Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: 3 Unieke producten die jouw leven aangenamer maken by Big Green Smile

Deze producten zijn een grote aanwinst voor je! Ik was aangenaam verrast en kan niet meer zonder. Daarom deel ik deze top 3 met liefde en laat ik jullie kennis maken met de Stasher, de Bee’s Wrap en een natuurlijke badbruisbal met rozengeur. Beter kan niet toch? Lees gauw waarom dit topproducten zijn en ik vertel je er alles over!

Maak kennis met de Stasher

Dit product verdient voor mij de prijs van het product van het jaar! Het is zo functioneel dat er bijna niets is wat je er niet mee kunt. Zo kun je er dingen in opbergen, producten in vers houden, producten mee invriezen en daarnaast kun je ermee in de oven gerechten bereiden. Ook kun je hem gebruiken in de magnetron gebruiken om producten te bereiden of warm te maken. Daarnaast kun je de Stasher in een pan met heet water doen en zijn je groenten of iets anders naar keuze zo gaar. En als laatste kan hij gewoon de vaatwasser en is hij daarnaast nog plastic vrij, BPA en BPS free, dus ook helemaal goed voor mens en de planeet. Ik kan niet meer zonder en jij moet hem ook gewoon eens proberen, zooooo de moeite waard en ideaal en veelzijdig in gebruik.

Bruisbal van Westlab

 

Wat een feestje voor in bad, deze bruisbal van Westlab! 

Met de heerlijke geurencombinatie van Rose & Pomgranate  geurt de hele badkamer alsof je in een luxe spa bent! 

De bruisbal laat tijdens het bruisen de essentiële oliën vrijkomen en het Himalaya zout lost goed op, maar zorgt nog wel voor een heerlijk laagje op je huid tijdens het badderen. Ik voelde me ontspannen en toch verkwikt na het bad met deze bruisbal . 

 


Bee’s Wrap

 

Wat een fijn initiatief deze herbruikbare Bee’s wraps. In 1 verpakking vind je 3 verschillende maten, smal, medium en large, voor het verpakken of afdekken van je voedsel. De biologische katoenen doekjes bevatten een laagje bijenwas, jojoba olie en boomhars. Hierdoor zijn ze makkelijk vouwbaar en te reinigen. Ook heel leuk om het brood voor mijn kinderen in te verpakken voor school, net een klein cadeautje! 

Bekijk al deze favorieten en meer in de webshop van Big Green Smile en ontvang als member maar liefst 10% korting op jouw aankoop!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .