` LIFESTYLE: 3 x Olijfolie om je vingers bij af te likken van Oil & Vinegar - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Oil & Vinegar 3x olijfolie

LIFESTYLE: 3 x Olijfolie om je vingers bij af te likken van Oil & Vinegar

Veel Nederlanders gebruiken één olijfolie voor alle soorten gerechten. Dat is zonde, want de ene olijfolie is de andere niet. Daarom ontwikkelde Oil & Vinegar in samenwerking met olijfoliesommelier Wilma van Grinsven-Padberg een exclusieve olijfolielijn. De lijn is nu verkrijgbaar en bestaat uit drie extra vierge olijfoliën die speciaal zijn afgestemd op drie soorten gerechten: salade & groenten, pasta & pizza en om brood in te dippen. Wij mochten deze testen en delen ook een heerlijk recept!

“De olijfsoort, het oogstjaar en de manier van verwerken hebben veel invloed op de smaak en toepassing van de olijfolie. De juiste olijfolie kan een gerecht verrijken, maar dat vergt natuurlijk kennis van oliën,” vertelt Wilma van Grinsven-Padberg, dé olijfolie-expert van Nederland. Maar hoe weet je wat de juiste olijfolie is, en waar vind je deze? Wilma is de afgelopen maanden bezig geweest met het vinden van de perfecte olijfolie bij elk soort gerecht. In samenwerking met Oil & Vinegar paste ze deze kennis toe bij de ontwikkeling van een nieuwe olijfolielijn. Het doel: elke Nederlande laten ervaren wat de meerwaarde is van een goede olijfolie.

Extra Vierge olijfolie voor pasta & pizza

Voeg deze olijfolie toe na het koken van je pasta, om de pasta de smaak te geven die het verdient. Of gebruik de olijfolie in je zelfgemaakte pizzadeeg. Geniet!

Smaak: milde delicate smaak, rijk – notig
Geur: fruitig, met een hint van vers gepekelde artisjok of groene olijven
Land van herkomst: Italië, Sicilië
100% Extra Virgin olijfolie
Tijd tussen plukken en persen: slechts 12 uur

Extra Vierge olijfolie voor het dippen met brood

Voor een geslaagd aperitiefmoment dip je vers brood in deze fruitige olijfolie en deel je het met vrienden! Extra lekker met een vleugje fleur de sel. Geniet! Wilma

Smaak: medium-sterk bitter / scherp
Geur: fruitig
Land van herkomst: Italy, Toscane Maremma – Bibbona / Cecin
100% Extra Virgin olijfolie
Tijd tussen plukken en persen: slechts 12 uur

Extra Vierge olijfolie voor salades en groenten

Wees niet zuinig en besprenkel je salades gerust royaal met deze heerlijke extra vierge olijfolie. Doe een flinke scheut over je oven geroosterde groenten om elk stuk vinger likkend lekker te maken. Geniet!

Smaak: mild bitter / scherp
Geur: fruitig
Land van herkomst: Tarragona (Siurana), Spanje
100% Extra Virgin olijfolie
Tijd tussen plukken en persen: slechts 12 uur

Saladesuggestie: meng met limoncello-azijn (1/3 azijn & 2/3 olijfolie).

Wat vind ik ervan?

Ik hou enorm van Italiaans eten en dus ook van heerlijke olijfolie. Maar de verschillen tussen deze 3 toppers en mijn vorige olijfolie is groot. Deze zijn smaakvol en passen precies bij de producten die erop staan. Ik heb dan ook volop van genoten en doe dit nu nog. Smaakvolle salades, bloemkoolpizza’s met liefde en heerlijk met vrienden een stuk vers brood met de “bread dipping”variant. Kortom ik wil ze niet meer missen en kook nu met liefde en meer en betere olijfolie van Oil & Vinegar.

Ga jij ze ook proeven?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .