` LIFESTYLE: 3 x Alle technische snufjes van je mobiel - van vroeger tot nu - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: 3 x Alle technische snufjes van je mobiel – van vroeger tot nu

Toen ik een jaar of 15 was kreeg ik mijn allereerste mobiele telefoon. Ik was toen al voorstander van net iets anders dan anderen en koos voor een groot exemplaar met aan de buitenkant veel blauw met vissen erop. Helaas heb ik deze niet meer, want het was een uniek exemplaar. Daarna kreeg ik al snel een uitklapbare kleinere mobiele telefoon in een felle gele kleur. Ik vond hem fantastisch! Als je nu naar de nieuwe exemplaren kijkt dan is er mega veel veranderd aan onze smaak, de mogelijkheden en de technische snufjes. Ik neem je mee op reis van vroeger naar nu en laat je tevens kennis maken met de nieuwste modellen. Lees en kijk je mee?

Van sms-en naar whatsappen

Een van de grote veranderingen is dat we van sms-en naar whatsappen zijn gegaan. Vroeger sprong je in de lucht als je een sms had ontvangen van iemand die je goed kende, maar tegenwoordig sturen we de gehele dag whatsapp berichten naar iedereen en wordt het zelfs ook zakelijk ingezet. Ondanks dat veel mensen vinden dat je direct moet antwoorden, kies ik zelf of ik dit daadwerkelijk doe of wat later. Zakelijk is die druk wel iets groter, maar ook dan volg ik hierin mijn eigen weg. Het grote voordeel van whatsapp vindt ik dat je ook foto’s en mooie momenten kunt delen met elkaar! Helaas komt het ook voor dat je weleens een whatsapp naar de verkeerde stuurt, mits de boodschap niet erg onthullend is komt je er vaak goed mee weg 😉

Van digitale camera naar meerdere digitale camera’s op je mobiel

Waar we met grote digitale camera’s begonnen en dit al vrij uniek was na de gewone camera, hebben we nu meerdere digitale camera’s op onze mobiel. De meeste mobiele telefoons zoals de nieuwe Samsung S20 hebben nu zelfs 3 camera’s aan de achterkant van de telefoon. Ook 10 megapixel is niet meer bijzonder en deze hebben nu de meeste mobiele telefoons. Vroeger was je al bij met 4 of 5 megapixel camera’s. Maar een leuk voordeel aan de laatste camera technieken is dat je tegenwoordig heel creatief kan zijn met camera en vloggen eigenlijk alweer een beetje achterhaald is.

Noodzakelijk gebruik tot persoonlijk assistent

Vroeger gebruikten we onze mobiele telefoon alleen om iemand te bellen en te sms-en en vaak nog alleen als het echt dringend was. Nu is onze mobiele telefoon niet meer weg te denken uit ons leven en moeten we zelfs uitkijken dat we niet de gehele dag op onze mobiel zitten. Ook heb je daarnaast veel meer apps gekregen en ja ook één om je schermtijd bij te houden zodat je niet alleen maar op je mobiel zit te kijken de gehele dag. Maar ook apps om gezond te leven, om onze bankzaken te beheren, het laatste nieuws te volgen of sneller te shoppen.

Wat vind jij de grootste technische vooruitgang als het gaat om mobiele telefonie?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment