Member login

Username
Password

» Lost your Password?Krijg meer zelfvertrouwen met behulp van de Beautybank

Krijg meer zelfvertrouwen met behulp van de Beautybank

Onlangs waren we op het gave event van Meet the Makers en mochten daar kennis maken met een heel bijzonder initiatief, namelijk de Beautybank. Ik had er weleens van gehoord, maar wat het precies in hield wist ik niet. Hoog tijd om meer te weten over de Beautybank en hoe jij zelf kunt deelnemen of juist je steentje bij kunt dragen, lees je mee?

Wat doet de beautybank precies?

We willen allemaal dat we van binnen en buiten stralen en dit lukt niet altijd. Veel vrouwen worstelen met hun zelfvertrouwen, hebben weinig te besteden en brengen nooit een bezoek aan de kapper of de schoonheidsspecialist. Dit kan anders dacht initiatiefnemer en oprichtster Karin Gombert. Ze willen vrouwen dan ook vooruit laten kijken en meegeven dat ze het verdienen om er ook mooi en verzorgd uit te zien. Ze hebben niet voldoende middelen om zichzelf eens goed in het zonnetje te zetten en te verzorgen. Het eerste waarop bezuinigd wordt is uiterlijke verzorging. Hoewel andere vrouwen die zich niet kunnen indenken, heerst er toch een soort taboe op. De Beautybank geeft een gratis kappersbehandeling of beautybehandeling aan vrouwen die het verdienen en zichzelf dit nooit cadeau kunnen doen.

Wat doe jij aan uiterlijke verzorging?

De verschillen zijn mega, zo zie ik vrouwen die bijna elke week bij de schoonheidsspecialiste liggen of een uitgebreide massage of beautybehandeling doen, maar ook vrouwen net als ik die dit ook luxe vinden en eens in de paar maanden zichzelf dit een keer cadeau geeft. Gelukkig heb ik thuis voldoende middelen om mijn huid een opfrisser te geven, ga ik regelmatig naar de kapper en zijn mijn wenkbrauwen in vorm alles voor mij. Maar een keuze maken hoort hier zeker bij, zo deed ik vroeger ook mijn nagels, lag ik regelmatig onder de zonnebank en koos ik voor luxere producten in plaats voor producten die ook echt iets bijdraagden aan mijn huid. De vrouwen die een behandeling via de Beautybank krijgen, hebben hier geen financiële middelen voor en genieten van elk moment dat ze zo’n ervaring op kunnen doen. Elke vrouw vind het fijn om in de watten gelegd te worden en even lekker opgefrist te worden.

Hoe krijg je een behandeling cadeau via de Beautybank?

Heb jij geen financiele middelen en wil je ook eens een beautybehandeling ervaren? Meld je dan hier aan via de website en ga zo een gesprek aan om te kijken waar je voorkeur ligt en wat de Beautybank jou kunt bieden.

Wil jij als bedrijf ook vrouwen helpen die het financieel zwaar hebben en een beautybehandeling of kappersbezoek cadeau geven?

Beautypartners die zich aansluiten bij de BeautyBank zijn stuk voor stuk professionals met passie voor hun vak en hebben een groot hart voor mensen die het moeilijk hebben. Naast kappers zet een steeds bredere groep beauty professionals hun tijd en talent belangeloos in voor de cliënten van de BeautyBank. Visagisten, stylisten, huidtherapeuten, pedicures, nagelstylisten en haarwerkers kun je terugvinden als beautypartner. Allemaal mensen die beseffen  dat ze met hun investering in het esthetisch kapitaal bedragen aan een mooi Nederland. Wil jij ook bijdragen, neem dan hier contact op met de BeautyBank.

Ook jij kunt een bijdrage leveren door middel van een donatie!

Je kunt zelf ook een mooie verandering teweeg brengen en vele vrouwen een opsteker geven om zichzelf eens te laten verwennen. Dit kan als bedrijf maar ook als persoon en dan kun je hier gemakkelijk je donatie kiezen. Alvast super dat je hieraan bij wilt dragen!

Laten we samen de wereld mooier maken en vrouwen die het financieel niet kunnen missen een behandeling cadeau doen!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .