` LIFESTYLE: 5 x Een persoonlijk cadeau gemaakt voor jou! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: 5 x Een persoonlijk cadeau gemaakt voor jou!

Wat vind je nu leuk om te krijgen, want je tevens goed kunt gebruiken als bossbabe? Nou wij zochten de leukste cadeaus voor je uit en delen deze met jou! Ze zijn makkelijk, handig en fijn om te gebruiken, zowel persoonlijk als op kantoor. En van sommigen wisten wij niet dat dit mogelijk was, dus er gaat een wereld voor ons open. Wij kunnen niet wachten om ze met je te delen. Lees je mee?

Tegenwoordig zijn er zoveel cadeaus op de markt dat het lastig is om te bedenken of deze wel bij de persoon passen aan wie je het wilt geven. Misschien vind die persoon het helemaal niets en heb je voor niets je best gedaan. Met een persoonlijk cadeau kun je deze fout nooit maken, want het is persoonlijk gemaakt voor die persoon. Door de naam te laten bedrukken, een foto toe te voegen of een persoonlijke boodschap te geven kun je de plank nooit mis slaan. Zo heb je altijd een uniek en speciaal cadeau. Denk bijvoorbeeld eens aan een glas graveren of een mok bedrukken, een kussen met foto of een persoonlijke broodplank.

Wij zochten de leukste cadeaus uit en vonden deze 5 persoonlijke cadeaus wel heel erg leuk om te geven. Bekijk ze snel en laat ons weten welke je het leukst vindt?

Je eigen thee glas

Hoe tof is het om iemand die graag thee drinkt zijn of haar eigen thee glas te geven? Echt heel origineel en je kunt zowel de naam of een bijzondere datum erop plaatsen. Doe er wat heerlijke thee bij cadeau en je hebt een leuk pakket om cadeau te geven. Daarnaast kun je je eigen wensen aangeven, dus wil jij een naam erop, een datum een bijzonder woord wat jullie verbind of iets anders, het kan allemaal! Heb je de smaak te pakken? Laat dan ook jouw glas graveren en bekijk alle mogelijkheden en verras je lieve moeder, tante, vriendin, kennis of collega eens en zet deze persoonlijk heerlijk in het zonnetje!

Geef een persoonlijke mok

Gaat jouw voorkeur liever uit naar een toffe mok in plaats van glazen, dan kun je kiezen uit geweldige exemplaren om te personaliseren. Laat je mok bedrukken met een foto, een prachtige tekst of een leuke quote. Het kan allemaal en het is superleuk om cadeau te geven!

Maak een persoonlijk canvas voor aan de muur

Hoe tof is het om een foto op canvas te laten bedrukken? Het is zo gebeurd, het fleurt de ruimte meteen op en je kunt het makkelijk schoon houden. Ideaal om cadeau te geven voor in huis, werkruimte of kamer. Je kunt hierbij ook kiezen uit verschillende maten en mogelijkheden om de foto juist door te laten lopen of juist niet. Na de geboorte van mijn kinderen (tweeling) heb ik bijvoorbeeld een mooi drieluik laten maken met een foto van de bruiloft, een foto van de zwangerschap en een foto van mijn pasgeboren kinderen. Heel bijzonder en je kunt het zowel in kleur, zwart/wit of sepia laten afdrukken.

Met deze persoonlijke broodplank wordt lunchen een feestje!

Wie wilt er geen broodplank met zijn eigen naam. Voor zowel volwassenen als kinderen (zoals bovenstaande met Woezel en Pip) verkrijgbaar en ook leuk als borrelplank. Weer eens wat anders om cadeau te geven en met een leuke persoonlijke noot. En we moeten allemaal ontbijten of lunchen en het staat ook stoerder dan een gewoon bord. Ideaal om schoon te maken en superleuk om te zien!

 

Ben jij ook altijd je sleutels kwijt?

Hoe gaaf is dit sleutelrekje met foto, ideaal aan de muur en zo raak je je sleutels nooit kwijt en kun je ze altijd handig ophangen aan dit rekje. Veel mensen leggen hun sleutels door heel het huis neer of laten ze in hun tas zitten, tot dat ze weg moeten en dan is het zoeken maar. Dit zou een ideale oplossing kunnen zijn tegen het kwijt raken van je sleutels en bovendien een leuk persoonlijk cadeau. Vooral voor mensen die vaak hun sleutels kwijt raken! 😉

Zoals je ziet is er voldoende keuze om te kiezen voor een cadeau wat net wat meer speciaal is dan een ander gewoon cadeau. Gewoon omdat je het persoonlijker kunt maken met foto’s en tekst. Voor welk persoonlijk cadeau zou jij gaan? Laat het ons hieronder weten!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .