` LIFESTYLE: 5 X Boeken voor een positievere mindset - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: 5 X Boeken voor een positievere mindset

Tijdens deze moeilijke periode kunnen je emoties alle kanten op gaan. Om je een beetje extra positiviteit te geven hebben wij voor jou de 5 mooiste boeken uitgezocht voor een positievere mindset. Lees je mee?

De RAIN Methode -Tara Brach

In “Met radicale compassie naar de wereld kijken’ licht Tara Brach de innovatieve RAIN-methode toe. Deze methode leert je in 4 kleine stappen met meer mindfulness en compassie naar elke situatie te kijken. En als je dat eenmaal kunt, sta je vanzelf krachtiger in het leven. In dit boek geeft Tara Brach de inzichten die we nodig hebben om pijnlijke overtuigingen los te laten en emotioneel te helen. Meer compassie heeft als resultaat dat we onszelf meer rust gunnen. Tara Brach is een bekende meditatieleraar in de VS. Haar podcasts worden in Nederland 20.000 keer per maand gedownload. Te koop bij Bol.com voor € 20,99 en beschikbaar vanaf 19 mei aanstaande!

Luisteren naar elkaar – Linda Adams

Met Luisteren naar elkaar, onderdeel van de succesvolle communicatiemethode van Thomas Gordon, leer je een goede relatie met de ander opbouwen en krijg je meer rust, balans en resultaat thuis en op het werk. Dat bereik je door duidelijk te zijn over je eigen behoeften en grenzen en actief te luisteren. Met Luisteren naar elkaar kun je zelf aan de slag. Een praktisch en helder boek met oefeningen, voorbeelden en vragen voor eigen onderzoek. De Gordonmethode is internationaal bekend. Van het boek Luisteren naar kinderen werden wereldwijd ruim 6 miljoen exemplaren verkocht. Het boek is te koop voor € 20,99 bij Bol.com.

Haal het beste uit je relatie – Arienne Klijn, Stef Seykens & Guido van de Wel

Tijdens deze moeilijke periode zullen sommige relaties sterker worden en sommige relaties onder druk komen te staan. Om je relatie toch een boost te geven is dit een handig en inspirerend boek om te lezen.

Zou je graag (nog) meer uit je relatie willen halen?
Heb je moeite sommige eigenschappen van je partner te accepteren?
Wil je een liefdevollere relatie maar weet je niet goed hoe?
Hoe zorg je er eigenlijk voor dat jouw partner wat meer rekening met jou houdt?
Voel je je in je relatie regelmatig in een bepaalde rol gedrukt en wil je hier meer grip op?
Wil je weten waarom je zo vaak ruzie hebt als jullie op vakantie gaan?
Wil je weten waarom je verliefd bent geworden op een ander en wat je daarmee moet?
Wil je tips over hoe je om kunt gaan met verschil van inzicht rondom opvoeding of geld?

Als één van deze vragen jou bekend voorkomt, is dit boek echt iets voor jou. Het boek is o.a. verkrijgbaar voor € 20 bij Bol.com.

Je kunt je leven helen – Louis Hay

Dit is al mijn lifesaver toen ik jonger was. Ik heb mijn oude exemplaar aan iemand cadeau gedaan en kocht onlangs de nieuwere versie. Het blijft een super boek je helpt nieuwe inzichten te geven naar een positiever leven. Tijdens de momenten waarop ik het niet meer even zag, greep ik naar dit boek en het inmiddels een beetje een standaard bijbel voor mij geworden. Te koop bij Bol.com voor maar € 20!

De kracht van kwetsbaarheid – Brene Brown

Haar boeken zijn echt prachtig om te lezen. Je leert mega veel nieuwe inzichten en om om te gaan met emoties. De meeste mensen vinden het lastig om hun emoties te laten zien, maar dat is nu juist de kracht van kwetsbaarheid. Echt een aanrader en juist nu goed om te lezen! Te koop voor € 20,99 bij Bol.com.

Welk boek spreekt jou het meeste aan? Of heb je er wellicht al één gelezen? Deel het met ons hieronder!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment