Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: 5 Voordelen van online shoppen

Ben jij ook zo blij met het vreselijke licht in de pashokjes in sommige winkels? NOT! Ik vind het zelf vreselijk en winkel zelf meestal online of ga naar een winkel waar ik mij op mijn gemak voel en op gemak kan passen en kijken of ik iets mooi vindt. Vrouwen kopen steeds meer online en niet alleen om deze reden, lees gauw verder en ontdek alle voordelen van het online shoppen.

Thuis op gemak alles passen

Je koopt prachtige kleding en kunt het makkelijk thuis bekijken, passen en checken of het goed zit. Ideaal als je weinig tijd hebt en snel een mooie outfit zoekt!

Producten met een verhaal

Er zijn veel kleinere webshops met producten die uniek zijn en een prachtig verhaal hebben. Ik vind het superleuk om online de leukste dingen te zoeken en deze dan aan te schaffen. Dit doe ik ook voor onze members, ik zoek altijd de leukste en meest inspirerende health & lifestyle webshops uit waarbij ze een mooie korting ontvangen.

Persoonlijke groei op afstand

Je kunt tegenwoordig zelfs online programma’s en trainingen aanschaffen om je persoonlijke groei te stimuleren of een bepaald probleem aan te pakken. Je kunt hierbij denken aan programma’s of trainingen op het gebied van afvallen, hypnose, hoogsensitiviteit, het hebben van een eigen business of meer ervaring met social media. Alles is mogelijk en niets is te gek!

Wat van ver komt is lekker

Wat een hobby van mij is dat ik graag dingen uit het buitenland haal om te kijken of die producten hier ook aanslaan. Binnenkort kun je dan ook wat geweldige producten terugvinden in onze webshop. We lopen in Nederland een stuk verder achter als het om gezondheid gaat vergeleken met Amerika en AustraliΓ« of Denemarken en het is dus leuk om jullie kennis te laten maken met deze fantastische producten. We hebben nu supergave bee wraps uit Canada die met de hand zijn gemaakt en voor een kleine prijs verkocht kunnen worden bij ons, je kunt ze hier bekijken!

Andere voordelen die je moet weten!

– Je kunt het vaak gratis terugzenden;
– Mocht je liever iets later willen betalen dan kun je vaak gebruik maken van Afterpay;
– Je ontvangt het vaak leuk ingepakt voor jezelf of een ander;
– Verjaardag vergeten? Of iemand in het zonnetje zetten? Dan kun je online vaak nog dezelfde dag een cadeau of bloemen toezenden;

Wil jij op de hoogte blijven van de fijnste health & lifestyle producten inclusief fijne kortingen?

Laten wij hier nu heel erg goed in zijn en met ons unieke membership jouw hele fijne kortingen en voordelen kunnen bieden op health & lifestyle gebied. Wij kiezen de leukste webshops uit en gaan met hun een unieke samenwerking aan. Heb jij nu ook een passende webshop? Neem dan gerust contact met ons op! Wil jij ook genieten van deze kortingen en nog meer leuke dingen die het membership biedt? Word hier dan member en kies voor een gezonde(re) levensstijl!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate Β»
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .