` LIFESTYLE: 5 Dingen die je nog niet weet over Melinda - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: 5 Dingen die je nog niet weet over Melinda

Boost your Health bestaat al een tijdje, maar eigenlijk weten veel mensen nog niet zoveel over mij en daar wil ik graag verandering in brengen. Ondanks dat ik mezelf wat minder vaak laat zien, ben ik namelijk een extrovert en een introvert tegelijk. Dat betekend dat ik graag heel spontaan en uitbundig ben (soms zelfs impulsief!) en daarnaast ook graag op mezelf ben en het superfijn vind om alleen thuis te zijn en bij te komen van alle drukte. Maar dit is natuurlijk niet alles en daarom deel ik graag 5 dingen die je wellicht nog niet wist over mij!

Wespen

Ik ben doodsbang voor wespen. Al vanaf jongs af aan en dit terwijl ik nog nooit geprikt ben. Ik vind het verschrikkelijke beesten en doe er alles aan om erbij uit de buurt te blijven. Zo ga ik kopje onder als ik in het zwembad lastig gevallen wordt. Ren ik gerust van het terras af als er te veel zijn of blijf ik uren in dezelfde kamer omdat ik de wesp in een andere kamer niet naar buiten durf te sturen of te doden in angst voor een steek. Ja, ik weet het is een beetje gek, maar ik heb liever een wurgslang om mijn nek dan een wesp.

Tijdschriftverslaving

Ik was al jong dol op tijdschriften en las vroeger al menig tijdschrift zoals de hitkrant en de break-out. Nu ik het wellicht nog erger geworden want ik lees er behoorlijk veel en neem niet altijd een abonnement. Ik lees vaak de Vriendin, de LINDA (dit ligt soms ook aan het onderwerp), de Happy in Shape, soms de viva en flair en van alle tijdschriften ook de speciale health of gezond edities. Ik kies ook altijd een aantal vakantieboeken uit die ik lekker mee neem naar het strand. Het mag best iets minder, maar ik lees meer tijdschriften dan boeken (althans boeken ter ontspanning, want business en zelfhulpboeken vind ik ook reuze interessant). Ik heb mij dan ook voorgenomen om binnenkort een bezoek te brengen aan de bibliotheek en daar de nodige boeken te halen, en dus ook meer boeken ter ontspanning te lezen. Wellicht wordt mijn tijdschriften verslaving dan iets minder.

Dansen

Ik hou heel veel van dansen en doe dit het liefste iedere dag. Vroeger heb ik ook op dansen gezeten, voornamelijk moderne dans, streetdance en later ook salsa dansen. Ik vind het vervelend dat dit er niet is voor volwassen mensen en ook niet in sportscholen, behalve zumba (vind ik ook leuk, maar ik houd van afwisseling) en daarom zou ik het heel graag terugzien. Soms dans ik heerlijk met mijn kids in de woonkamer en hebben we de grootste lol. Ik zou nog weleens een keer naar een groot fout dansfeest willen gaan, echter krijg ik niet veel mensen enthousiast in mijn omgeving hahaha.

Weddingplanner

Ik heb mijn diploma als weddingplanner, dit weten veel mensen niet. Ik heb dit opgestart voor de crisis en mijn bedrijf heette destijds HappyMoment4you. Het is lastig om mensen met beperkt budget te laten zien dat een weddingplanner je echt veel voordelen kunt geven. Daarom wordt er toch altijd gestreden om het hogere segment. Heel erg jammer vind ik dat en destijds kwam precies de economische crisis en ben ik er daarom mee gestopt.

Westland

Oorspronkelijk kom ik uit het Westland en mijn eerste bijbaantje was dan ook al op mijn 12e in de tomaten. Echter was dit nog best pittig dus daarna werd het de chrysanten, bloembollen en paprika’s. Dit heeft er tevens voor gezorgd dat ik een echt aanpakker ben. Ik heb een periode geen werk gehad en ben toen een heel winkelcentrum doorgelopen om bij iedere winkel te vragen of ze iemand zochten, stuurde mega veel sollicitatiebrieven en ging tijdelijk productiewerk doen in de paprika’s waarbij ik de gehele dag op mijn benen moest staan en dan ook nog 45 min heen en weer terug moest fietsen. Ik houd van het Westland, maar met een aantal verkeerde vriendjes, mijn rijbewijs en een eetstoornis was er weinig waar niet over gepraat werd en ik vond het lastig dat mensen altijd maar alles wisten. Daarom ben ik verhuisd naar Barendrecht en ondanks dat ik hier wat mensen ken, leef ik toch rustig, al mis ik soms wel het goedemorgen wat iedereen zegt in een dorp en hier mensen raar van op kijken 😉

Wil jij nog iets weten of heb je een vraag voor mij, deel hem dan hieronder en ik beantwoord hem graag!

 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment