` LIFESTYLE: 5 Tips om je woonkamer direct een transformatie te geven - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: 5 Tips om je woonkamer direct een transformatie te geven

Het liefst willen we elk seizoen de woonkamer volledig transformeren, want hoe leuk is het om weer even helemaal in een andere stijl te leven? Zonder dat je meteen rigoureus te werk hoeft te gaan, kun je dit met kleine veranderingen ook heel goed realiseren. Wij geven je 5 handig tips om jouw woonkamer een transformatie te geven zonder dat het heel veel tijd in beslag neemt. Lees je mee?

Kies voor 3 standaard kleuren en voer dit door

Probeer in je woonkamer te kiezen voor 3 standaard kleuren, waarvan 1 een rustige basiskleur is. Het is natuurlijk net wat jij het mooiste vindt, maar wel belangrijk dat je één geheel houd. Tegenwoordig heb je ook handige kleine testers die je kunt gebruiken om te kijken of de kleur mooi aansluit op de muur en dus passend is. Onthoud wel dat donkere kleuren vaak de ruimte wel meer diepte geven, maar ook verkleinend kunnen werken.

Ga voor nieuwe verlichting

Verlichting geeft sfeer in je huis en is zeker ook bepalend voor je woonkamer. Kies daarom voor rustige natuurlijke verlichting en voor het design wat jij uit wilt stralen en bij de woonkamer past.

Pimp die muren

Tegenwoordig heb je mega veel keuzes om de muur op te pimpen. Denk aan ingelijste posters, portretten, schilderijen, muurschilderingen en ga zo maar door. Kijk goed wat het beste bij jouw woonkamer past. Maak het niet te druk en hang niet op elke muur iets, zo valt het andere juist meer op en blijft het een echte eyecatcher.

Vloerkleden zijn een must have

Jute vloerkleden zijn momenteel echte hardlopers. Het materiaal “jute” is namelijk naast stevig en neutraal perfect bij ieder interieur. Zo creëer je gemakkelijk een stoere doch rustieke sfeer in je huis met een jute vloerkleed. Je kunt ze makkelijk aanschaffen bij Volero en je hebt ze in rechte vormen, maar ook een jute kleed rond (zoals je ziet bij de hoofdfoto) is heel leuk en passend in elke interieur!

Accessoires maken het geheel af

Kies voor een paar mooie accessoires, zoals een mooie vaas met bloemen, wat mooie kussens of een plaid, mooie kaarsen of een paar mooie planten. Kijk wat bij jouw woonkamer past en zo krijgt het weer een heel nieuw geheel.

Welke tip(s) ga jij toepassen om je woonkamer te transformeren?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment