` LIFESTYLE: 5 Tips om een sportdate te vinden - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: 5 Tips om een sportdate te vinden

Je wilt weer eens wat gaan doen, want het sporten is er de laatste tijd niet meer van gekomen. Maar je wilt het niet alleen doen en zoekt een maatje voor het vinden van wat extra motivatie. Of misschien ben je aan het revalideren, wil je het trainen naar een hoger niveau tillen of nu eindelijk eens uit die comfortzone komen en gewoon gaan! Het is niet altijd eenvoudig om een sportmaatje te vinden en daarom helpen wij jou met handige tips om nu wel eens die leuke sportdate te vinden 🙂 Lees gauw verder!

Check je niveau

Natuurlijk kan het goed gaan als je beiden een ander niveau hebt, maar vaak is dit toch vaak een moeilijk punt. Kijk daarom eerst of je beginner bent en welke sport je wilt gaan beoefenen. Als je een beginnend hardlopen bent is het niet fijn om te trainen met iemand die al marathons loopt. Misschien wel als loopcoach maar niet als sportmaatje, het is dus van enig belang dat je niet te ver uit elkaar ligt met niveau van de sport die je wilt gaan beoefenen.

Durf te vragen

Je kent een hoop mensen in je omgeving of misschien wel via socia media. Het is daarom belangrijk voor een eerste stap dat mensen weten dat jij een sportmaatje zoekt. Vertel het daarom aan familie en vrienden en deel het op social media. Wie weet heb je jouw sportmaatje zo gevonden 🙂

Wees origineel

Ben je een twijfelkont en durf je niet zo goed de eerste stap te zetten? Dan heb je supergave uitnodigingen om je sportmaatje zo toch te vragen. Je kunt ze hier aanschaffen en alle gegevens naar wens invullen. Wedden dat die persoon geen NEE zegt en kiest voor deze originele benadering. Als je zo geen sportmaatje krijgt, dan weten wij het ook niet meer!

Probeer het uit!

Het kan zijn dat het na een sportdate toch niet zo klikt en dat jullie beiden toch een andere verwachting hadden van het sporten. Wees dan niet getreurd en zoek vrolijk verder, want er zijn genoeg sportmaatjes te vinden voor jou!

Hou vol

We gooien veel te vaak te snel de handdoek in de ring. Probeer elkaar te motiveren en elke week gewoon te gaan. Wees positief en trek elkaar mee naar het sporten, motiveer niet elkaar om deze week thuis te blijven. Ook al lijkt dat soms makkelijker, ga ervoor en je zult je na het sporten superfijn voelen en heel trots dat je toch bent gegaan, sportmaatje of niet!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment