health & Lifestyle Platform van Nederland: Boost your Health!

Ze zijn beide ondernemende vrouwen, 30ers, houden van sporten, gezond eten en vergeten daarbij zeker niet het stukje mindset. Isabelle heeft haar leven drastisch veranderd na een maag verkleinende operatie daarnaast heeft ze ook haar gevecht met depressie en burnout overwonnen en deelt ze haar inspirerende verhalen vaak op Boost your Health. Melinda is heel haar leven al sportief, is vroeger afgetraind geweest, heeft haar eetstoornis Boulimia overwonnen en heeft Boost your Health opgericht na haar postnatale depressie. Ze deelt momenteel alles over haar healthjourney en gewichtsverlies op Boost your Health en veel vrouwen herkennen zich hierin.
Onze missie is om vrouwen met een druk bestaan, die veelal hoog opgeleid zijn, die streven naar een gezonde(re) levensstijl, die maatschappelijk betrokken zijn en sportief en met hun gezin vaak alle ballen hoog moeten houden, om hun in het zonnetje te zetten. Dit doen wij met inspirerende blogs, recepten, events en een speciaal membership. Vaak hebben ze het gevoel dat ze op alle gebieden perfect moeten zijn, maar dat is niet de sleutel naar balans. Stapje voor stapje aan je doelen werken, voldoende ontspanning, genieten van het leven, in beweging blijven, veel lachen en goed voor je lichaam zorgen zijn de dingen die wij mee willen geven. Onze blogs, recepten, events en membership maken wij daarom heel persoonlijk, creatief, soms “out of your comfortzone” en vertrouwd en willen vrouwen laten zien wat er nog meer mogelijk is om je goed te voelen in een druk en hectisch bestaan.

We hebben een beperkt aantal tickets, dus wees er snel bij!

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .